Το καλσόν είναι ένα αξεσουάρ που μέσα στα χρόνια έχει γνωρίσει μεγάλες επιτυχίες αλλά και μεγάλες…«παρακμές». Από πολλούς designers θεωρείται super stylish πινελιά και από πολλούς άλλους αποτελεί ένα faux pas. Για να μην κοροϊδευόμαστε , το καλσόν έχει τα ατού του. Σμιλεύει το κορμί μας, καλύπτει κάθε πιθανή ατέλεια, μας κρατά ζεστές και προστατευμένες από τα παιχνίδια του καιρού και φυσικά προσθέτει αυτό το «κάτι» στα look μας -είτε αυτά είναι πρωινά είτε πιο formal.

Από εμάς έχει το πράσινο φως. Ευτυχώς το ίδιο συμβαίνει και μερικά μεγάλα ονόματα της βιομηχανίας της μόδας, τα οποία δεν διστάζουν σε κάθε πιθανή ευκαιρία να μας δείχνουν την αδυναμία τους στα καλσόν. Η πρώτη που μας έρχεται στο μυαλό είναι η Alexa Chungπου θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως η «Βασίλισσα των Καλσόν»

Οι επιλογές σε καλσόν για την σεζόν είναι αμέτρητες: με bold logos, διχτυωτά, με μεταλλικές ίνες, με στρας, με πουά λεπτομέρειες. Εμείς παρακάτω συγκεντρώσαμε τα καλσόν εκείνα που μαγνήτισαν το βλέμμα μας και κέντρισαν το ενδιαφέρον μας μετά από μια γρήγορη αναζήτηση στα αγαπημένα μας online-shops.

καλσόν
Καλσόν με logo, Gucci.

Διάβασε περισσότερα στο elle.gr

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet