Το διάσημο μοντέλο μόλις λάνσαρε το νέο της skincare brand που ετοίμαζε εδώ και καιρό, με την επωνυμία Rhode που δεν είναι άλλο από το μεσαίο όνομα της Hailey Bieber.

Το ταξίδι μου προς το υγιές δέρμα με ενέπνευσε να δημιουργήσω προιόντα που πραγματικά θα λειτουργούν σε όλες τις επιδερμίδες, με τρόπο που θα είναι προσβάσιμα σε όλους.

Hailey Bieber

Από τις 15 Ιουνίου εκατομμύρια fans, είχαν τη δυνατότητα να αγοράσουν τα νέα προιόντα της πολυαναμενόμενης beauty σειράς που δίνουν τη σωστή φρεσκάδα και γυαλάδα στο δέρμα. Το πρώτο λασνάρισμα της σειράς αποτελείται από 3 προιόντα ικανά να χαρίσουν ενυδάτωση, λάμψη σε όλο τo πρόσωπο και να δημιουργήσουν super glamorous επιδερμίδα.

Ο λογαριασμόςς του νέου skincare brand στα social media @rhode έχει ήδη 417K ακόλουθους, και είναι απόλυτα λογικό γιατί τα προϊόντα του διάσημου μοντέλου χαρακτηρίζονται ως multi-taskers ενώ είναι vegan, χωρίς γλουτένη και value for money καθώς δεν κοστίζουν πάνω από 30 δολάρια στις ΗΠΑ κάτι που συνάδει με τα λόγια της Hailey στο να θέλει να δημιουργήσει μία σειρά που να είναι προσιτή σε όλους.

Η skincare beauty σειρά “RHODE” είναι διαθέσιμη μέχρι στιγμής μόνο online στις ΗΠΑ, αλλά την αναμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία και στη χώρα μας.

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet