Αν έχεις πολύ λεπτή τρίχα τότε θα έχεις συνειδητοποιήσει με την πάροδο των χρόνων πως δεν ταιριάζουν όλα τα χτενίσματα και κουρέματα στα δικά σου μαλλιά. Αν έχεις λεπτά μαλλιά σίγουρα αναζητάς όγκο, ένταση και μαλλιά που θα δείχνουν πλούσια και περιποιημένα ταυτόχρονα.

Παρακάτω θα δεις πως έχουμε συμπεριλάβει όλα εκείνα τα κουρέματα που είναι ιδανικά για τα δικά σου λεπτά μαλλιά .

Kendall Jenner

Το μέτριο μήκος δείχνει πολύ πιο ωραίο σε γυναίκες με λεπτά μαλλιά. Επιπλέον όσα κουρέματα είναι σε αυτό το μήκος κάνουν τα μαλλιά να δείχνουν πιο πλούσια.

Extra info για λεπτά μαλλιά:  

Οι μύτες πάντα βοηθάνε ώστε να φανούν τα μαλλιά πιο υγιή. Θα σε συμβουλεύαμε όμως να μην βάζεις πολλά προιόντα styling στα λεπτά μαλλιά σου γιατί θα τα κάνεις να φαίνονται ακόμα πιο λίγα, ενώ παράλληλα θα χάσουν την υγιή τους όψη.

Cara De Levingne

Η χωρίστρα στο πλάι είναι ένα τρικ που μπορείς να κάνεις για να δώσεις όγκο στα μαλλιά σου. Καθώς πέφτουν περισσότερα μαλλιά στη μια μεριά του προσώπου αμέσως δίνουν την εικόνα μιας πιο πλούσιας κουπ.

λεπτά μαλλιά
Kaia Gerber, Photo by Rosdiana Ciaravolo/Getty Images

Τόλμησε να κόψεις τα μαλλιά σου πολύ κοντά ώστε να δυναμώσουν και χρησιμοποίησε λίγο κερί ή styling balm για να τους δώσεις σχήμα.

λεπτά μαλλιά
Victoria Beckham, Photo by Steve Granitz/WireImage

Τέλος, μπορείς να δοκιμάσεις ένα καρέ που να είναι πιο μακρύ από μπροστά. Αυτό το κούρεμα αποτελεί επίσης ένα τρικ που θα χαρίσει φαινομενικά όγκο στα μαλλιά σου.

Karlie Kloss

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet