Όσο μεγαλώνουμε, ο όγκος στο πρόσωπο μας μειώνεται με αποτέλεσμα να σχηματίζονται οι ανεπιθύμητες για όλους μας ρυτίδες. Ευτυχώς, όμως, η επιστήμη σήμερα έχει τη λύση. Το υαλουρονικό οξύ χρησιμοποιείται περισσότερο από 15 χρόνια στην Αισθητική ιατρική, είναι ένα απόλυτα ασφαλές υλικό, το οποίο παράγεται από τον ίδιο μας τον οργανισμό από την ημέρα της γέννησης μας. Ειδικά επεξεργασμένα σκευάσματα υπάρχουν πλέον για την αναπλήρωση του χαμένου όγκου . Οι εξειδικευμένο γιατροί μπορούν με τη χρήση τους να επαναφέρουν τη φρεσκάδα και το νεανικό σχήμα στο πρόσωπο μας.

Για να έχουμε ένα καλό και ασφαλές αποτέλεσμα δύο είναι τα πράγματα που πρέπει να προσέξουμε. Η επιλογή του κατάλληλα εκπαιδευμένου και πεπειραμένου γιατρού που θα κάνει τη θεραπεία καθώς και η χρήση ενός ασφαλούς και πιστοποιημένου υλικού. Εμείς τα βρήκαμε και τα δύο στην δερματολόγο Βάσω Ιακωβάκη, που μας έλυσε όλες τις απορίες σχετικά με τα όσα μπορούμε να βελτιώσουμε στο πρόσωπο μας με το υαλουρονικό.

Σε ποια άλλα σημεία του προσώπου, που είναι λιγότερα γνωστά, μπορεί να χρησιμοποιηθεί το υαλουρονικό οξύ προκειμένου να διορθώσει ατέλειες;

Εκτός από τις συνηθισμένες περιοχές του προσώπου όπου μπορεί να χρησιμοποιηθεί το υαλουρονικό οξύ,όπως τα ζυγωματικά και οι ρινοπαρειακές αύλακες μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί και σε άλλα πιο ασυνήθιστα σημεία όπως η περιοχή ακριβώς κάτω από τα μάτια (tear trough) με εξαιρετικό αποτέλεσμα ,δείχνοντας τα μάτια ,το βλέμμα και ολόκληρο το πρόσωπο πιο ξεκουραστο και πιο φρέσκο.

Πόσος χρόνος απαιτείται για την ολοκλήρωση της θεραπείας και του αποτελέσματος που επιθυμούμε;

Η θεραπεία είναι πάρα πολύ σύντομη και διαρκεί λίγα μόνο λεπτά! Το αποτέλεσμα είναι άμεσα ορατό μετά την εφαρμογή του υαλουρονικού οξέος αλλά βελτιστοποιείται στις επόμενες 15 περίπου μέρες.

Επιλέγοντας πάντα κορυφαία υλικά, χρησιμοποιώ την γκάμα προϊόντων της YVOIRE που μου παρέχουν ασφάλεια και πολύ καλό αποτέλεσμα. Από φέτος έχουμε στη διάθεσή μας και το νέο YVOIRE Y-Solution 720, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί στα περισσότερα σημεία του προσώπου με εντυπωσιακά αποτελέσματα και κυρίως χωρίς να κάνει οίδημα.

Ποιος είναι ο ιδανικός υποψήφιος για τη θεραπεία;

Ιδανικά η εφαρμογή του υαλουρονικού στην περιοχή του tear trough γίνεται στα άτομα που έχουν χάσει λίπος και επομένως και όγκο κάτω από τα μάτια, είτε λόγω ηλικίας είτε για κάποιο άλλο λόγο π.χ λόγω μεγάλης απώλειας βάρους , με αποτέλεσμα τα μάτια τους να φαίνονται πάντα κουρασμένα και ταλαιπωρημένα ,με μαύρους κύκλους και σακούλες.

Περισσότερες πληροφορίες: https://www.cai.gr/products/yvoire/

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!