Τη Δευτέρα 18 Ιουλίου η Αφροδίτη περνάει στον Καρκίνο όπου θα παραμείνει μέχρι τις 11 Αυγούστου. Σε αυτό το διάστημα θα δώσει έμφαση στο συναίσθημα. Μας καλεί να επικεντρωθούμε στο πώς θα νιώσουμε ασφάλεια, στην οικογένειά μας, στους οικείους μας γενικότερα. Είναι η Αφροδίτη που μας προτρέπει να αποζητήσουμε την γαλήνη, τη χαρά, τη διασκέδαση στην «αγκαλιά» των λίγων και καλών που αποτελούν τα βασικά μας στηρίγματα.

Η Αφροδίτη από τον Καρκίνο, με τις όψεις που θα σχηματίσει, ευνοεί τις εκ βαθέων συζητήσεις στα ζευγάρια και υπόσχεται ότι οι εκμυστηρεύσεις όχι μόνο δεν βλάπτουν τον έρωτα αλλά μας φέρνουν πιο κοντά, δυναμώνοντας τις σχέσεις.

Το μόνο πρόβλημα με την Αφροδίτη στον Καρκίνο είναι ότι ενισχύει τα παιχνίδια συναισθηματικού χειρισμού που φυσικά δεν ενδείκνυνται αν θέλουμε να έχουμε ουσιαστικές σχέσεις που να αντέξουν στο χρόνο.

Ας δούμε σε ποιον τομέα μας επηρεάζει η Αφροδίτη από τον Καρκίνο, ανάλογα με το ζώδιο και τον ωροσκόπο μας:

ΚΡΙΟΣ: Η περίοδος είναι καλή για να ασχοληθείς επωφελώς με την ακίνητη περιουσία σου, να μετακομίσεις, να αποφασίσεις τη συγκατοίκηση ή τη δημιουργία οικογένειας. Γεφυρώνονται οι αποστάσεις και έρχεσαι πιο κοντά με τους γονείς και τους οικείους σου.

ΤΑΥΡΟΣ: Αλεγράρεις και μάλιστα στην κατάλληλη στιγμή που χρειάζεσαι τη χαρά και τη διασκέδαση. Φλερτ, καινούργιες γνωριμίες, ενδιαφέρουσες παρέες, ταξίδια, τόλμη και γοητεία. Απόλαυσέ το!

ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα μπορέσεις να βρεις τις διεξόδους σου σε κάποια οικονομικά θέματα που πιθανώς σε απασχολούν. Θα νιώσεις πιο ασφαλής στην προσωπική σου ζωή καθώς θα ακουμπήσεις στο άτομο που θα σε υπερασπιστεί και θα σε καταλάβει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ερωτικές επιτυχίες! Αυξάνονται τα ποσοστά να αποδώσουν τα φλερτ. Μπορεί να πάρετε από κοινού με το ταίρι σου αποφάσεις για μια κοινή πορεία. Η έκπληξη που θα καταλήξει σε δαχτυλίδι και το πολυπόθητο «I do» είναι στη σφαίρα του πιθανού.

ΛΕΩΝ: Κάποιο έξτρα έσοδο έρχεται να σου φτιάξει τη διάθεση. Μπορεί να κλείσεις κάποια εμπορική συμφωνία και να λάβεις μεσιτικά. Πιθανός είναι ένας έρωτας που θα πρέπει να παραμείνει στο παρασκήνιο της ζωής σου. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Νέα πρόσωπα μπαίνουν στη ζωή σου και φέρνουν χαρά καθώς θα είναι είτε έρωτες είτε φιλίες. Οι στόχοι σου θα αποδώσουν καρπούς καθώς αποκτάς φήμη και καλύτερες αμοιβές. Μη διστάσεις να οργανώσεις τα καινούργια σου σχέδια και να συζητήσεις με αυτούς που θέλεις να τα πραγματοποιήσεις.

ΖΥΓΟΣ: Κερδίζεις έδαφος στον τομέα σου. Η επαγγελματική καταξίωση είναι πιθανή. Πάντως, όπως και να έχει, οι κινήσεις που θα κάνεις αυτή την περίοδο θα βοηθήσουν πολύ την καριέρα σου. Αναμένεται να κάνεις έντονη κοινωνική ζωή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η διασκέδαση, τα ταξίδια, οι εκδρομές και όλα αυτά που επιβάλλει το καλοκαιράκι, ευνοούνται με την Αφροδίτη στον Καρκίνο. Γεφυρώνεις αποστάσεις με συγγενείς εξ’ αγχιστείας και κάνεις ενδιαφέρουσες γνωριμίες που σε βάζουν σε παιχνίδια μυαλού.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα είναι πιο εύκολο να κάνεις έναν διακανονισμό χρεών προς τράπεζες, δημόσιο, κλπ ή να διευθετήσεις θέματα κληρονομικά ή διατροφές. Η λίμπιντό σου ανεβαίνει και μαγνητίζεις γι’ αυτό και αναμένονται περισσότερες επιτυχίες στα φλερτ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αναμένονται σαφώς πιο ευχάριστες εξελίξεις στις συνεργασίες σου. Καλή περίοδος για εσένα που σκέφτεσαι να κάνεις το επόμενο βήμα στη σχέση σου. Ετοιμάσου και για καινούργιες γνωριμίες που μπορεί να προκαλέσουν καρδιακά φτερουγίσματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η καθημερινότητά σου βελτιώνεται αισθητά. Φαίνεται ότι παίρνεις τα πάνω σου στη δουλειά ενώ εξομαλύνονται κάποιες καταστάσεις που σου δημιουργούσαν ένταση. Καλή περίοδος για να ασχοληθείς με τον εαυτό σου και την ομορφιά σου.

ΙΧΘΥΕΣ: Δημιουργικότητα και έρωτας! Καλοκαιρινές χαρές, απολαύσεις, παιχνίδια και προκλήσεις είναι η συνταγή σου γι’ αυτή την περίοδο που καλό είναι να αξιοποιήσεις όσο μπορείς και να αφήσεις το εσωτερικό σου παιδί να εκφραστεί.

Διάβασε ακόμη: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 16-22 Ιουλίου

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!