Υπάρχει ένας τρόπος να αντιμετωπίσεις τις επιθέσεις εκατομμυρίων βακτηρίων, μικροβίων, ιών, τοξινών και παρασίτων που καραδοκούν να εισβάλλουν στον οργανισμό σου: η ενίσχυση του ανοσοποιητικού, του πιο βασικού συστήματος υποστήριξης της ζωής μας.

Τα 3 βασικά σου «όπλα» που, μάλιστα, είναι και απολύτως στο χέρι σου να ελέγξεις, είναι η σωστή διατροφή, η συστηματική άσκηση και ο καλός ύπνος. Το Bodyguard της Sky Premium Life® περιέχει όλα όσα χρειάζεσαι για έναν γερό οργανισμό.

To Bodyguard της Sky Premium Life περιέχει όλα όσα χρειάζεσαι για έναν γερό οργανισμό.

Για ακόμη μεγαλύτερη προστασία, ωστόσο, είναι σημαντικό να θωρακίσουμε ακόμη περισσότερο τον οργανισμό μας εκ των έσω, με ένα ενισχυμένο και στοχευμένης δράσης συμπλήρωμα διατροφής.

Το Bodyguard της Sky Premium Life® αποτελεί έναν δυνατό και ολοκληρωμένο συνδυασμό, που τονώνει το ανοσοποιητικό σύστημα, μειώνει την κούραση και την κόπωση και ενισχύει τα επίπεδα ενέργειας του οργανισμού μας, για την προστασία από τις προκλήσεις του χειμώνα. Επιπλέον, προσφέρει έντονη αντιοξειδωτική δράση, καθώς προστατεύει τα κύτταρα από το οξειδωτικό στρες.

Το Bodyguard της Sky Premium Life® αποτελεί έναν δυνατό και ολοκληρωμένο συνδυασμό, που τονώνει το ανοσοποιητικό σύστημα, μειώνει την κούραση και την κόπωση και ενισχύει τα επίπεδα ενέργειας του οργανισμού μας, για την προστασία από τις προκλήσεις του χειμώνα.

Τα συστατικά του:

  • Σαμπούκος, ένα φυτό πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά, αμινοξέα, με πλήθος φυτοχημικών ουσιών, αντιική και αντιοξειδωτική δράση.
  • Βήτα-γλυκάνες, που ενισχύουν το ανοσοποιητικό και μειώνουν τη χοληστερίνη.
  • Βιταμίνες: C, B12, D3, K2.
  • Ιχνοστοιχεία: σελήνιο, ψευδάργυρος και χαλκός.

Και όλα αυτά, στη σωστή δοσολογία και περιεκτικότητα, για να νιώθεις κάθε μέρα δυνατή και γεμάτη ενέργεια!

Τρόπος χρήσης:

Για ιδανικά οφέλη, φρόντισε να λαμβάνεις 2 κάψουλες Bodyguard της Sky Premium Life® την ημέρα, για 1 μήνα.

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!