Το Σαββατοκύριακο που πέρασε κατακλύστηκε από μια μικρή, προφορική, ποιητική με αρκετό θράσος πια, παράγραφο. Ξέρετε. «Καλησπέρα. Αρχικά να ξεκαθαρίσω πως ούτε ψάχνομαι, ούτε μου λείπει κάτι». Ανθρώπινα έστειλε. Αφού ξέρετε. Ωστόσο, το θέμα για τον “μαγικό κόσμο των γυναικείων DM”  το ετοιμάζω από την αρχή της προηγούμενης εβδομάδας. Επτά γυναίκες που έδωσαν κάτι σαν πρόσβαση στα αιτήματα μηνυμάτων τους, καταφέρνοντας να μου αποδείξουν πως εκείνοι που “δεν ψάχνονται, ούτε τους λείπει κάτι, ανθρώπινα στέλνουν” είναι πολλοί. Και θρασύτατοι. Συχνά παρενοχλητικοί. Στα χειρότερά τους κακοποιητικοί. Δεν θα μπορούσα καν να έχω προβλέψει πως κάποιο από τα φαντάσματα που κρύβονται στα αιτήματα μηνυμάτων των θηλυκοτήτων στα social media θα γινόταν viral και θα αποκάλυπτε με τον πιο αστείο ομολογουμένως τρόπο την ευκολία με την οποία ένας άντρας προσεγγίζει συχνά κάπως χειρότερα από άκομψα μια γυναίκα ντιτζιταλικά.

Xθες, η βουλεύτρια του ΜέΡα25, Μαρία Απατζίδη, με ανάρτησή της, έκανε σαφές πως και εκείνη, όπως και πολλές άλλες γυναίκες, έγινε απρόθυμη αποδέκτης μιας dick pic, γράφοντας: «Σε έναν κόσμο που η πατριαρχία κυβερνά, ο κάθε προβληματικός στέλνει φωτό το γενετικό του μόριο, νομίζοντας ότι έχει το δικαίωμα να μην σέβεται τίποτα και κανέναν….Οι γυναίκες αντιμετωπίζονται συνεχώς από πολλούς σαν κομμάτια κρέατος.

Πολλές κοπέλες καθημερινά βιώνουν ανάλογες μορφές σεξουαλικής παρενόχλησης και δυστυχώς δεν μιλούν. Κάνω, λοιπόν, την αρχή με μια προσωπική παρενόχληση που δέχτηκα, για να βάλουμε όλοι μαζί ένα τέλος σ’ αυτή την συμπεριφορά κάποιων τοξικών αρρενωπών αρσενικών». 

DM

Ναι, για πολλές γυναίκες, το τι θα βρουν στα DM τους είναι κάτι σαν Kinder έκπληξη. Ανοίγεις το όμορφο περιτύλιγμα, και δεν ξέρεις τι θα σου “λάχει”.  Από ένα αμήχανο πέσιμο, ένα σαλιάρικο, γεμάτο υπερβολή σεντόνι, που πρέπει να σου έχει μείνει τεράστιο απόθεμα πίστης στη φαντασία του μέσου επίδοξου εραστή, που έχει παραιτηθεί από το ενδεχόμενο ενός κανονικού ραντεβού και έχει περιοριστεί στην απελπισμένη αναζήτηση sexting, για να πιστέψεις, έστω για λίγο πως είναι προσωποποιημένο και όχι ένα άψυχο καρμπόν μήνυμα που έχει σταλεί σε 200 άλλες γυναίκες. Με την πολύτιμη βοήθεια του copy paste. 

Διάβασε τη συνέχεια στο Provocateur.gr

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet