Όταν σκεφτόμαστε αυνανισμό συνήθως το σκεφτόμαστε ως μια πράξη μοναχική. Γιατί όμως να μην είναι ένα κομμάτι το οποίο να μπορείς να μοιράζεσαι με τον σύντροφο σου; Μπορεί να γίνει ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι και να απογειώσει την ερωτική σας ζωή! Ο ειδικός ψυχολόγος- σεξολόγος Todd Baratz απαντά γιατί να το κανείς μαζί με τον σύντροφο σου!

αυνανίζεσαι

Ο αυνανισμός μπορεί να αποτελέσει ένα είδος αυτο-φροντίδας. Θεωρείται το ίδιο σημαντικό με το να τρως υγιεινά και να ασκείσαι, αφού στην ουσία αποτελεί ένα είδος γυμναστικής των γενετικών οργάνων που βελτιώνει τη διάθεση, ενώ λειτουργεί και βοηθητικά στον ύπνο. Παράλληλα, κάποιοι εκτονώνουν το άγχος της ημέρας με αυτόν τον τρόπο, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που τον έχουν υιοθετήσει ως συνήθεια τις ώρες που βαριούνται.

Γιατί να το κάνετε μαζί;

Δεν ειναι απαραίτητο να το κάνετε ταυτόχρονα, αν και βέβαια θα σας απογειώσει. Μια ιδέα είναι ο ένας απ’ τους δύο συντρόφους να παρατηρεί τον άλλο να αυνανίζεται. Είναι άκρως ερεθιστικό.

Ο αμοιβαίος αυνανισμός είναι επίσης μια εξαιρετική πρακτική όταν πρόκειται να φέρεις τα ζευγάρια πιο κοντά. Όπως λέει o ειδικός σεξουαλικής υγείας Todd Baratz η ευχαρίστηση του εαυτού με έναν σύντροφο, είτε αυτοπροσώπως είτε εικονικά, μπορεί να είναι μια από τις πιο οικείες και σεξουαλικές εμπειρίες που μπορείς να μοιραστείς με κάποιον.

# Θα βοηθήσει να γίνεις πιο άνετη μιλώντας για το σεξ

Το να μάθεις πώς αρέσει στο σύντροφό σου να τον αγγίζουν και να του διδάξεις τι σε ερεθίζει είναι ένα πλεονέκτημα του αμοιβαίου αυνανισμού. Το να μιλάς για το πόσο καλά σε κάνει να αισθάνεσαι αυτό που κάνει εκείνη τη στιγμή μπορεί να σε βοηθήσει να αισθάνεσαι πιο άνετα με το σώμα σου, μέσα και έξω από την κρεβατοκάμαρα.

# Θα διευρύνει τους σεξουαλικούς σου ορίζοντες

Ο αμοιβαίος αυνανισμός δεν είναι απλώς ένα υποκατάστατο για άλλα είδη σεξ. Μπορεί να είναι διασκεδαστικός και σέξι από μόνος του. Ο πειραματισμός, η αποδοχή και η διαχείριση του αμοιβαίου αυνανισμού είναι μια πλήρης σεξουαλική συνάντηση.

αυνανίζεσαι

# Θα σπάσει την ρουτίνα σου

Θα σε βγάλει από τη σεξουαλική ρουτίνα και θα δημιουργήσει ένα σασπένς στην σεξουαλική σου ζωή. Θα μάθετε ο ένας στον άλλον καλύτερα και θα ανακαλύψετε νέα παιχνίδια και μια πιο ανεβασμένη διάθεση!

#Θα απογειώνει την απόδοση

Ο ειδικός λέει ότι μερικές φορές συνιστά σε πελάτες που έχουν προβλήματα διέγερσης ή οργασμού να δοκιμάσουν τον αμοιβαίο αυνανισμό. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να αυξάνονται οι αποδόσεις και επιδόσεις.

# Θα γίνεις πιο άνετη με το σεξ

Εάν είσαι νέα στο σεξ, ντροπαλή ή κάπως νευρική για να εξερευνήσεις το σώμα σου και να ανακαλύψεις τι σου αρέσει, ο αμοιβαίος αυνανισμός μπορεί να είναι ένας εξαιρετικός χώρος για εξερεύνηση. Εάν ντρέπεσαι να εκφράσεις αυτό που σου αρέσει σε έναν σύντροφο, ο αμοιβαίος αυνανισμός μπορεί να προσφέρει ένα ελαφρώς πιο χαλαρό περιβάλλον για να εξερευνήσεις.

αυνανίζεσαι

Ο αμοιβαίος αυνανισμός μπορεί να δημιουργήσει οικειότητα και να ενισχύσει τη σχέση που έχετε. Σύμφωνα με τον Baratz, «Ο αυνανισμός για κάποιους, είναι σαν να μοιράζονται ένα μυστικό· το μυστικό του σώματός τους είναι αυτό».

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet