Μετά από μια δεκαετία γεμάτη ήπιους, φυσικούς τόνους, η μπλε σκιά το trend από τα ’70s αλλά και τα ’90s κάνει ξανά την εμφάνισή της. Δεν είναι τυχαίο που celebrities και μοντέλα την έχουν επιλέξει για να δημιουργήσουν ένα unexpected μακιγιάζ και να τονίσουν το βλέμμα τους.

Το μπλε είναι το χρώμα της θάλασσας και του ουρανού. Συμβολίζει την πίστη, την αυτοπεποίθηση και την ηρεμία. Καθώς πλησιάζουμε σιγά σιγά στο καλοκαίρι είναι η απόχρωση που θα γεμίσει με χρώμα τα αέρινα looks σου. Εάν είσαι lover του smokey eyes αλλά το μαύρο χρώμα είναι πολύ σκληρό και dark για εσένα η μπλε σκιά είναι η ιδανική απόχρωση.

Η μπλε σκιά θα γλυκάνει το βλέμμα σου και θα αναδείξει ακόμη περισσότερο το χρώμα των ματιών σου- ναι, δεν χρειάζεται σίγουρα να έχεις μπλε μάτια για να τη φορέσεις. Extra tip: Η μπλε απόχρωση δεν μικραίνει το σχήμα του ματιού σε αντίθεση με τη μαύρη σκιά. Πέρα από τις σκιές μπορείς επίσης να χρησιμοποιήσεις και μπλε eyeliner και σε συνδυασμό με τις σκιές να δημιουργήσεις ένα cat eye look.

Εφόσον θέλεις να δώσεις έμφαση και να τονίσεις το βλέμμα σου, φρόντισε να ισορροπήσεις το υπόλοιπο μακιγιάζ σου. Μην επιλέξεις δηλαδή κάποιο έντονο χρώμα κραγιόν όπως φλογερό κόκκινο γιατί θα φέρεις το αντίθετο αποτέλεσμα. Οι nude αποχρώσεις στα χείλη και τα γυαλιστερά lip-gloss είναι η ιδανική επιλογή.


Glow girl


Hollywood glamour


Navy blue


Rock star


Funny blue

Διάβασε επίσης: Διπλός καθαρισμός: Τον χρειάζεται το δέρμα σου;

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet