Αυτή είναι η πρώτη φορά που το brand Calzedonia, το οποίο ανήκει στο διάσημο ομώνυμο Ιταλικό όμιλο, επιλέγει για μούσα μία Γαλλίδα. Ως Γαλλικό icon, Η Laetitia Casta είναι το ιδανικό πρόσωπο για την καλοκαιρινή καμπάνια, αφού μοιράζεται τις ίδιες αξίες με το brand, τόλμη και θηλυκότητα και απηχεί σε όλες τις γυναίκες.

Με ιταλικές ρίζες από την πλευρά της γιαγιάς της, Laetitia έχει στενούς δεσμούς με την Ιταλία και τις παραδόσεις της, είναι εξοικειωμένη με την Μεσογειακή κουλτούρα και με αυτά ως δεδομένα η συνεργασία μοιάζει φυσιολογική εξέλιξη, μία δυνατή καλλιτεχνική ανταλλαγή.

Laetitia Casta

Η Summer 2023 συλλογή της Calzedonia αποτελεί μία ωδή σε όλες τις γυναίκες, στο πνεύμα ελευθερίας τους, επιβεβαιώνει το στυλ και τη μοναδικότητά τους. Σε αυτή τη νέα συλλογή, το brand προσφέρει μία ποικιλία στυλ, σχημάτων και μεγεθών, τις βασικές τάσεις που θα κάνουν το καλοκαίρι αξέχαστο.

Coastal Chic

Extravagant details όπως μεγάλα βολάν, πολυτελή κεντήματα, αδιαφάνεια και διαφάνεια, καθώς και υλικά με 3D υφή σε καθημερινά κομμάτια για την παραλία και το βραδινό ντύσιμο είναι τα συστατικά του Coastal Chic.

Laetitia Casta

Summer Festival

Ένα ταξίδι αποτέλεσε την έμπνευση του Summer Festival. Η επιστροφή μιας ανατρεπτικής μόδας με denim effect μπικίνι, tie dye χρώματα, crochet ή κομμάτια με δίχτυ ή μεταλλικές υφές στο δέρμα.
Tο τρίτο, Wild Nature, είναι ένας φόρος τιμής στην πανίδα και τη χλωρίδα που αναμειγνύονται σε ένα mix & match από prints σε ζεστά χρώματα εμπνευσμένα από τη γη και τη φωτιά.

Αυτή τη χρονιά, η Laetitia Casta θα πρωταγωνιστεί σε αρκετές ταινίες, αναμεσά τους και η πολυαναμενόμενη “Le Consentement” της Vanessa Filho, αλλά θα εμφανιστεί και στο θέατρο. Επίσης, θα συνεχίσει τον ρόλο της ως πρέσβειρα της UNICEF με μία αποστολή που έχει προγραμματιστεί για τον Ιούνιο 2023.

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet