Η βιωσιμότητα στη μόδα απλά δεν θα ήταν η ίδια χωρίς τη Stella McCartney! Από την κυκλοφορία της ομώνυμης σειράς της, έχει ωθήσει τη βιομηχανία προς τα εμπρός με το να επιλέγει συνθετικά υλικά και να χρησιμοποιεί οργανικό βαμβάκι. Τώρα πρόκειται να κάνει το ίδιο για τον κόσμο της ομορφιάς, με τη νέα της σειρά περιποίησης δέρματος σε συνεργασία με την LVMH.

Η περιποίηση του δέρματος ήταν πάντα το πάθος της, όπως έχει πει και η ίδια. Ξεκίνησε την πρώτη της σειρά περιποίησης δέρματος το 2006, η οποία ήταν σχεδόν πολύ μπροστά από την εποχή της. Στη συνέχεια έπρεπε να αποσυρθεί λόγω ρυθμιστικών προβλημάτων στις ΗΠΑ με τη βιολογική σήμανση. Από τότε, πάντα ήθελε να ξαναμπεί στον κόσμο της ομορφιάς. Όταν ξεκίνησε αυτό το έργο πριν από μερικά χρόνια ήξερε ότι χρειαζόταν αλλαγή στον κλάδο—η ελπίδα της ήταν να δημιουργήσει μια εναλλακτική σειρά περιποίησης του δέρματος που δεν μπορούσε να βρει η ίδια στην αγορά.

Ομοίως με το όραμά για τον οίκο μόδας, στόχος της ήταν να βρει έναν άλλο τρόπο δημιουργίας μιας σειράς περιποίησης δέρματος, με τέτοιον τρόπο που είναι καλός τόσο για τους ανθρώπους όσο και για τον πλανήτη. Η συνεργασία με την LVMH της έδωσε την ευκαιρία και το δίκτυο υποστήριξης να κάνει το όραμά της πραγματικότητα! Έτσι κατάφερε να δημιουργήσει μια σειρά που λειτουργεί σε αρμονία με τη φύση χωρίς συμβιβασμούς στην αποτελεσματικότητα. Η φιλοδοξία πίσω από το Stella skincare ήταν να δημιουργήσει μια υπεύθυνη εναλλακτική λύση στην πολυτελή περιποίηση δέρματος που φροντίζει εξίσου εμάς και τη Μητέρα Γη.

Stella McCartney
@gabulaurent

”Ήθελα να δημιουργήσω επιθυμητά προϊόντα που να είναι αποτελεσματικά και να αντικατοπτρίζουν τις αξίες και τη δέσμευσή μου να ζω σε αρμονία με τη φύση. Είμαι περήφανη που τα συστατικά στις φόρμουλες είναι 99% φυσικής προέλευσης. Τα προϊόντα μας προάγουν τη μακροπρόθεσμη ομορφιά και ζωντάνια του δέρματος, αυτό που ονομάζουμε Skin Sustainability και υποστηρίζουν τις λειτουργίες αναγέννησης και προστασίας του δέρματος. Επίσης, δεν ήθελα να κάνω συμβιβασμούς στα αποτελέσματα. Τα κλινικά μας αποτελέσματα είναι πραγματικά εντυπωσιακά και δεν θα χρησιμοποιούσα τίποτα άλλο στο δέρμα μου τώρα”.

Stella McCartney

Δεδομένου ότι πρόκειται για μινιμαλισμό από κάθε άποψη, η σειρά αποτελείται από τρία επαναγεμιζόμενα προϊόντα για να καλύψει τα απαραίτητα: Reset Cleanser, Alter-Care Serum και Restore Cream. Μετά απ΄ όλα αυτά αναμένουμε με ανυπομονυσία τις αρχές Σεπτεμβρίου, που θα είναι διαθέσιμα τα skincare προϊόντα με την υπογραφή της Stella McCartney, στο site: www.stellamccartneybeauty.com

Διάβασε επίσης: Μάσκες Μαλλιών: Η απαραίτητη θεραπεία για λεία και υγιή μαλλιά μετά τις διακοπές!

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!