Η Zara Origins είναι ένα έργο που επικεντρώνεται στην οικοδόμηση μιας σύγχρονης γκαρνταρόμπας. Στόχος είναι η σύλληψη, η δημιουργία και η προσφορά ενδυμάτων που είναι πρόσφατα εκλεπτυσμένα αρχέτυπα του είδους τους, κατασκευασμένα με τα καλύτερα υλικά και με υψηλά πρότυπα τεχνογνωσίας και χειροτεχνίας. Αξιοποιεί τον προοδευτικό σχεδιασμό για να συνδυάσει τις σύγχρονες έννοιες με την εξαιρετική αξία.

Zara

Για να συμπληρώσει τη νέα προσέγγιση, το δημιουργικό γραφείο M/M Paris έχει σχεδιάσει μια εντελώς νέα γραφική ταυτότητα. Αυτό περιλαμβάνει μια νέα γραμματοσειρά και επτά σύμβολα ή εικόνες που υπάρχουν σε όλη τη συνολική επωνυμία καθώς και σε κομμάτια της συλλογής. Αυτά τα γραφικά χρησιμεύουν ως ένα οπτικό σύστημα που κατηγοριοποιεί τη νέα δομή αυτού του έργου.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της σχεδιαστικής διαδικασίας της νέας συλλογής διαχρονικών κομματιών για την γκαρνταρόμπα που προσφέρει στυλ κατάλληλα για να φορεθούν όλους τους μήνες, το “Four Seasons” του Antonio Vivaldi έγινε το soundtrack και η έμπνευση για το έργο. Αν το “Avril 14th” των Aphex Twins ήταν η μελωδία για την πρώτη έκδοση και το “Sun is Shinning” του Bob Marley ο πυλώνας για τη δεύτερη συλλογή, για την τρίτη συλλογή ο ηλεκτρονικός μουσικός Aoki Takamasa δημιούργησε το soundtrack για το “Autumn”.
Μια έξυπνη χρωματική παλέτα από navy, μαύρο, γκρι, camel και λευκό τα οποία διαθέτει σε υφάσματα υψηλής ποιότητας, όπως δέρμα, κασμίρ, αλπακά και βαμβάκι. Η αναζήτηση αυτής της πεμπτουσίας της σύγχρονης γκαρνταρόμπας έχει εξελιχθεί οργανικά στο τμήμα του homeware.

Zara

Το Zara Origins ξεκίνησε ως άσκηση για να βρει το ιδανικό λευκό μπλουζάκι ή το πιο αγνό τζιν παντελόνι και τώρα συνδυάζεται με εξίσου εκλεπτυσμένα αντικείμενα της καθημερινότητας, όπως ποτήρια, επιτραπέζια σκεύη, αρώματα και μπουρνούζια μεταξύ μιας ευρύτερης γκάμας.

Zara Origins για εκείνον

Zara Origins για εκείνη

Η Zara Origins θα είναι διαθέσιμη από τις 22 Σεπτεμβρίου 2022 σε Zara.com και σε
επιλεγμένα καταστήματα.

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet