Η Ζενεβιέβ Μαζαρί βρέθηκε καλεσμένη στην εκμπομπή «The 2night show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου όπου μίλησε για τις δύσκολες στιγμές της ζωής της, τον θάνατο της μητέρας της που της κόστισε και τη μάχη με την κατάθλιψη.

Η art director μπορεί να βρίσκεται μπροστά από τις κάμερες για τις ανάγκες του GNTM, αλλά η ίδια επιθυμεί να δημιουργήσει μια εκπομπή και να βρίσκεται πίσω από αυτές.

«Μου αρέσει η τηλεόραση, μου αρέσει να δημιουργώ. Δεν θεωρώ τον εαυτό μου παρουσιάστρια, επειδή είμαι μπροστά στην κάμερα. Εμένα είναι άλλος ο ρόλος μου. Επίσης, θεωρώ ότι τα πρότζεκτς δεν πρέπει να δένουν με προσωπικότητες» είπε η Ζενεβιέβ Μαζαρί και συνέχισε για το GNTM λέγοντας ότι βρίσκεται σε συζητήσεις για τον επόμενο κύκλο του reality μόδας.

Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Η μαμά μου ήταν ο κόσμος μου όλος»

«Μετά τον θάνατο της μαμάς μου, ήταν ξεκάθαρο, ήμουν άλλος άνθρωπος. Η Ζενεβιέβ πριν τον θάνατο της μαμάς και η Ζενεβιέβ μετά είναι δύο διαφορετικοί χαρακτήρες, μου λείπει ο παλιός μου εαυτός. Δεν θα γυρίσει ποτέ πίσω» αποκάλυψε και συνέχισε:

«Το lockdown εμένα με σακάτεψε. Στα παιδιά μου δεν έκρυψα ποτέ τη θλίψη μου. Επιβάλλεται να τους λες την αλήθεια, όταν περνάς δύσκολα ψυχολογικά. Αλλά και πάλι ήταν τρομερά δύσκολο να είμαι ψύχραιμη για να μην τα τρομάξω. Έχω μάθει τώρα να δέχομαι τη θλίψη μου, να δέχομαι αυτό που μου συμβαίνει, να κάνω τις ασκήσεις μου, να είμαι ανοιχτή στη θλίψη. Είναι η νέα μου κολλητή και θα μείνει πάντα μαζί μου»

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!