Οι μετακινήσεις των πλανητών αλλάζουν ενεργειακά το κλίμα αυτή την εβδομάδα καθώς η οικογένεια και έρωτας έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Η Αφροδίτη μετακινείται στον Καρκίνο και μας εξωθεί στο να απολαύσουμε χρόνο με το οικείο περιβάλλον. Παράλληλα τρυφερές στιγμές με το πρόσωπο που πρωταγωνιστεί στα αισθηματικά μας δημιουργούν ένα πλαίσιο ασφάλειας και σταθερότητας στη ζωή μας. Ο Ερμής περνάει στον Λέοντα εντείνοντας την διάθεση να επικοινωνήσουμε μεγαλεπήβολα σχέδια και έντονα συναισθήματα. Δημιουργικότητα και έρωτας πρωταγωνιστούν και δεν αποκλείεται να μας φέρουν σε επαφή με πρόσωπα που κεντρίζουν το ενδιαφέρον μας. Προσοχή σε φανφάρες και υπερβολές που είναι βέβαιο πώς θα προκαλέσουν δυσαρέσκεια. 

ΚΡΙΟΣ

ΚΡΙΟΣ

Η Αφροδίτη περνάει στον Καρκίνο και ενισχύει την ανάγκη σας να έρθετε πιο κοντά προς το οικογενειακό περιβάλλον. Η θαλπωρή και η τρυφερότητα που εισπράττετε από τους δικούς σας ανθρώπους αμβλύνουν τις ανασφάλειες και τους φόβους σας. Στον έρωτα δημιουργείται το κατάλληλο περιβάλλον ώστε να απολαύσετε τον ρομαντισμό και τον αισθησιασμό με το πρόσωπο που πρωταγωνιστεί στη ζωή σας. Η μετακίνηση του Ερμή στον Λέοντα ενισχύει τη διάθεση να εκφράσετε βαθύτερα συναισθήματα και να προχωρήσετε σε σχέδια από αφορούν τη δημιουργικότητα και την τέχνη. Μη χάσετε το μέτρο σε επικοινωνιακό επίπεδο καθώς υπερβολές, εγωκεντρισμός και αλαζονεία θα ενοχλήσουν έντονα, κυρίως στον άνθρωπό σας.

ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: **** ΚΑΡΙΕΡΑ: **** ΧΡΗΜΑ: ***  

ΤΑΥΡΟΣ

ΤΑΥΡΟΣ

Η ανάγκη να φλερτάρετε και να κοινωνικοποιηθείτε γίνεται εντονότερη καθώς η Αφροδίτη περνάει στον Καρκίνο. Νιώθετε πως ήρθε η ώρα να εμπλακείτε σε νέες παρέες και να απολαύσετε την διασκέδαση, την επικοινωνία, τα ταξίδια. Οι μετοχές σας στα φλερτ ανεβαίνουν. Μείνετε όμως μακριά από περίπλοκες καταστάσεις που μπορεί να σας εκθέσουν. Ο Ερμής από τον Λέοντα σας βοηθά να ξεκαθαρίσετε οικογενειακά ζητήματα. Έχετε τη διάθεση να δείξετε κατανόηση και συμπόνια σε πρόσωπα που σας προσεγγίζουν και εκφράζουν τα προβλήματά τους. Όμως είναι απαραίτητη η συναισθηματική αποστασιοποίηση για να μην επηρεαστείτε ψυχολογικά. Συμφωνίες που αφορούν την ακίνητη περιουσία μπορούν να εξελιχθούν ιδιαίτερα θετικά για εσάς. 

ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: **** ΚΑΡΙΕΡΑ: *** ΧΡΗΜΑ: ***  

ΔΙΔΙΜΟΙ

ΔΙΔYΜΟΙ

Με την Αφροδίτη να περνάει στον Καρκίνο νιώθετε πως ήρθε η στιγμή να απολαύσετε μικρές χαρές της ζωής και να περάσετε όμορφα. Οικονομικές ανάσες και συναισθηματική πληρότητα σας βοηθούν να νιώσετε αυτοπεποίθηση και να περάσετε μοναδικά με πρόσωπα που αγαπάτε. Βέβαια καλό είναι να μην ξεφύγετε σε επίπεδο εξόδων καθώς είναι εύκολο να σπαταλήσετε τα χρήματά σας σε λανθασμένες επιλογές. Ο Ερμής από τον Λέοντα χαρίζει ευφράδεια, άμεση αντίληψη των πραγμάτων και επικοινωνιακή δεινότητα. Εμπορικές συμφωνίες πρωταγωνιστούν στην επαγγελματική σας ζωή και σας βοηθούν να λάμψετε. Οφείλετε να ελέγξετε μόνο πιθανά συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα που μπορεί να οδηγήσουν σε ξεσπάσματα στα κοντινά σας πρόσωπα. 

ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: **** ΧΡΗΜΑ: ****  

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιό σας και σας δίνει την ευκαιρία να βγείτε και να λάμψετε διεκδικώντας την προσοχή των γύρω σας. Οικονομικές συμφωνίες ευνοούνται και σας οδηγούν σε επιτυχημένες συνεργασίες. Στον έρωτα εντυπωσιάζετε με την προσωπικότητα και το ταμπεραμέντο σας. Μετριάστε μόνο τον υποκειμενισμό και τον εγωισμό που μπορεί να ενοχλήσουν σύντροφο ή νέα γνωριμία. Με τον Ερμή να μετακινείται στον Λέοντα, μπορείτε να προχωρήσετε σε οικονομικά σχέδια και συμφωνίες. Αξιοποιήστε την εύνοιά σας και με υπομονή προσπαθήστε να κάνετε τις κινήσεις που θα αποδώσουν καρπούς. Ωστόσο, μείνετε μακριά από τους κόλακες που μπορεί να εκμεταλλευτούν τις καλές σας προθέσεις.

ΕΡΩΤΑΣ: ***** ΥΓΕΙΑ: **** ΚΑΡΙΕΡΑ: **** ΧΡΗΜΑ: **** 

ΛΕΩΝ

ΛΕΩΝ

Ο συναισθηματισμός και ο ρομαντισμός απογειώνονται σε προσωπικό επίπεδο καθώς η Αφροδίτη περνάει στον Καρκίνο. Η ανάγκη να βιώσετε το ονειρικό στον έρωτα σάς ωθεί να δημιουργήσετε ανάλογη ατμόσφαιρα, απολαμβάνοντας την παρέα του συντρόφου σας. Προσεκτικοί πρέπει να είστε σε νέες γνωριμίες καθώς αυταπάτες και εξιδανικεύσεις είναι πιθανό να οδηγήσουν σε λανθασμένες επιλογές. Ο Ερμής από το ζώδιο σας βοηθά να εκφραστείτε με αμεσότητα διεκδικώντας το δίκαιο των απόψεων σας χωρίς φόβο και πάθος. Επικοινωνιακές πρωτοβουλίες μπορεί να παίξουν θετικό ρόλο σε επίπεδο συνεργασιών και σχέσεων. Φροντίστε μόνο να ελέγξετε απερισκεψία και αυθορμητισμό που θα σας φέρουν σε δύσκολη θέση. 

ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: **** ΚΑΡΙΕΡΑ: **** ΧΡΗΜΑ: ****  

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ενδιαφέρουσες παρέες και κοινές δράσεις με πρόσωπα που αντιλαμβάνονται τις ανάγκες σας έρχονται σε πρώτο πλάνο καθώς η Αφροδίτη περνάει στον Καρκίνο. Χαίρεστε την παρέα των φίλων σας, τις εξόδους και τις κοινές εξορμήσεις. Φλερτάρετε με σαφώς μεγαλύτερα ποσοστά επιτυχίας και απολαμβάνετε τα καλοκαιρινά παιχνίδια. Με τον Ερμή να μετακινείται στον Λέοντα έρχεστε αντιμέτωποι με καταστάσεις του παρελθόντος που οφείλετε να κλείσετε. Επαγγελματικές και γραφειοκρατικές εκκρεμότητες θα σας απασχολήσουν, όμως μπορείτε να βρείτε τις καλύτερες δυνατές λύσεις. Προσεκτικοί πρέπει να είστε στον χώρο της δουλειάς καθώς το έλλειμμα αυτοσυγκέντρωσης μπορεί να σας εκθέσει. 

ΕΡΩΤΑΣ: ***** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: *** ΧΡΗΜΑ: *** 

ΖΥΓΟΣ

ΖΥΓΟΣ

Ήρθε η στιγμή να λάμψετε στην επαγγελματική σας ζωή και σε αυτό σας βοηθάει η μετακίνηση της Αφροδίτης στον Καρκίνο. Έντονη κοινωνικότητα και απόλυτη προσήλωση στους στόχους σας θα σας φέρουν πιο κοντά στην καταξίωση. Αν θέλετε να απολαύσετε τον έρωτα, είναι απαραίτητο να αφεθείτε καθώς ο ορθολογισμός δεν συνάδει με τα συναισθήματα. Ο Ερμής από τον Λέοντα σας βοηθά να εκφράσετε σκέψεις και πρωτότυπες ιδέες σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. Ο σχεδιασμός για την επίτευξη στόχων και φιλοδοξιών εντυπωσιάζει. Μην αποπαίρνετε όμως πρόσωπα που μπορούν να σας προσφέρουν πολλά, αδιαφορώντας για τις απόψεις τους.

ΕΡΩΤΑΣ: *** ΥΓΕΙΑ: **** ΚΑΡΙΕΡΑ: **** ΧΡΗΜΑ: ***  

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η αισιοδοξία και το κέφι ανεβαίνουν καθώς η Αφροδίτη μετακινείται στον Καρκίνο και χαρίζει λάμψη και γοητεία. Διασκέδαση και έντονο ερωτικό παιχνίδι θα σας ενθουσιάσουν και θα σας φέρουν σε επαφή με πρόσωπα διαφορετικής κουλτούρας ιδιοσυγκρασίας. Σημαντικό είναι να μην εμπλακείτε σε παράλληλες καταστάσεις που μπορεί να σας βάλουν σε μπελάδες. Ο Ερμής περνάει στον Λέοντα και σας επιτρέπει να προχωρήσετε σε επαγγελματικά σχέδια και συζητήσεις που διευρύνουν τους ορίζοντές της καριέρας σας. Εντυπωσιάζετε ανωτέρους και φιγούρες εξουσίας με την ορθολογική σκέψη και την υπευθυνότητα που σας διακρίνουν. Απολυτότητα και συντηρητισμός μπορεί να βάλουν εμπόδια τα σχέδιά σας για αυτό φροντίστε να είστε διαλλακτικοί. 

Η Αφροδίτη από τον Καρκίνο εγείρει ανασφάλειες και καχυποψία που καθρεφτίζονται στο ταίρι σας. Απαραίτητο είναι να διαχειριστείτε λογικά φόβους και απωθημένα που σας ταλαιπωρούν, προστατεύοντας τη σχέση σας από έντονους καβγάδες. Οι εξελίξεις σε θέματα που σχετίζονται με τράπεζες, δημόσιο, ασφάλειες, διατροφές θα σας ικανοποιήσουν. Εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας που μπορεί να σας οδηγήσει στα σωστά επαγγελματικά μονοπάτια. Με τον Ερμή να περνάει στον Λέοντα επιθυμείτε να βρεθείτε σε περιβάλλοντα και να εμπλακείτε σε συζητήσεις όπου οι φιλοσοφικές αναζητήσεις και η γνώση πρωταγωνιστούν. Ταξίδια στην ύπαιθρο και στο εξωτερικό είναι πιθανό να προγραμματιστούν, γεγονός που θα σας τονώσει ψυχολογικά. 

ΕΡΩΤΑΣ: *** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: **** ΧΡΗΜΑ: ****  

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το φλερτ απογειώνεται με την Αφροδίτη στον Καρκίνο και σας φέρνει σε επαφή με νέα πρόσωπα που μπορούν να ομορφύνουν τη ζωή σας καθώς ανοίγουν προοπτικές για μία νέα σχέση. Απαραίτητο είναι βέβαια να διεκδικήσετε την κάλυψη των προσωπικών σας αναγκών χωρίς να είστε υποχωρητικοί έναντι αυτών που αποζητάτε για να είστε ευτυχισμένοι. Ο Ερμής από τον Λέοντα ενισχύει την εσωστρέφεια, τις αμφιβολίες, τις αρνητικές σκέψεις. Καχυποψία και τσουχτερές εκφράσεις μπορεί να ενοχλήσουν αγαπημένα πρόσωπα και να οδηγήσουν σε διαμάχες. Αξιοποιήστε τη συγκεκριμένη συγκυρία για να κλείσετε οικονομικά ζητήματα και συμφωνίες που θα λειτουργήσουν ευνοϊκά για εσάς. 

ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: **** ΚΑΡΙΕΡΑ: **** ΧΡΗΜΑ: ***  

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το φλερτ απογειώνεται με την Αφροδίτη στον Καρκίνο και σας φέρνει σε επαφή με νέα πρόσωπα που μπορούν να ομορφύνουν τη ζωή σας καθώς ανοίγουν προοπτικές για μία νέα σχέση. Απαραίτητο είναι βέβαια να διεκδικήσετε την κάλυψη των προσωπικών σας αναγκών χωρίς να είστε υποχωρητικοί έναντι αυτών που αποζητάτε για να είστε ευτυχισμένοι. Ο Ερμής από τον Λέοντα ενισχύει την εσωστρέφεια, τις αμφιβολίες, τις αρνητικές σκέψεις. Καχυποψία και τσουχτερές εκφράσεις μπορεί να ενοχλήσουν αγαπημένα πρόσωπα και να οδηγήσουν σε διαμάχες. Αξιοποιήστε τη συγκεκριμένη συγκυρία για να κλείσετε οικονομικά ζητήματα και συμφωνίες που θα λειτουργήσουν ευνοϊκά για εσάς. 

ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: **** ΚΑΡΙΕΡΑ: **** ΧΡΗΜΑ: ***  

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την Αφροδίτη να περνάει στον Καρκίνο μπορείτε να ξεπεράσετε παρεξηγήσεις στον χώρο της δουλειάς. Η καθημερινότητά σας γίνεται πιο ευχάριστη και θα νιώθετε πιο δυνατοί. Ο Ερμής από τον Λέοντα σας φέρνει σε επαφή με πρόσωπα που θέλουν να συνεργαστούν μαζί σας ή να σας εκφράσουν τον έρωτά τους. Επιτυχημένες συμφωνίες θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε ένα ακόμα βήμα στην επαγγελματική σας ζωή. Σε προσωπικό επίπεδο αντιλαμβάνεστε πότε και με ποιον τρόπο πρέπει να κρατήσετε ισορροπίες προστατεύοντας τη σχέση σας. Μην ξεχνάτε όμως πως η άποψή σας είναι σημαντική για αυτό οφείλεται να την εκφράζετε.

ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: **** ΚΑΡΙΕΡΑ: **** ΧΡΗΜΑ: ***  

ΙΧΘΕΙΣ

ΙΧΘΕΙΣ

Η Αφροδίτη περνάει στον Καρκίνο και απογειώνει τον ερωτισμό και το πάθος στην προσωπική σας ζωή. Έχετε την ανάγκη να περάσετε υπέροχα με το ταίρι σας, απολαμβάνοντας κάθε στιγμή μαζί του. Αυτοπεποίθηση, κέφι και αισθησιασμός δημιουργούν το κατάλληλο περιβάλλον στη σχέση ή σε πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να προκύψει. Ο Ερμής μετακινείται στον Λέοντα βοηθώντας σας να βρείτε άμεσα και αποτελεσματικά λύσεις στον χώρο της δουλειάς. Η διάκριση της λεπτομέρειας που κάνει τη διαφορά θα σας βγάλει από αδιέξοδα και θα σας ανακουφίσει από το άγχος. Μετριάστε μόνο τη νευρικότητα και την επικριτική σας διάθεση που θα ενοχλήσει έντονα τον συναδελφικό περίγυρο. 

ΕΡΩΤΑΣ: ***** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: **** ΧΡΗΜΑ: ****

Διάβασε ακόμη: Πανσέληνος στον άξονα Καρκίνου- Αιγόκερου: έρχονται δομικές αλλαγές

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet