Κρεμαστά στολίδια που καθρεφτίζουν μια φωτιά να τρεμοπαίζει, λάμψη που χαρακτηρίζει κάθε γιορτινή ημέρα, δώρα- αφορμή για μία μοναδική στιγμή όπου το κρύσταλλο αντανακλά τη μαγεία των Χριστουγέννων! Σε μια εποχή γεμάτη δώρα, το ωραιότερο πράγμα είναι να προσφέρεις όχι απλώς ένα περιτύλιγμα, αλλά συναίσθημα! Αυτό ακριβώς δηλαδή που κάνει η Swarovski 126 χρόνια τώρα!

Φέτος θα αγοράσουμε:

– Κοσμήματα

Mε αστερισμούς ή σε λαμπρό technicolor. Ειδικά αυτή τη σεζόν, η Swarovski κυκλοφορεί μια εξαιρετικά περιορισμένη σειρά που ονομάζεται Astrologia, με μόλις δέκα τεμάχια ανά κυκλοφορία, ένας απρόσμενος συνδυασμός με κρύσταλλο και μέταλλο.

– Διακοσμητικά σπιτιού

Εκθαμβωτικά κρύσταλλα σε φιγούρες, κρεμαστά στολίδια, κρυστάλλινες νιφάδες χιονιού, ζυμαρένια-ανθρωπάκια από πιπερόριζα και στολίδια εμπνευσμένα από τη φύση. Αυτή είναι η πιο εκθαμβωτική δόση θαύματος!

– Δώρα

Δεν υπάρχει πιο όμορφη συνήθεια από την ανταλλαγή δώρων. Και πόσο ωραίο όταν ένα δώρο αντανακλά την προσωπικότητα του παραλήπτη. Οι δημιουργίες Swarovski Crystal έχουν πραγματικά κάτι ιδανικό γι’ όλους!

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!