Το ότι η Kim Kardashian ασχολείται με το σώμα της και τη νεανικότητα της δεν είναι μυστικό. Μόλις πριν ελάχιστους μήνες μάλιστα, είχε μπει ξανά στο στόχαστρο των haters όταν, για να χωρέσει στο περίφημο φόρεμα της Marilyn Monroe για το Met Gala, έκανε πολύ αυστηρή δίαιτα και γυμναστική.

Η Kim Kardashian ενημέρωσε τους followers της ότι μείωσε δραστικά το ποσοστό σωματικού λίπους της φέτος. Χθες μοιράστηκε τη φωτογραφία ενός βαν Bodyspec γράφοντας “Μετρούν την οστική πυκνότητα και το ποσοστό σωματικού λίπους και ότι χρειάζεται για να σιγουρευτούν ότι είσαι σε φόρμα και υγιής. Για να κάνεις το odyscan και να πάρεις τα αποτελέσματα χρειάζονται περίπου 7 λεπτά».

Kim Kardashian
Kim Kardashian

«Πριν από ένα χρόνο το ποσοστό σωματικού μου λίπους ήταν 25 τοις εκατό και τώρα είναι 18,8 τοις εκατό», εξήγησε.

Ο τεχνικός που έκανε το σκανάρισμα την ενημέρωσε ότι τα αποτελέσματά της ανήκουν στην «κατηγορία αθλητή», στην οποία η Kardashian αναφώνησε ενθουσιασμένη: «Κατηγορία αθλητή! Το πιστεύεις;”

Ο ιδρύτρια του Skims δημοσίευσε επίσης βίντεο όπου ο εκπρόσωπος της Bodyspec διάβασε τα αποτελέσματα της οστικής πυκνότητας της, λέγοντας της ότι τα οστά της είναι πιο γερά από το 93 με 97% του πληθυσμού.

 Επιπλέον, έκανε και μια θεραπεία σύσφιξης στομάχου και μοιράστηκε στιγμιότυπο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου φαίνεται η ερεθισμένη κοιλιά της. «Έκανα ένα μορφικό λέιζερ για να σφίξω το στομάχι μου», ανέφερε και εξομολογήθηκε: «Είναι επώδυνο αλλά αξίζει τον κόπο».

Kim Kardashian
Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet