Είτε για να πεις αντίο στις bad hair days ή απλά για να τολμήσεις μια αλλαγή στην καθημερινότητά σου, το να μαζέψεις τα μαλλιά σου κότσο, είναι το πιο εύκολο πράγμα που μπορείς να κάνεις για να ολοκληρώσεις τα looks σου!

Ο κότσος, είναι το πιο γρήγορο χτένισμα που μπορεί να σε σώσει την τελευταία στιγμή αλλά παράλληλα μπορεί να γίνει ένα trending look που θα απογειώσει τη συνολική σου εικόνα με λίγα μόλις βήματα. Το μεγάλο πλεονέκτημα που έχει ένας κότσος, είναι ότι ταιριάζει σε κάθε τύπο μαλλιών και μπορεί να γίνει σχεδόν σε όλα τα μήκη, εκτός των καρέ και των pixie cut.

Το τέλειο είναι ότι είναι ιδανικό για οποιαδήποτε περίσταση, είτε για casual εμφανίσεις, είτε για πιο glamorous περιστάσεις, για το πρωί στο γραφείο μέχρι και το βράδυ σε κάποιο dinner. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι να παίξεις με διάφορα hair clips, είτε με baby braids που θα αναδείξουν τον κότσο και θα τον αναβαθμίσουν από καθημερινό και βαρετό σε μία πιο ιδιαίτερη εκδοχή, λες και βγήκες μόλις από το κομμωτήριο!

XL Buns

4 stylish τρόποι για να πιάσεις τα μαλλιά σου κότσο
Tessa Thompson (Photo by Stefania D’Alessandro/WireImage)

Η Tessa Thompson, παρευρέθηκε στο 79ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας και για άλλη μία φορά εντυπωσίασε με το XL buns, που επέλεξε να κάνει για να ολοκληρώσει την ιδιαίτερα sparkle εμφάνισή της. Η επιλογή του χτενίσματος αυτού, μπορεί να γίνει και με πιο καθημερινά looks, και να προσαρμοστεί σε κάθε περίσταση.

Hair Clips

4 stylish τρόποι για να πιάσεις τα μαλλιά σου κότσο
(Photo by Raimonda Kulikauskiene/Getty Images)

Ένας καθημερινός κότσος, μπορεί εύκολα με τα κατάλληλα hair clips, να απογειώσει το συνολικό χτένισμα! Το hair look αυτό μπορεί εύκολα να ενσωματωθεί σε οποιαδήποτε εμφάνιση, επιλέγοντας εσύ την ισορροπία που θες να δώσεις στη συνολική σου εικόνα, από το πιο casual, μέχρι το πιο extreme look!

Cute Curtains

4 stylish τρόποι για να πιάσεις τα μαλλιά σου κότσο
Sofia Resing (Photo by Stephane Cardinale – Corbis/Corbis via Getty Images)

Τα cute curtains ή αλλιώς χαριτωμένες κουρτίνες είναι ένα χτένισμα που ταιριάζει σε όλα σχήματα προσώπου, αγκαλιάζοντάς τα χαρακτηριστικά και αναδεικνύοντάς τα, με τον πιο όμορφο και γλυκό τρόπο!

Half on Half

4 stylish τρόποι για να πιάσεις τα μαλλιά σου κότσο
(Photo by Edward Berthelot/Getty Images)

Half on half, μισά κάτω μισά πάνω! Το χτένισμα αυτό είναι για τις bad hair days, δημιουργώντας ένα ενδιαφέρον σε όλη τη συνολική εικόνα! Τα ελαφρώς ατημέλητα μαλλιά παραμένουν hot τάση και αξίζει να την δοκιμάσεις!

Διάβασε επίσης: Brown Nails: Το trending colour για το Φθινόπωρο του 2022!

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet