Οι περισσότεροι από εμάς – αν όχι όλοι – θα συμφωνούσαν μαζί μου πως η ζωή τα τελευταία χρόνια ήταν κάτι παραπάνω από ταραχώδης. Ήρθαν τα πάνω κάτω, όχι αστεία. Και αυτή ακριβώς την θεωρία αποτύπωσε ο οίκος Viktor & Rolf στην couture συλλογή του για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2023, η οποία παρουσιάστηκε το βράδυ της Τετάρτης 25 Ιανουαρίου στο πλαίσιο της Haute Couture Week στο Παρίσι. Κυριολεκτικά τα πάνω κάτω!

Viktor & Rolf

«Upside down», το όνομα της συλλογής, η οποία δεν ξέφυγε από το μονοπάτι το οποίο έχει διαλέξει να διασχίζει ο ολλανδικός οίκος όσον αφορά την υψηλή ραπτική. Το μονοπάτι του χιούμορ, το μονοπάτι της αντισυμβατικής προσέγγισης.

Viktor & Rolf

Η πασαρέλα στήθηκε στο Intercontinental Le Grand στο Παρίσι, όπου οι Viktor Horsting and Rolf Snoeren παρουσίασαν 18 εντυπωσιακά, ογκώδη, τούλινα φορέματα, που έμοιαζαν βγαλμένα από παραμύθι, βουτηγμένα στα πιο ονειρεμένα, παστέλ χρώματα της παλέτας. Και ενώ όλα στην αρχή φαίνονταν να κυλούν φυσιολογικά, όσο προχωρούσε το show τα πράγματα γίνονταν όλο και πιο περίεργα. Classic ViKtor & Rolf θα πω εγώ.

Μερικά από τα φορέματα δεν ήταν φορεμένα με τον παραδοσιακό τρόπο. Με αυτόν τον τρόπο που θα φανταζόσουν και θα φανταζόμουν. Άλλα ήταν φορεμένα ανάποδα. Άλλα στραβά. Άλλα ήταν φορεμένα πλάγια. Άλλα δεν ήταν φορεμένα καθόλου, απλά στέκονταν με τρόπο σχεδόν μαγικό μπροστά από το μοντέλο που περπατούσε την πασαρέλα με τα εσώρουχα.

Viktor & Rolf

Διάβασε επίσης: Dior Couture Άνοιξη/Καλοκαίρι 2023: Οι front row εμφανίσεις που μας άφησαν με το στόμα ανοιχτό!

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet