Η πρώτη φορά που θα συνευρεθείς με κάποιον ερωτικά είναι πάντα άβολη (εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων). Ναι, το πάθος βοηθάει όμως δεν μειώνει τελείως την αμηχανία που ίσως αισθάνεσαι όταν έρχεσαι πρώτη φορά κοντά με έναν άλλο άνθρωπο. Είναι λογικό να αναρωτιέσαι τι του αρέσει, αν κάνεις κάτι λάθος ή καλά, αν αισθάνεται το ίδιο ωραία όπως εσύ κλπ. Σκέψου το αλλιώς: το σεξ με έναν καινούργιο σύντροφο μπορεί να είναι ανανεωτικό και ευεργετικό. Επιπλέον σου έχουμε 5 tips που θα σταθούν σύμμαχοί σου στο να καταπολεμήσεις την αμηχανία της πρώτης φοράς!

Μη βιάζεσαι

Μη βιάζεσαι να φας δεν θα σου πάρει κανείς το φαγητό σου. Το ίδιο ισχύει και για το σεξ. Τα προκαταρκτικά είναι ο «χάρτης» της απόλαυσής σου. Δεν γνωρίζεις τον άλλον και τα κουμπιά του. Αφιερώστε χρόνο ο ένας στον άλλο και μη φοβάσαι να δοκιμάσεις ένα δυο πράγματα!

σεξ

Μην έχεις τεράστιες προσδοκίες

Αντίθετα να είσαι απλά ανοιχτή στη νέα εμπειρία! Μπορεί και να σε εκπλήξει ευχάριστα. Οι προσδοκίες είναι συνήθως μη ρεαλιστικές και χωρίς πάντοτε να φταίει ο άλλος απογοητεύεσαι! Αποδέξου ότι ούτε εσύ είσαι τέλεια, ότι μπορεί να προκύψουν και αμήχανες στιγμές και αποδέξου ότι τελικά μπορεί και να μη «δέσει» το γλυκό.

Να είσαι άνετη και σέξι

Και με αυτό εννοούμε να διαλέξεις εσώρουχα τα οποία σε κάνουν να αισθάνεσαι άνετα με τον εαυτό σου. Για την πρώτη σας φορά οι ζαρτιέρες δεν είναι η πιο άνετη επιλογή για παράδειγμα, άσε που μπορεί να το εκλάβει και ως επιθετική κίνηση. Μπορείς να διαλέξεις άνετα και σέξι εσώρουχα με δαντέλα και το έξτρα tip που επιβάλλεται είναι τα εσώρουχα να είναι σετ.

Πες τι θέλεις (δεν είναι κακό)

Ναι, οι πρώτες φορές διέπονται από ντροπές και αμήχανες σιωπές όπου περιμένεις να μαντέψει τι είναι αυτό που σου αρέσει. Αυτό ξέρεις κι εσύ πως δεν πρόκειται να συμβεί. Εδώ μπορεί να δυσκολεύεται να μάθει μετά από καιρό που είστε μαζί. Όταν υπάρχει χημεία και αμοιβαία διάθεση για μάθηση, όλα πηγαίνουν καλά.

σεξ

Mην αγχωθείς με τον οργασμό σου

Μην αγχωθείς να έρθεις σε οργασμό Όσο το πολυσκέφτεσαι τόσο δεν θα έρθει. Οκ, ο οργασμός είναι ο στόχος όμως και να μην έχεις την πρώτη φορά που είσαι με κάποιον δεν είναι και κάτι τραγικό. Τώρα γνωρίζετε ο ένας το σώμα του άλλου, τι του αρέσει και τι όχι. Αν έρθει ο οργασμός είναι μπόνους

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet