Ο καθαρισμός του προσώπου μας είναι ίσως ένα από τα πιο σημαντικά steps σε κάθε ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας. Μετά από μια μεγάλη και κουραστική ημέρα, είναι σημαντικό να απαλλαγούμε από όλη τη βρωμιά, τη λιπαρότητα και τους ρύπους που πιθανώς έχει συσσωρευτεί στο πρόσωπό μας με την πάροδο του χρόνου. Έχοντας αυτό κατά νου, βοηθά να αποκτήσουμε ένα καλό καθαριστικό προσώπου ως μέρος της βασικής αγωγής περιποίησης της επιδερμίδας μας.

Ωστόσο, πρέπει να θυμόμαστε κάτι: τα προϊόντα που επιλέγουμε για τη περιποίηση του προσώπου πρέπει να είναι αυτά που μας ταιριάζουν. Τα beauty items έχουν διαφορετική επίδραση σε κάθε επιδερμίδα. Δεδομένου λοιπόν ότι κάθε μια από εμάς έχει διαφορετικό τύπο δέρματος, πώς ακριβώς θα αναγνωρίσουμε ποιο είναι το πιο κατάλληλο καθαριστικό προσώπου; Ρωτήσαμε τη Δρ Elaine F. Kung, MD και μάθαμε τα πάντα.

καθαρισμού

Το καλύτερο προϊόν καθαρισμού για κάθε τύπο δέρματος

Ευαίσθητο δέρμα

Σύμφωνα με την Δρ Kung, «Στατιστικά, οι γυναίκες με ευαίσθητο δέρμα χρησιμοποιούν συχνά καθαριστικά χωρίς υγρό σαπούνι ή τζελ», σημειώνει χαρακτηριστικά και συνεχίζει: «Η αντιμετώπιση της δυσλειτουργίας του φραγμού με τη χρήση σκευασμάτων καθαρισμού που αποκαθιστούν την ενυδάτωση του δέρματος, ομαλοποιούν το pH του δέρματος και αποκαθιστούν το μικροβίωμα και τα λιπίδια του δέρματος. Αυτό μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση των σημείων και των συμπτωμάτων του ευαίσθητου αντιδραστικού δέρματος όπως η ροδόχρους ακμή».

Διάβασε τη συνέχεια στο elle.gr

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet