Στα φετινά Independent Spirit Awards, που πραγματοποιήθηκαν προχθές, καλεσμένοι και ηθοποιοί πήραν θέση για όλα όσα συμβαίνουν στον δοκιμαζόμενο λαό της Ουκρανίας.

Οι παρουσιαστές Megan Mullally και Nick Offerman, είπαν χαρακτηριστικά στον εναρκτήριο λόγο τους: “Να ευχηθούμε στους πληττόμενους στον πόλεμο της Ουκρανίας και σε κάθε άδικη σύρραξη σε όλον τον κόσμο. Πιστεύουμε ότι μιλάμε εκ μέρους του καθένα μας όταν λέμε ότι ελπίζουμε σε μια ταχεία και ειρηνική λύση. Πιο συγκεκριμένα F*ck Off and Go Home, Putin“. Στην πρόταση αυτή των παρουσιαστών η πρώτη που έσπευσε να δηλώσει την αντίθεση της στον Putin ήταν η Kristen Stewart. Η ταλαντούχα ηθοποιός με το λευκό της Chanel, δεν δίστασε να αποδείξει για μια ακόμη φορά πώς δεν φοβάται να πει την γνώμη της.

Kristen Stewart
Η Kristen Stewart και η χειρονομία αντίδρασης της προς τον Putin

Κατόπιν αυτού, παρουσιαστές πρότειναν στους προσκεκλημένους και τους θεατές να συνεισφέρουν ότι μπορούν σε οργανισμούς παροχής βοήθειας στην Ουκρανία. 

Όπως μεγάλο κομμάτι του κόσμου, έτσι και το Χόλιγουντ τάχθηκε στο πλευρό της Ουκρανίας ύστερα από την εισβολή της Ρωσίας. Τελετές βραβείων που καταδικάζουν τον Πούτιν και υποστηρίζουν την Ουκρανία είναι ένα γνώριμο θέαμα αυτήν την περίοδο, με πολλούς αστέρες να δείχνουν την υποστήριξή τους φορώντας κίτρινα και μπλε ρούχα και δείχνοντας τη συμπαράστασή τους στον ουκρανικό λαό στους λόγους παραλαβής βραβείων. Στα Screen Actors Guild Awards, ο Brian Cox αποκήρυξε τις πράξεις του Ρώσου προέδρου αλλά προσέφερε υποστήριξη στους καλλιτέχνες που ζουν στη Ρωσία, λέγοντας: «Πιστεύω πως πρέπει να παραμείνουμε ενωμένοι, και για τους καλλιτέχνες στη Ρωσία που δεν τους αρέσει ό,τι συμβαίνει και να προσπαθήσουμε να τους υποστηρίξουμε, καθώς πιστεύω ότι μπορούν να φέρουν μια κάποια αλλαγή».

Στα φετινά βραβεία, η Maggie Gyllenhal ήταν η μεγάλη νικήτρια, καθώς η αναγνωρισμένη ταινία της «The Lost Daughter» κέρδισε τα βραβεία Καλύτερης Ταινίας, Καλύτερου Σεναρίου και Καλύτερης Σκηνοθεσίας. Στην ταινία της πρωταγωνιστούν η Olivia Colman και η Dakota Johnson.

Kristen Stewart


Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet