Παρότι το άρωμα δεν είναι κάτι που φαίνεται, μπορεί να ολοκληρώσει μία εμφάνιση και να αφήσει την υπογραφή της κάθε γυναίκας αναλλοίωτη στο χώρο και στο χρόνο. Είναι από τα πιο σημαντικά βήματα που χρειάζεται κάθε look, γιατί είναι αυτό που θα σε συντροφεύσει από το πρωί έως το βράδυ, κάνοντας την εμφάνισή σου αξέχαστη. Εμένα το άρωμα είναι αυτό που θα μου φέρει την πιο γλυκιά ανάμνηση και το πρόσωπο των αγαπημένων μου ανθρώπων στο μυαλό μου. Παρ’ όλα αυτά πολλές φορές μερικά αρώματα δε διαρκούν τόσο όσο θα θέλαμε, γι’ αυτό παρακάτω έχω συγκεντρώσει μερικά μυστικά που θα κάνουν το άρωμα σου να διαρκεί περισσότερο μέσα στη μέρα.

άρωμά

3 τρόποι να κάνεις το άρωμά σου να διαρκεί περισσότερο

1. Μην τρίβεις τους καρπούς μεταξύ τους

Ένα λάθος που κάνουν οι περισσότερες είναι με το που βάλουν άρωμα στους καρπούς των χεριών, να τους τρίβουν μεταξύ τους. Δεν θα έπρεπε! Η τριβή αυξάνει τη θερμοκρασία με αποτέλεσμα οι νότες του αρώματος σου να αλλοιώνονται και να χάνονται. Ψέκασε του καρπούς σου και στη συνέχεια στον αέρα και πέρασε μέσα από την ”κουρτίνα” αρώματος που δημιουργήθηκε, αφήνοντας τις νότες του αρώματος πάνω στα ρούχα σου.

2. Πρόσεχε που αποθηκεύσεις το άρωμα σου

Φρόντισε το μπουντουάρ σου να μην έχει άμεση επαφή με τον ήλιο. Τα αρώματα θέλουν μία συγκεκριμένη θερμοκρασία για να μην αλλοιώνονται τα συστατικά τους, γι΄ αυτό προτίμησε τα πιο δροσερά σημεία μέσα στο σπίτι, όπως το μπάνιο.

άρωμά

3. Επίλεξε προϊόντα με την ίδια μυρωδιά

Ένας ακόμη τρόπος να ενισχύσεις τη μυρωδιά του αρώματός σου είναι να χρησιμοποιείς στην καθημερινή σου περιποίηση προϊόντα που έχουν την ίδια μυρωδιά, όπως ένα body mist, το οποίο θα μπορείς να το έχεις στην τσάντα σου και να το ψεκάζεις μέσα στη μέρα, κάνοντας το άρωμα σου να διατηρείται fresh, αφήνοντας το δικό σου στίγμα από όπου και εάν περάσεις!

Διάβασε επίσης: Καρέ μαλλιά: 4 super hot χτενίσματα βήμα βήμα #video

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet