Μέρος των εσόδων θα διατεθεί στο Σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ- Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο». Τρέξε μαζί μας, δηλώνοντας συμμετοχή εδώ.

Το ELLE – η έντυπη αλλά και η ηλεκτρονική έκδοσή του – πάντα κοινωνικά ευαισθητοποιημένο και πάντα με επίκεντρο τη γυναίκα, διοργανώνει και υλοποιεί δράσεις για την υποστήριξη του θεσμού Women in Society. Πρόκειται για μια ομπρέλα ενδυνάμωσης, ένα σύνολο ενεργειών που σκοπό έχουν τον παγκόσμιο διάλογο και την ενδυνάμωση της γυναίκας στην κοινωνία και τη διεκδίκηση των δικαιωμάτων της σε όλα τα επίπεδα. Μία από αυτές τις δράσεις είναι και ο αγώνας δρόμου ELLE RUN.

elle

Την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου, το ELLE RUN επιστρέφει με τον 2ο αγώνα δρόμου καθώς και ένα σύνολο ενεργειών και εκδηλώσεων με σκοπό την προώθηση υγιών προτύπων και την ενδυνάμωση των γυναικών. Είναι ένας αγώνας δρόμου για όλους εμάς, για τις πρωταγωνίστριες της ζωής μας, για τις γυναίκες που αγωνίζονται καθημερινά να ανταποκριθούν σε όλους τους ρόλους τους, ονειρεύονται το μέλλον και πραγματοποιούν το ακατόρθωτο.

elle

Σε θέλουμε δίπλα μας. Θα τρέξουμε όλοι! Θα τρέξουμε μαζί για να εµπνεύσουµε τις γυναίκες, να τις στηρίξουμε, να τις κινητοποιήσουµε ώστε να ακολουθήσουν τα όνειρά τους. Θα τρέξουμε για να προσφέρουμε. Θα τρέξουμε για καλό σκοπό, καθώς µέρος των εσόδων από τις συµµετοχές θα διατεθεί στο Σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ- Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο», που ιδρύθηκε το 1990 από μια ομάδα δυναμικών γυναικών με Πρόεδρο την κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη και μέχρι σήμερα στηρίζει έμπρακτα τα παιδιά που πάσχουν από καρκίνο και τις οικογένειές τους.

elle

Το 2ο ELLE RUN θα λάβει χώρα στον εξωτερικό χώρο του ΟΑΚΑ «Αγορά» με αγώνες δρόµου 5 χλµ. και Baby Track 500μ. για τις μαμάδες που θέλουν να τρέξουν μαζί με τα παιδιά τους, ηλικίας έως 5 ετών. Στην διαδρομή των 5 χλμ., θα υπάρχουν σταθμοί ανεφοδιασμού με νερά και ισοτονικά.

elle

Η χρονομέτρηση του αγώνα θα πραγματοποιηθεί με ηλεκτρονικό τσιπάκι από την εταιρεία All About Running. Ο 7 φορές πρωταθλητής Ελλάδας στον Μαραθώνιο Νίκος Πολλιάς θα αναλάβει την επίβλεψη της χρονομέτρησης και την αξιόπιστη εξαγωγή των αποτελεσμάτων. Την ίδια στιγμή, ο αγώνας θα πλαισιωθεί από εθελοντές που θα βοηθήσουν στην ομαλή διεξαγωγή του event και θα φορούν ειδικό kit εθελοντή.

Διάβασε την συνέχεια στο Elle.gr

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet