Μπορεί τα σαρκώδη χείλη να είναι τάση τα τελευταία χρόνια, τι γίνεται όμως όταν τα δικά σου χείλη είναι λεπτά και χωρίς όγκο; Το μεγαλύτερο ποσοστό των γυναικών προσπαθεί διακαώς να βρει επεμβατικούς τρόπους να τα μεγεθύνει ώστε να αποκτήσουν πιο σέξι και ζουμερά χείλη. Εσύ όμως δε χρειάζεται να μπεις σε τέτοιες διαδικασίες, ειδικά, αν φοβάσαι τις ενέσεις!

Το μακιγιάζ είναι ο απόλυτος σύμμαχος σου!

Χάρη σε πολύτιμα τρικς μακιγιάζ θα καταφέρεις με ΜΗ-ΕΠΕΜΒΑΤΙΚΟ τρόπο να πετύχεις ζουμερά-σαρκώδη χείλη

Δες βήμα-βήμα πως θα το πετύχεις με απλά τρικ μακιγιάζ και τα κατάλληλα προϊόντα.

Βήμα 1ο:

Απολέπιση για να απομακρυνθούν τα νεκρά κύτταρα και να γίνουν απαλά, έτοιμα δηλαδή να δεχθούν το μακιγιάζ.

Βήμα 2ο:

Αν θες να μεγαλώσεις λίγο τα χείλη σου το μυστικό είναι να περάσεις το περίγραμμα των χειλιών ακριβώς έξω από τη φυσική γραμμή που έχουν τα χείλη μας. Μην το βγάλεις πολύ έξω γιατί θα ξεχωρίζει αρκετά και το αποτέλεσμα δεν είναι καθόλου ωραίο. Με ένα μολύβι χειλιών λοιπόν, ζωγράφισε το περίγραμμα ακριβώς έξω από τη φυσική τους γραμμή. Μην απομακρυνθείς πολύ από το φυσικό σου σχήμα γιατί το αποτέλεσμα δεν θέλουμε να δείχνει υπερβολικό. Μπορείς αν δεν έχεις πολύ σταθερό χέρι, να δημιουργήσεις διακεκομμένες γραμμές και έπειτα να πατήσεις πάνω σε αυτές. Ξεκίνησε από το άνω χείλος.

χείλη

Βήμα 3ο:

Τώρα έχεις ήδη οριοθετήσει τις γραμμές, συνεπώς μπορείς να γεμίσεις το εσωτερικό με ένα κραγιόν στην ίδια απόχρωση με το μολύβι ή πολύ κοντά στη συγκεκριμένη. Συνέχισε απλώνοντας κραγιόν στο κάτω χείλος, προσεκτικά, με φορά από έξω προς τα μέσα, δηλαδή προς το κέντρο.

Βήμα 4ο:

Αυτό το τελευταίο βήμα μπορεί πραγματικά να δώσει maximum όγκο στα χείλη σου και το μόνο που θα χρειαστείς είναι ένα λιπ γκλος! Μην περνάς όμως όλη την επιφάνεια των χειλιών σου. Αντίθετα, βάλε ελάχιστη ποσότητα στο κέντρο τους και ειδικά στο κάτω χείλος. Δημιουργεί την ψευδαίσθηση ότι είναι πολύ ζουμερά και σαρκώδη. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα χρωματιστό λιπ γκλος που ταιριάζει με το κραγιόν σου ή και ένα διάφανο.

χείλη

Xtra συμβουλές μακιγιάζ για σαρκώδη χείλη που πρέπει να θυμάσαι

  1. Η σωστή επιλογή για το περίγραμμα των χειλιών εξαρτάται και από το χρώμα που έχει το κραγιόν αλλά και από το αποτέλεσμα που θέλουμε να δώσουμε.
  2. Αν θες να μην ξεχωρίζει το περίγραμμα από το χρώμα στο κραγιόν διάλεξε ένα που να ταιριάζει και να είναι όσο πιο κοντά γίνεται στο χρώμα που έχεις επιλέξει.
  3. Αν θες να κάνεις πιο σκούρο το κραγιόν σου διάλεξε ένα περίγραμμα στους ίδιους τόνους αλλά λίγο πιο σκούρο.
  4. Πολύ σημαντικό για να πετύχεις ένα πολύ ωραίο αποτέλεσμα είναι να πατήσεις πάνω στο περίγραμμα του κραγιόν σου.
Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet