Αν νομίζετε ότι με αυτόν τον τρόπο κοροϊδεύουμε τα how to κείμενα που διαβάζουμε από εδώ και από κει, τότε θα παρεξηγηθούμε. Κανένα κείμενο δεν θα έπρεπε να ντρέπεται για τον εαυτό του, πόσο μάλλον ο συντάκτης του ή η συντάκτριά του. Και αφού το ξεκαθαρίσαμε αυτό, ας μιλήσουμε για τους 5 υπέροχους τρόπους που, αν θες να καταστρέψεις της ζωή σου, πρέπει να τους διαβάζεις κάθε πρωί όπως διαβάζεις τα μηνύματα που έστειλες στην πρώην σχέση σου και το μετάνιωσες.

Η αλήθεια είναι ότι σπάνια συναντάμε κάποιον που προσπαθεί σκόπιμα να καταστρέψει τη ζωή του. Ενίοτε, κάποιος προσπαθεί να τραβήξει την προσοχή κάνοντας σκόπιμα κακές επιλογές. Μέχρι εκεί. Τις περισσότερες φορές, όμως, καταστρέφουμε τη ζωή μας χωρίς να το καταλαβαίνουμε. Εμείς, γιατί θέλουμε να ξέρουμε πότε καταστρέφουμε τη ζωή μας, ψάξαμε και βρήκαμε τις καλύτερες συμβουλές για να το καταφέρουμε.

Ακολουθούν 5 τρόποι για να καταστρέψετε τη ζωή σας:

Το δικό σας πρόβλημα είναι το μεγαλύτερο

Αντί να καταλάβετε ότι όλοι έχουν προβλήματα, μπορείτε να προσποιηθείτε ότι μόνο εσάς αδίκησε η ζωή και ότι, φυσικά, εσείς είστε το κέντρο του κόσμου. Μην μαθαίνετε από τους άλλους και μην ζητάτε βοήθεια, κυλιστείτε στο πάτωμα και κλάψτε. Μόνοι σας. 

 Διάβασε τους υπόλοιπους στο Provocateur.gr

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet