Ο Olivier Rousteing είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους, σχεδιαστές της γενιάς του. Κατάφερε να ξεχωρίσει σε αρκετά νεαρή ηλικία μέσα από τις δημιουργίες του για τον γαλλικό οίκο Balmain. Αυτή τη φορά ο νεαρός σχεδιαστής θα υπογράψει και το project Balmain Beauty, ξεκινώντας με ένα νέο άρωμα μέσα στο φθινόπωρο του 2024. 

Αφού δημιούργησε μια ποικιλόμορφη κοινότητα στην πολυτελή μόδα με τα ιδιαίτερα και προτότυπα σχέδιά του και το “Balmain Army” που περιλαμβάνει A-listers από τη Winnie Harlow έως την Kim Kardashian και τη Naomi Campbell, ο Rousteing ελπίζει να κάνει το ίδιο στον κόσμο της ομορφιάς. 

Το γεγονός που τον έκανε να στρέψει το ενδιαφέρον του στον κόσμο της ομορφιάς ήταν η περιπέτεια που πέρασε το 2020!

Κάτι καινούριο ξεκινά στη ζωή μου. Μια νέα περιπέτεια. Μετά το ατύχημα όπου κάηκα, αναθεώρησα τα πάντα σχετικά με την ομορφιά. Έπρεπε να αντιμετωπίσω τις φοβίες μου, να νοιώσω ελεύθερος και με αυτοπεποίθηση. Αυτός είναι ο κόσμος που θέλω να προσφέρω στην επόμενη γενιά. Θέλω να δημιουργήσω κάτι που θα μείνει για πάντα.

Olivier Rousteing 

Η συγκινητική ανάρτηση στο λογαριασμό του Olivier, επικοινωνώντας με τον κόσμο το νέο δημιουργικό ξεκίνημα στο κόσμο της ομορφιάς με τον οίκο Balmain, μας έχει κάνει όλεςς να αδημονούμε για το νέο λανσάρισμα αρώματος που θα γίνει μέσα στο φθινόπωρο του 2024.

Διαβάστε επίσης: Το beauty προϊόν που αγαπούν η Kourtney και η Kendall!

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet