Η πλαστική χειρουργική και αισθητική δεν είναι πια όπως τη γνωρίζαμε. Χρησιμοποιεί τεχνολογία αιχμής και προσφέρει εξατομικευμένες υπηρεσίες, όπως ακριβώς οι ανάγκες της καθεμιάς μας.

Αυτό που αναζητούσαμε το βρήκαμε στο «The Medical Beauty Center» στον Πειραιά. Ένα ιατρικό κέντρο υψηλών προδιαγραφών πλαστικής χειρουργικής και αισθητικής, που διαθέτει τον πιο σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό.

πλαστικής

Με σημείο αναφοράς τον εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και το εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό, στο The Medical Beauty Center η εξωτερική ομορφιά συναντά την εσωτερική σε ένα σύνολο θεραπειών και υπηρεσιών, που στοχεύουν στην αισθητική ισορροπία, την ευεξία και στην απόλυτα εξατομικευμένη προσέγγιση.

Το όραμα

Το The Medical Beauty Center αποτελεί το όραμα του επικεφαλής του κέντρου, του πλαστικού χειρουργού Νικολάου Μανωλουδάκη MD, MSc, ο οποίος ήθελε να δημιουργήσει ένα πρότυπο ιατρικό κέντρπ με στόχο την επιστημονικά τεκμηριωμένη αισθητική πλαστική χειρουργική, την υγεία και την ομορφιά. Ο συνδυασμός κορυφαίων ιατρών και συνεργατών, αλλά και ο εξοπλισμός τελευταίας τεχνολογίας αποτελούν θεμελιώδεις αρχές του ιατρικού κέντρου. Το The Medical Beauty Center, από την εκκίνηση της λειτουργίας του πρωτοπορεί σε ζητήματα νέων χειρουργικών τεχνικών, θεραπειών και μηχανημάτων, τα οποία βασίζονται στα πιο σύγχρονα επιτεύγματα της ιατρικής επιστήμης και τεχνολογίας.

πλαστικής

Το The Medical Beauty Center είναι το πρώτο ιατρικό κέντρο στην Ελλάδα που διαθέτει τρισδιάστατο προσομοιωτή για το πρόσωπο και το σώμα. Με τον πρωτοποριακό εξοπλισμό του VECTRA 3D προσομοιωτή μπορείτε πλέον να έχετε εικόνα για το αισθητικό αποτέλεσμα πριν ξεκινήσετε την θεραπεία που θα επιλέξετε.
Ο προσομοιωτής simulator δημιουργεί σε τρισδιάστατη ψηφιακή εικόνα το τώρα (πρόσωπο, στήθος, σώμα) και ανάλογα με τις ανάγκες, προτείνει θεραπείες και προβάλλει πάλι σε τρισδιάστατη εικόνα το τελικό αποτέλεσμα. Είναι μία Τεχνολογική Επανάσταση!

πλαστικής

Οι θεραπείες
Στο The Medical Beauty Center ξεχωρίζουν:

– Η αναίμακτη θεραπεία υπερήχων HiFu, για σύσφιξη, ανόρθωση και δημιουργία περιγράμματος του προσώπου, με ανώδυνο τρόπο, με μία μόνο συνεδρία. Συγκεκριμένα σημειώνονται θεαματικά αποτελέσματα σε βραχίονες και μηρούς.

– Η κρυολιπόλυση CLATUU, με μία μόνο συνεδρία μείωση τοπικού λίπους έως και 40%

– Αποτρίχωση με δύο διαφορετικά μηχανήματα LASER, ανάλογα με τον τύπο δέρματος με ανώδυνη εφαρμογή. Αλεξανδρίτης CANDELLA και SOPRANO ICE PLATINUM / FDA Approved

– Θεραπείες αντιμετώπισης ευρειαγγειών, δυσχρωμιών, αγγειακών δυσπλασιών και κόκκινωνουλών με το μοναδικό CANDELLA VBEAM LASER / FDA Approved
– Θεραπείες για το τοπικό πάχος, την κυτταρίτιδα και τη σύσφιξη του σώματος με ραδιοσυχνότητες, μαγνητικό πεδίο και VACUM

-Θεραπείες FRACTIONAL για ανάπλαση και αναδόμηση του δέρματος με τρία διαφορετικά μηχανήματα LASER, ανάλογα με τις ανάγκες, όλα FDA Approved

Στο εξειδικευμένο ιατρικό κέντρο ο επισκέπτης θα βρει τις δημοφιλέστερες ενέσιμες θεραπείες προσώπου, όπως θεραπείες βοτουλινικής τοξίνης (botox/dysport), fillers υαλουρονικού οξέους, μεσοθεραπείες, skin boosters, αντιγηραντικές θεραπείες και θεραπείες λιποδιάλυσης, που καλύπτουν κάθε ανάγκη. Ξεχωριστή θέση στις επεμβατικές θεραπείες προσώπου κατέχει η βλεφαροπλαστική lifting προσώπου και ρινοπλαστική
Στις επεμβατικές θεραπείες σώματος, ξεχωρίζουν η αυξητική στήθους, η ανόρθωση στήθους, η μειωτική στήθους, η λιποαναρρόφηση και η λιπομεταφορά.

πλαστικής
Ο εμπνευστής και δημιουργός του The Medical Beauty Center, Νικόλας Μανωλουδάκης

The Medical Beauty Center “Premium Aesthetics Experience”

Στόχος του κέντρου είναι η βελτίωση της ποιότητας ζωής του ατόμου, η σωματική και ψυχική του υγεία και η τόνωση της αυτοπεποίθησής του. Επιδιώκουμε την επίτευξη της βέλτιστης ισορροπίας μεταξύ του ιατρικά εφικτού και του αισθητικά επιθυμητού. Η ειλικρίνεια, η εμπιστοσύνη και η διακριτικότητα αποτελούν βασικές αρχές της λειτουργίας του“Premium Aesthetics Experience”

Νικόλαος Μανωλουδάκης, πλαστικός χειρουργός.

Η φιλοσοφία του The Medical Beauty Center αφορά την απόλυτα εξατομικευμένη προσέγγιση. Η έμπειρη ομάδα του ιατρικού κέντρου αντιμετωπίζει τις ανάγκες και τις φιλοδοξίες σου με το υψηλότερο επίπεδο ιατρικής εξειδίκευσης, τον μέγιστο επαγγελματισμό και με απόλυτη διακριτικότητα.

Πληροφορίες: Ασκληπιού 38 & Παλαμηδίου, Πειραιάς, 185 43

[email protected] τηλ.: (+30) 214 40 21 010

Ανακάλυψε περισσότερα στο medicalbeauty.center και στα social media:
Facebook
@medicalbeautycenter.gr | Instagram @themedicalbeautycenter

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet