Είναι εντυπωσιακό πως η νοσταλγία μας τραβάει πίσω στα trends του παρελθόντος τα οποία είτε στη μόδα είτε στην ομορφιά θα αγαπάμε να αναπαραγάγουμε. Την τελευταία φορά που χωρίσαμε τα μαλλιά μας στη μέση και πλέξαμε κοτσίδες πιθανά να πηγαίναμε ακόμα σχολείο και την κόμμωσή μας μας να είχε αναλάβει η μαμά μας. Όμως, όπως επέστρεψαν τα crop tops, η 90s fashion, τα μεγάλα σκουλαρίκια και τα glossy lips έτσι και οι κοτσίδες!
Celebrities όπως οι Yara Shahidi, Hailey Bieber και Kendall Jenner επανάφεραν το συγκεκριμένο hair style με τον δικό τους τρόπο. Η Hailey Bieber για παράδειγμα έχει κολλήσει με το συγκεκριμένο trend από το Halloween του περασμένου Οκτωβρίου στο οποίο είχε αντιγράψει το look της Britney Spears από το video clip Hit Me Baby One More Time. Πρόσφατα ταίριαξε τα pigtails της με ένα baseball καπέλο.
Η Kim Kardashian επίσης ακολούθησε το trend όσο εκτελούσε τα μητρικά της καθήκοντα ενώ η αδερφή της Kendal μας θύμισε χρόνια δημοτικού που πιάναμε τις κοτσίδες μας ψηλά.
Τα baby braids είναι επίσης ένα δυνατό trend για φέτος το καλοκαίρι κι είναι απλό: φτιάχνεις δυο μικρά κοτσιδάκια με τα μπροστινά σας μαλλιά ώστε να πέφτουν στο πρόσωπό σας.
Εμείς σου δίνουμε ιδέες για το πως να ακολουθήσεις σωστά αυτά τα δυο trends του καλοκαιριού.

Διαβάστε επίσης: Αισθητικός Βελονισμός: τι είναι και γιατί μπορείς να τον κανείς άφοβα

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet