Υλικά
Μια φόρμα- τσέρκι σε σχήμα καρδιάς ανοιγόμενη
Μια συσκευασία έτοιμο παντεσπάνι
330 γραμμάρια βούτυρο
560 γραμμάρια κουβερτούρα
120 γραμμάρια άχνη ζάχαρη
Για το γαρνίρισμα
Νιφάδες σοκολάτας, ή σαντιγί, ή φρέσκιες φράουλες ή σοκολατένιες καρδούλες

Εκτέλεση
Λιώνουμε την κουβερτούρα με το βούτυρο σε μπεν μαρί
Μόλις λιώσει η κουβερτούρα, κατεβάζουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε την άχνη και χτυπάμε το μείγμα με ένα μίξερ χειρός μέχρι να αφρατέψει και να γίνει κρέμα.
Κρατάμε τη μισή από τη σοκολατένια γέμιση στην άκρη για επικάλυψη.
Στη φόρμα τσέρκι τοποθετούμε την πρώτη βάση από το παντεσπάνι, ώστε να πάρει το σχήμα καρδιάς.
Βάζουμε τη μισή της μισής κρέμας σοκολάτας, προσέχοντας να είναι σε ομοιόμορφο πλάτος και ύψος.
Συνεχίζουμε με το δεύτερο παντεσπάνι και την υπόλοιπη μισή κρέμα σοκολάτας. Με την υπόλοιπη ποσότητα κρέμας σοκολάτας καλύπτουμε εξωτερικά και παντού τη τούρτα και τη διακοσμούμε με τα υλικά που επιθυμούμε.
Την τοποθετούμε στο ψυγείο να κρυώσει και ξεφορμάρουμε
Best of Internet








