Στις 8 Σεπτεμβρίου το πασίγνωστο μοντέλο Cara Delevingne παρουσίασε τη νέα της συλλογή «Cara Loves Karl» σε συνεργασία με τον brand Karl Lagerfeld και προς τιμήν του αγαπημένου της φίλου!

Πουκάμισα, γιλέκα και γενικά κομμάτια που έχουν το timeless tailoring στοιχείο στη συλλογή έχουν τραβήξει ήδη το ενδιαφέρον, ενώ t-shirts και sweaters με το λογότυπο «Cara Loves Karl», αποτελούν statement κομμάτια που μπορούν να φορεθούν με baggy jeans και να δημιουργήσουν cozy looks! Το πιο έξυπνο στη συλλογή αυτή είναι τα smart pieces, τα οποία μπορούν να φορεθούν με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους. Όλα τα είδη είναι ουδέτερα ως προς το φύλο, διαθέσιμα σε όλα τα μεγέθη και κατασκευασμένα από βιώσιμα υλικά.

Ο Κarl άνοιξε τον κόσμο μου και μου έμαθε τι είναι πραγματικά η μόδα! Είμαι πολύ περήφανη για τη συλλογή που δημιούργησα με την ταλαντούχα ομάδα του. Θα ήταν πολύ περήφανος με τη βιώσιμη κατεύθυνση που ακολουθήσαμε και πιστεύω ότι θα φορούσε κάποια κομμάτια και ο ίδιος. Πραγματικά ανυπομονώ να δω τους διαφορετικούς τρόπους που θα φορέσει ο καθένας τα κομμάτια της συλλογής

Cara Delevingne

 Δημιουργικότητα, αυθεντικότητα αλλά και ευαισθησία εκπέμπει αυτή η συλλογή, ενώ πρωταγωνιστές της συλλογής είναι τα 3D avatar του Karl Lagerfeld και της Cara Delevingne.

Cara
Cara
Cara

Διαβάστε επίσης: Tenniscore: Η νέα hot τάση που θα μας απασχολήσει αυτή τη σεζόν!

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet