Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες λένε και ισχύει! Μπορεί να συμβεί στον καθένα και δεν σημαίνει ότι φταις εσύ, ότι κάνεις λάθος ή ότι δεν τον διεγήρεις. Μπορεί απλά να συμβεί! Βέβαια πάντα υπάρχουν κάποιοι πιθανοί λόγοι που μπορεί ο σύντροφος σου να μην ολοκληρώνει στο σεξ. Ο ειδικός Abraham Morgentaler αναπληρωτής καθηγητής Ουρολογίας στην Ιατρική Σχολή του Χάρβαρντ απαντά.

σεξ

Είναι άβολο μόνο όταν το κάνεις εσύ αμήχανο. Οπότε το πρώτο που πρέπει να αποφύγεις είναι η ενοχή. Γιατί έχει συμβεί όμως;

# Το άγχος παίζει ρόλο

Όταν ένας άντρας σκέφτεται υπερβολικά, έχει πολύ άγχος και δεν φροντίζει την ψυχική, συναισθηματική ή σωματική του υγεία, μπορεί να του είναι δύσκολο να τελειώσει. Αυτό συμβαίνει επειδή όλη του η ενέργεια είναι κολλημένη στο κεφάλι του και δεν μπορεί να μετακινηθεί προς τα κάτω τσάκρα του, όπου βρίσκεται η σεξουαλική ενέργεια.

# Μήπως έχει πιει;

Ένας παράγοντας που μπορεί να συμβάλει στο να μην καταφέρνει να ολοκληρώσει κάποιος άντρας είναι η επήρεια αλκοόλ ή και ναρκωτικών. Πολλοί άντρες, όταν βρίσκονται υπό την επήρεια, το βρίσκουν δύσκολο να εκσπερματώσουν.

σεξ

# Η φαρμακευτική αγωγή

Υπάρχουν πολλά φάρμακα, ειδικά αυτά για την κατάθλιψη ή το άγχος, που μπορούν να αναστείλουν σοβαρά την ικανότητα για οργασμό. Δεν σημαίνει ότι τα άτομα που λαμβάνουν αυτά τα φάρμακα δεν απολαμβάνουν την οικειότητα ή την ευχαρίστηση, επομένως μην φοβάσαι να ξεκινήσεις το παιχνίδι!

# Νιώθει πιεσμένος

Αν ο σύντροφο σου δεν τελειώσει και φαίνεται στενοχωρημένος μπορεί να επηρεάσει την ολοκλήρωση της σεξουαλική σας πράξης. Μοιράσου μαζί του ότι δεν υπάρχει βιασύνη και ότι δεν χρειάζεται να υπάρχει τελικός στόχος.

σεξ

Σημαντικό: Συζήτησε το μαζί του, κάνε τον να νιώσει άνετα. Μπορεί κάτι να τον απασχολεί και με την συζήτηση να αλλάξουν όλα. Μην τον πιέζεις να προσπαθείτε συνέχεια. Όταν ειναι έτοιμος ξανά θα το καταλάβεις! Και σταμάτα να σκέφτεσαι μήπως δεν σε θέλει πια ή ότι έχει βρει άλλη να τον ενδιαφέρει. Μπορεί να συμβεί στον καθένα και δεν έχεις καμία σχέση εσύ!

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet