Η καρδιά της παγκόσμιας βιομηχανίας της μόδας χτυπά και πάλι σε κανονικούς ρυθμούς. Τα shows των οίκων επιστρέφουν, οι άδειες καρέκλες γύρω από το runway γεμίζουν ξανά, το street style παρουσιάζει ξανά πολύ μεγάλο ενδιαφέρον με τις fashionistas να γεμίζουν λάμψη και στυλ τις μεγάλες λεωφόρους του Παρισιού, του Μιλάνου, της Νέας Υόρκης. Όλα θυμίζουν την προ Covid εποχή και εμείς είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενες για αυτό.

Ανάμεσα σε όσα περιμέναμε με μεγάλη ανυπομονησία ήταν και το Métiers d’Art show του οίκου Chanel, το οποίο λαμβάνει χώρα πάντοτε τις πρώτες ημέρες του Δεκεμβρίου από το 2002 και έπειτα.

Μετά την περσινή εμφάνιση στο Château des Dames στην Κοιλάδα του Λίγηρα, o οίκος Chanel και η καλλιτεχνική του διευθύντρια Virginie Viard επιστρέφουν στη βάση τους για το Métiers d’Art 2022 show, στο hub Le19M, στην καρδιά του Παρισιού και συγκεκριμένα στο 19ο διαμέρισμα. Tο κτίριο, που έχει σχεδιαστεί από τον αρχιτέκτονα Rudy Ricciotti, άνοιξε πρόσφατα τις πύλες του ως ένας χώρος έκφρασης όπου υφαίνεται η τέχνη της υψηλής ραπτικής και η μαγεία της μόδας.

Διάβασε περισσότερα στο elle.gr

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet