Το concealer είναι ένα αγαπημένο εργαλείο στα οπλοστάσια του μακιγιάζ μας, καθώς μας βοηθάει να καλύψουμε ανομοιόμορφες αποχρώσεις στην επιδερμίδα μας. Μάλιστα, για να εξαφανίσουμε τα ερυθρά σημεία στο πρόσωπο μας η επιλογή είναι μια όσον αφορά το concealer μας: το πράσινο χρώμα είναι ιδανικό για εξουδετερώσει τα κόκκινα ενεργά σπυράκια, τα σπασμένα τριχοειδή αγγεία, τα σημάδια ακμής και όλους τους τύπους φλεγμονών. Γιατί; Επειδή το πράσινο είναι ένα συμπληρωματικό χρώμα του κόκκινου, μπορεί να καμουφλάρει τα ερυθρά σημεία.

 Η Aliana Lopez, γνωστή make-up artist, που εμπιστεύονται πολλές celebrities με έδρα τη Νέα Υόρκη, συμβουλεύει: «Αν χρειάζεστε βοήθεια για να καλύψετε ερυθρά σημεία από κάποιο δερματικό ξέσπασμα, προτιμήστε για μεγαλύτερη κάλυψη πράσινο concealer, το οποίο θα τοποθετήσετε στα επίμαχα σημεία και στη συνέχεια θα ολοκληρώσετε την κάλυψη με το foundation σας. Οποιοσδήποτε άλλος αποχρωματισμός εξακολουθεί να υπάρχει, μπορεί εύκολα να καλυφθεί με το κανονικό concealer σας».

Σε περίπτωση που σε πείσαμε να προσθέσεις στο νεσεσέρ σου ένα πράσινο concealer, συγκεντρώσαμε αυτά που έχουμε ξεχωρίσει αυτή τη στιγμή και στα προτείνουμε.

Τα πράσινα concealers που προσθέσαμε στο νεσεσέρ μας:

concealer

Διάβασε περισσότερα στο elle.gr

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet