Καλεσμένη στην εκπομπή “Στούντιο 4” βρέθηκε η Γιάννα Αγγελοπούλου και αναφέρθηκε στα παιδιά της, με τη συγκίνησή της να είναι έκδηλη, αλλά και σε όσα τη ευχαριστούν. Παράλληλα, όμως, αναφέρθηκε στην κατάρρευσή της το 2004.

«Να αγχωθείς επειδή κινδυνεύει η ζωή σου, το καταλαβαίνω. Για οποιοδήποτε άλλο λόγο όχι. Επειδή εγώ έχω περάσει από μία κατάσταση που σκέφτεσαι αν θα ζήσω, αν θα είμαι εντάξει και έτσι όπως ήμουν, και μιλάω πολύ σοβαρά τώρα-, όλα τα άλλα μπαίνουν σε δεύτερο ρόλο. Υπάρχουν δισεκατομμύρια άνθρωποι που έχουν περάσει περιπέτειες», είπε μεταξύ άλλων.

Στη συνέχεια η Γιάννα Αγγελοπούλου ανέφερε: «Όταν έχεις περάσει στη ζωή σου τέτοιες δοκιμασίες, τις οποίες εγώ έχω περάσει και με τον Θόδωρο όταν κινδύνεψα να τον χάσω μερικές φορές… Όταν βάζεις τον άλλο στο ασθενοφόρο, όταν μπαίνει, κλείνουν οι πόρτες και δεν ξέρεις αν θα βγει ξανά, τότε βλέπεις ότι μεγαλώνεις τον πίνακα του ορίζοντα. Με τι θέλω να ασχοληθώ και πόσο σοβαρά θέλω να ασχοληθώ με διάφορα πράγματα;».

Αγγελοπούλου

Παράλληλα, μίλησε για την κατάρρευσή της κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων και τη στήριξη του συζύγου της.

«Όταν τελείωσαν οι Ολυμπιακοί, τέλος του 2004, συνέβησαν όλα αυτά. Πήγα πρώτη φορά διακοπές με τα παιδιά στο σπίτι στο βουνό και εκεί κατέρρευσα. Έφτασα σε σημείο να μην μπορώ να σηκωθώ από το κρεβάτι. Μου έκαναν εξετάσεις και έλεγε στον Θόδωρο ο γιατρός φοβισμένος ότι το αίμα μου είναι σαν νερό, δεν αναλάμβανε. Του έλεγε να με πάει στο νοσοκομείο. Εγώ δεν ήθελα να μπω στο νοσοκομείο για να περάσω Πρωτοχρονιά με τα παιδιά μου. Όπου σερνόμουν κυριολεκτικώς. Μπήκα στο νοσοκομείο για να κάνω εξετάσεις και εγώ σηκώθηκα μετά και έφυγα να γυρίσω πίσω στα παιδιά που ήταν ακόμα μικρά. Έπρεπε να μείνω στο νοσοκομείο. Όπως και έγινε. Με αναλαμβάνουν και με σώζουν. Γυρίζει ο Θόδωρος στην Αθήνα με τα παιδιά και αρρωσταίνει με την καρδιά του».

Διάβασε περισσότερα και δες αποσπάσματα από τη συνέντευξη της Γιάννας Αγγελοπούλου στο hello.gr

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet