Το καρέ εισέβαλλε στη ζωή μας δυναμικά με τις διάσημες σταρ να υποκύπτουν στη διαχρονική γοητεία του. Ωστόσο, το blunt bob, δεν είναι ένα ακόμα καρέ, αλλά το πιο stylish και cool haircut, που πρέπει να δοκιμάσετε το φετινό καλοκαίρι.

Γιατί να επιλέξω το blunt bob;

Ενώ το κλασικό καρέ μέχρι τους ώμους είναι κάπως συντηρητικό και κάποιες φορές βαρετό, το blunt bob είναι δυναμικό, sexy και elegant. Σε αντίθεση με άλλα κουρέματα, αυτό έχει απαλές γραμμές, που πλαισιώνουν γλυκά τα χαρακτηριστικά του προσώπου, χωρίς να το σκληραίνουν.

Ουσιαστικά, το blunt bob, είναι πολύ κοντά σε αυτό που έχουμε στο μυαλό μας ως «γαλλικό καρέ», απλά στην πιο φρέσκια και σύγχρονη εκδοχή του. Και μπορεί σαν τάση να υπάρχει από πέρυσι, όμως φέτος βλέπουμε ολοένα και περισσότερες γυναίκες να το υιοθετούν, μεταξύ των οποίων η Cara Delevingne και η Emma Stone.

Γυναίκες που για χρόνια είχαμε ταυτίσει με τα μακριά μαλλιά τους, σταδιακά τα αποχωρίζονται, αναζητώντας κάτι νέο, που θα τους χαρίσει την πολυπόθητη ανανέωση. Θα υπάρχει πάντα μια εσωτερική διαμάχη ανάμεσα στα μακριά και τα πιο κοντά μαλλιά με τα δεύτερα να κερδίζουν σε επίπεδο στιλ.

Το blunt bob, δε θα σας δώσει μόνο μια νέα εικόνα, αλλά θα σας χαρίσει και δυναμική εμφάνιση, που χωρίς να προσπαθήσετε πολύ σας κάνει να δείχνετε υπέροχες. Το συγκεκριμένο κούρεμα, είναι ιδανικό για σπαστά, αλλά και ίσια μαλλιά και δεν απαιτεί κόπο για να φαίνεται περιποιημένο.

Ακόμα, είναι η σωστότερη επιλογή, αν τα μαλλιά σας χρειάζονται ξεκούραση από το συχνό styling. Το γεγονός ότι δεν χρειάζονται ιδιαίτερη φροντίδα για να δείχνουν όμορφα, σας επιτρέπει να τα περιποιηθείτε και να τους δώσετε χρόνο να «αναπνεύσουν».

Τέλος, μπορείτε να συνδυάσετε το blunt bob με μικρές αλλαγές στο χρώμα με τη μέθοδο του Balayage, το οποίο θα σας δώσει ένα πιο φωτεινό αποτέλεσμα, ιδανικό για τους μήνες του καλοκαιριού.

Διαβάστε επίσης:

Skin Flooding: Το νέο skincare trend για βαθιά ενυδάτωση

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!