Εάν γυμνάζεσαι καθημερινά θα γνωρίζεις ότι το λούσιμο είναι απαραίτητο μετά την προπόνηση, ειδικά εάν έχεις να βγεις μετά την άσκησή σου κάποιο date. Ότι γυμναστική κι αν κάνεις, είτε στο σπίτι, είτε στο γυμναστήριο, είτε 20 λεπτά στο ελλειπτικό, είτε 20 λεπτά στο διάδρομο, είτε ακόμη και απλές διατάσεις των μυών, αν ιδρώσεις, ή μόλις κάνεις ντουζ τα μαλλιά σου δεν θα δείχνουν το ίδιο ανάλαφρα. To ερώτημά είναι πως θα αποκτήσεις φρέσκα, ανανεωμένα μαλλιά μετά από μία προπόνηση χωρίς να τα λούσεις; Σου έχω τη λύση.

μαλλιά

4 μικρά steps για να ανανεώσεις τα μαλλιά σου μετά την προπόνηση χωρίς να χρειαστεί να τα λούσεις!

1. Ψέκασε με νερό

Αντί να λούσεις τα μαλλιά σου ψέκασέ τα. Χρησιμοποίησε ένα μπουκάλι με σπρέι από κάποιο παλιό προϊόν, το οποίο θα ξεπλύνεις καλά και θα γεμίσεις με καθαρό νερό και ψέκασε τις ρίζες των μαλλιών σου.

2. Στέγνωσε τις ρίζες με μία πετσέτα

Στη συνέχεια, χρησιμοποίησε μία πετσέτα και στέγνωσε τις ρίζες των μαλλιών σου, έτσι ώστε να μην είναι πολύ βρεγμένα για το τρίτο βήμα που ακολουθεί.

3. Στέγνωσε τις ρίζες με ένα πιστολάκι

Μην αφήσεις τις ρίζες να στεγνώσουν μόνες τους. Στέγνωσέ τις με ένα πιστολάκι και με μία χτένα έτσι ώστε να δώσεις τη σωστή κατεύθυνση.

4. Πρόσθεσε λίγο Dry Shampoo!

Τέλος, το dry shampoo είναι το μυστικό που θα δώσει το τέλειο και επιθυμητό αποτέλεσμα! Ψεκάζοντας με dry shampoo χαρίζεις στα μαλλιά μία μικρή ανύψωση και όγκο! Και… είσαι έτοιμη!

Διάβασε επίσης: Ο κομμωτής διασημοτήτων Luke Hersheson παρουσιάζει 3 trending bangs κουρέματα!

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet