Μπορεί το star item της χρονιάς που πέρασε να ήταν τα παντελόνια, – ιδιαίτερα τα tailored – παρόλα αυτά τα φορέματα πάντα θα αποτελούν έναν αξιόπιστο σύμμαχό μας. Είναι από τα κομμάτια εκείνα που μπορούν να μας κρατήσουν την καλύτερη συντροφιά στο γραφείο και έπειτα να μας πάνε για φαγητό και ποτό. Να μας συνοδεύσουν σε γάμους, βαφτίσεις και άλλες πιο formal περιστάσεις, όταν τα αγαπημένα μας τζην αδυνατούν. Γι’ αυτό πρέπει να υπάρχουν σε πληθώρα μέσα στην γκαρνταρόμπα μας.

Πριν καν μπούμε και επίσημα στο 2023, εγώ είχα στρέψει την προσοχή μου και πάλι στις αγαπημένες μου λιστούλες. Η λίστα με τα resolutions της χρονιάς, η λίστα με τα fashion items που θέλω να κάνω δικά μου μέσα στο 2023, η λίστα με τους προορισμούς που θέλω να ταξιδέψω.

Μια ακόμα λίστα μου λοιπόν ακολουθεί. Είναι εκείνη με τα πιο hot dress trends της χρονιάς, κοινώς με τα φορέματα που θα βλέπουμε περισσότερο φέτος. Φυσικά για να την δημιουργήσω έχω μελετήσεις όλες τις πασαρέλες της σεζόν – από το show του οίκου Prada μέχρι εκείνο του οίκου Coperni. Είναι η δουλειά μου άλλωστε!

Από πολύ minimal επιλογές, όπως είναι τα tube dresses των ’90s, μέχρι τα statement bubble dresses, στην παρακάτω λίστα θα βρεις 5 τάσεις στα φορέματα που πρόκειται να γίνουν huge το 2023.

Ασύμμετρα μανίκια

Sheer Delights

Bare Shoulders

Λάμπεις Μπάμπη μου!

φορέματα

Bubble Hems

Διάβασε επίσης: 4 glasses trends για το 2023 που θα μας βάλουν τα γυαλιά

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet