Το καλοκαίρι όλα έχουν να κάνουν με την άνεση. Ειδικά τα παπούτσια μας θέλουμε να είναι άνετα, αλλά ταυτόχρονα και stylish. Δεν υπάρχει καλύτερη εκδοχή παπουτιών, που να συνδυάζει και τα δύο από τα slippers.

Τα πρώτα slippers κατασκευάστηκαν στην Κίνα γύρω στο 4700 π.Χ. Εκείνες τις μέρες τα slippers κατασκευάζονταν από υφαντό βουρτσάκι, βαμβάκι και δέρμα. Αργότερα, εξελίχθηκαν για να συμπεριλάβουν ένα σχέδιο baboosh και διαδόθηκαν σε όλο τον κόσμο.

Η ιστορία των slippers να μεταδίδεται και στην Μέση Ανατολή. Αυτά τα υποδήματα χρησιμοποιήθηκαν σχεδόν για κάθε περίσταση. Το παλαιότερο ζευγάρι βρέθηκε στην κοιλάδα του Νείλου της Αιγύπτου, που ανασκάφηκε γύρω στο 300 π.Χ. Το slipper αναπτύχθηκε για να παρέχει άνεση σε όσους ήταν κρύοι ή βρεγμένοι. Αργότερα έγιναν παπούτσια για την υψηλή κοινωνία.

Στην σύγχρονη εποχή τα slippers αποτελούν μια καταπληκτική και άνετη ιδέα για να φοράμε κάθε μέρα, όλη μέρα. Είναι εκείνο το παπούτσι που δεν μας χτυπάει ποτέ και αφήνει το πόδι μας να αναπνεύσει ελέυθερο. Είναι εκείνα τα παπούσια που συνδυάζονται με τα πάντα από παντελόνια μέχρι και φορέματα κια αποτελούν το απόλυτο must have της ακλοκαιρινής μας γκαρνταρόμπας.

4 καταπληκτικά splipppers

Desmos

slippers

Signature denim slides

slippers

CELINE TRIOMPHE MULE IN CALFSKIN TAN

slippers

Oran sandal

slippers

Διαβάστε επίσης:

Jelly shoes: Μια από τις πιο αγαπημένες και δροσερές τάσεις στα σανδάλια κάνει δυναμικό comeback

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet