Η Kim Kardashian μας έχει αποδείξει ότι είναι από τους ανθρώπους που δε φοβάται να κάνεις αλλαγές στην εμφάνισή της. Πριν λίγο καιρό είχε επιλέξει το μελί και το ξανθό πλατινέ το οποίο τρέλανε τους fans της, θυμίζοντας την αγαπημένη Marilyn Monroe. Παρόλο που έχει πειραματιστεί αρκετές φορές με τα μαλλιά της, τα μαύρα μαλλιά είναι το σήμα κατατεθέν της.

Αυτή τη φορά η αγαπημένη Kim Kardashian υιοθέτησε το hair trend που μας έχει απασχολήσει τα τελευταία δύο χρόνια, τα curtain bangs! Τα curtain bangs είναι ελαφριά κοψίματα (φραντζάκια) αριστερά και δεξιά από το πρόσωπο. Η δυνατότητα να ταιριάζουν σε κάθε σχήμα προσώπου και να αγκαλιάζουν τα χαρακτηριστικά με τον πιο γλυκό τρόπο, το έχουν κάνει ένα από τα πιο δημοφιλή κουρέματα τον τελευταίο καιρό.

Επίσης, είτε έχεις μακριά μαλλιά, είτε κοντά τα curtain bangs θα γίνουν ένα με το χτένισμά σου! Ο Chris Appleton, ο προσωπικός κομμωτής της Kim Kardashian και πολλών άλλων celebrities, ανέβασε ένα video στο TikTok με αφορμή τα curtain bangs της Kim, δείχνοντας την εντυπωσιακή αλλαγή στην εμφάνισή της. Είναι ένα κούρεμα το οποίο παραπέμπει στη δεκαετία του 70′ με μία πιο μοντέρνα και σύγχρονη πινελιά.
Εάν λοιπόν, θέλεις ένα refresh στην εμφάνισή σου νομίζω πως αυτή είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να το τολμήσεις!

@chrisappletonhair We cut curtain bangs – what do you guys think? #kimkardashian #curtainbangs ♬ Pose – Yo Gotti

Διάβασε επίσης: Pearl Manicure: ή αλλιώς όταν οι πέρλες συνάντησαν τα νύχια

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet