Η Cara Delevingne αποκάλυψε πως μια περίοδο σκεφτόταν σοβαρά να δώσει τέλος στην ζωή της, καθώς δυσκολευόταν σε νεαρή ηλικία να αποδεχτεί την σεξουαλικότητά της. Στο πολυαναμενόμενο ντοκιμαντέρ της, Planet Sex with Cara Delevingne, μια παραγωγή του BBC, το super model και ηθοποιός – η οποία έχει αναφερθεί στο παρελθόν στην πανσεξουαλική της ταυτότητα – εξηγεί τον αγώνα της να καταλάβει το φύλο της ως έφηβη. «Δεν μπορούσα να μιλήσω σε κανέναν για αυτό», θυμάται. «Είχα έντονα εσωτερικευμένη ομοφοβία και ντροπή. Πίστευα ότι ήμουν ανώμαλη, ότι δεν ήμουν φυσιολογική».

Cara Delevingne

Μιλώντας πιο συγκεκριμένα για τη δημιουργία της σειράς ντοκιμαντέρ, η οποία θα κάνει πρεμιέρα στο Ηνωμένο Βασίλειο στο BBC Three και στο BBC iPlayer την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου, η υπέρμαχος των δικαιωμάτων της LGBTQ+ κοινότητας υπογραμμίζει: «Το εγχείρημα αυτό έχει αλλάξει πολύ τη ζωή μου. Τώρα είμαι πιο ευτυχισμένη από ποτέ. Αισθάνομαι πραγματικά πολύ περήφανη γι’ αυτό που έχουμε δημιουργήσει. Ξέρω ότι δεν πρέπει να ντρέπομαι πια, αλλά πραγματικά πιστεύω ότι υπάρχουν πολλοί σαν κι εμένα σε όλο τον κόσμο. Νομίζω ότι αυτό με έκανε πιο ανοιχτή και πιο δεκτική ως προς αυτό».

Η 30χρονη εξέφρασε τις ελπίδες της, η τηλεοπτική της σειρά να ευαισθητοποιήσει σχετικά με την πραγματικότητα της αμφισβήτησης της ταυτότητας φύλου και να βοηθήσει άλλους που περνούν κάτι αντίστοιχο. Η ίδια μοιράστηκε: «Στον κόσμο που ζω, οι περισσότεροι φίλοι μου είναι straight. Δεν είχα πάει ποτέ σε Pride πριν κάνω αυτό το show. Τώρα πια έχω πολύ περισσότερους queer φίλους. Αν μπορούμε να αλλάξουμε τη γνώμη κάποιου για να είναι πιο πρόθυμος να αποδεχτεί τον εαυτό του ή κάποιον άλλο, αυτό είναι το μόνο που θέλω».

Cara Delevingne

Το αγαπημένο It-girl των designers έχει μιλήσει παλαιότερα στους Times για το ταξίδι της προς την κατανόηση της σεξουαλικότητάς της: «Το να μεγαλώνεις ως queer παιδί ήταν μοναχικό και δύσκολο να το βιώνεις μερικές φορές». Κατά τη διάρκεια μιας σπάνιας συνέντευξης με τις αδερφές της, Poppy και Chloe, είχε δηλώσει επίσης: «Οι αδερφές μου έκαναν ό,τι μπορούσαν για να είναι εκεί για μένα, αλλά ήταν κάτι που έπρεπε να περάσω μόνη μου για να μάθω ποια πραγματικά ήμουν. Αυτό το ταξίδι συνεχίζεται και θα συνεχίζεται για το υπόλοιπο της ζωής μου».

Διάβασε επίσης: O ηθοποιός που επικρατεί για το ρόλο του James Bond δεν είναι από αυτούς που φαντάζεσαι!

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet