Οι δύο είναι αγαπημένες αδελφές και η τρίτη αυτοκόλλητη φίλη τους! Ο λόγος φυσικά για 3 από τα πιο στιλάτα, διάσημα μοντέλα της υφηλίου που προκαλούν ρίγη συγκίνησης με τις casual εμφανίσεις τους.

Hailey Baldwin Bieber, Gigi Hadid και Bella Hadid προκαλούν ντελίριο στο Instagram με τα ενημερωμένα τους outfit. Ζηλεύουμε αυτά που φοράνε, τους συνδυασμούς, τα χρώματα τις ιδέες… θα σου πω όμως κάτι να σε παρηγορήσω λίγο. Τις περισσότερες φορές ότι φοράνε είναι δώρα σχεδιαστών μόδας από τις πασαρέλες που έχουν περπατήσει.

Αυτό δε σημαίνει όμως πως για να αντιγράψεις ή καλύτερα να πλησιάσεις το στιλ τους χρειάζεσαι και εσύ απαραίτητα ρούχα και αξεσουάρ που κοστίζουν όσο το ετήσιο εισόδημα σου. Άλλωστε και οι ίδιες φροντίζουν πλέον (κυρίως στις καθημερινές τους εμφανίσεις) να κάνουν Μix & Match συνδυασμούς, παντρεύοντας για παράδειγμα μια ακριβή τσάντα με πολύ φθηνά ρούχα , mass αλυσίδων καταστημάτων. 

Eγώ φίλη μου θα σου αποδείξω ότι μπορείς πιο εύκολα και σίγουρα πολύ πιο οικονομικά να υιοθετήσεις τα ντυσίματα τους και να περπατάς με… αέρα top model στους δρόμους της Aθήνας μας.

Κάνε scroll down και… καλό shopping!

Hailey Baldwin

Shopping

Shopping Guide

Hailey Baldwin

Shopping

Shopping Guide

Bella Hadid

Shopping

Gigi Hadid

Shopping

Shopping Guide

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet