Το καλοκαίρι η αλήθεια είναι μία: κανένας δεν θέλει να δουλέψει! Εάν λοιπόν έχεις επιστρέψει στη δουλειά ξέρουμε πως αισθάνεσαι! Το να ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις σου με τις υψηλές θερμοκρασίες μοιάζει πραγματικός άθλος και είναι- ειδικότερα όταν όλοι συνεχίζουν να ανεβάζουν φωτογραφίες στο Instagram από παραλίες!

Εάν βλέπεις τα κίνητρά σου να σηκωθείς να πας στο γραφείο να «αυτοκτονούν» κι εσύ μελαγχολείς που έχεις ήδη επιστρέψει σου έχουμε 4 tips που θα σε βοηθήσουν να ανταπεξέλθεις σε αυτή τη δύσκολη περίοδο για εσένα!

Βγες έξω

Αν έχεις κάποιο meeting, μπορείς να το κανονίσεις κάπου έξω αντί να συναντήσεις το ραντεβού σου στο γραφείο. Μία ανάσα στον καθαρό εξωτερικό αέρα είναι ότι πρέπει για να αυξήσει το κίνητρο σου και να ξεχαστείς. Βοηθάει στο να «σπάσεις» τα ωράρια της ημέρας σου και να μην είσαι όλο το 8ωρο στο γραφείο. Μια μελέτη του Πανεπιστημίου του Στάνφορντ διαπίστωσε ότι οι εξωτερικές συναντήσεις μπορούν να ενισχύσουν τη δημιουργικότητα κατά 60% κατά μέσο όρο.

δουλειά

Μάθε κάτι καινούριο

Τώρα που όλοι λείπουν και έχεις την ησυχία σου είναι ευκαιρία να ασχοληθείς με κάτι καινούργιο όπως ένα καινούργιο σπορ, να διαβάσεις ένα βιβλίο, ίσως να παρακολουθήσεις κάποιο σεμινάριο. Γενικά να ασχοληθείς με κάτι που θα σε γεμίσει!

Επέτρεψε στον εαυτό σου μερικές απολαύσεις

Προγραμμάτισε  μια διασκεδαστική καλοκαιρινή εκδήλωση κάθε εβδομάδα – είτε απολαμβάνοντας ένα δροσερό ποτό στο αίθριο με τους συναδέλφους σου είτε κανονίζοντας με τους εναπομείναντες pizza day!

Άλλαξε τις ώρες εργασίας σου

Φυσικά δεν έχουν όλοι τη δυνατότητα αλλά εάν μπορείς ζήτησε από τον υπεύθυνό σου να δουλέψεις από το σπίτι την Παρασκευή και φρόντισε να οργανώσεις έτσι την ημέρα σου ώστε να τελειώσεις νωρίτερα την εργασία σου! Κάπως έτσι θα είναι σαν να ξεκινάει το Σαββατοκύριακό σου νωρίτερα!

δουλειά
Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet