Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια ο Κρόνος στους Ιχθύς από τις 7 Μαρτίου 2023 έως το 2026;

Ο Κρόνος, ή αλλιώς ο πλανήτης του Κάρμα, στις 7 Μαρτίου 2023 θα εγκαταλείψει τον Υδροχόο και θα εισέλθει στους Ιχθύς, όπου θα παραμείνει αρχικά έως τον Μάιο του 2025 και αργότερα θα κάνει το τελευταίο πέρασμα από τον Σεπτέμβριο του 2025 έως τον Φεβρουάριο του 2026. Ο Κρόνος είναι ένας σοφός δάσκαλος ο οποίος μας διδάσκει τα όρια και την πειθαρχία και μας υπενθυμίζει ότι πρέπει να αντιμετωπίζουμε τις καταστάσεις γύρω μας με ρεαλισμό και να μην ονειροβατούμε.

Η είσοδος του Κρόνου στους Ιχθύς επηρεάζει και τα 12 ζώδια. Αλλά πώς;

Από την άλλη πλευρά, το υδάτινο ζώδιο των Ιχθύων δεν ταιριάζει ιδιαίτερα στη φύση του Κρόνου και αυτό γιατί λειτουργεί διαισθητικά, ορίζεται από τα συναισθήματα του και δυσκολεύεται να συμβιβαστεί με την πραγματικότητα. Ωστόσο, ο Κρόνος σε αυτή τη θέση για τα επόμενα τρία χρόνια περίπου θα μας ωθήσει να δώσουμε σάρκα και οστά στα όνειρα μας και θα μας βοηθήσει να συνειδητοποιήσουμε τι ανήκει στον κόσμο της φαντασίας και τι μπορεί να υλοποιηθεί.

Οι δυσκολίες και οι προκλήσεις που μπορεί να αντιμετωπίσουμε δεν είναι επειδή ο Κρόνος θέλει να μας τιμωρήσει, όπως πολλοί θέλουν να πιστεύουν, αλλά γιατί πρέπει έρθουμε αντιμέτωποι με τις συνέπειες των επιλογών μας και να εξοικειωθούμε με εμπειρίες που μπορεί να εμπεριέχουν πόνο, μοναξιά και απώλεια. Άλλωστε, μόνο έτσι θα εξελιχθούμε ως προσωπικότητες και θα νιώσουμε πιο αυτάρκεις.

KΡΙΟΣ

Ο Κρόνος στους Ιχθύς θα διελαύνει σε έναν πιο κρυφό και παρασκηνιακό τομέα για εσάς και αυτό σημαίνει ότι σας καλεί να κλείσετε κύκλους ή να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες που είχατε αφήσει ανοιχτές τα προηγούμενα χρόνια. Η ενέργεια σας θα είναι αρκετά πεσμένη και δεν είναι η ιδανική περίοδος για να κάνετε νέα ξεκινήματα ή για να αναλάβετε κάτι καινούριο. Θα διαπιστώσετε ότι καταστάσεις που είχαν να σας προσφέρουν κάτι, τώρα δεν σας ωφελούν πια. Μπορεί να νιώσετε ότι η ζωή σας χρειάζεται μια αλλαγή, αλλά δεν ξέρετε πώς ακριβώς να την κάνετε. Ίσως μάλιστα να νιώσετε την ανάγκη να αποσυρθείτε προκειμένου να κάνετε μια ενδοσκόπηση και να τα βρείτε με τον εαυτό σας. Ο Κρόνος στους Ιχθύς θα σας δώσει την ευκαιρία να επαναξιολογήσετε όλα όσα συνέβησαν μέσα στο προηγούμενο διάστημα. Θα συνειδητοποιήσετε τι έχετε καταφέρει έως τώρα και τι όχι, όμως δεν θα πρέπει να είστε αυστηροί και σκληροί με τον εαυτό σας. Αρκεί να αναγνωρίσετε τα σφάλματα σας και να μην τα επαναλάβετε στο μέλλον. Με λίγα λόγια, η διέλευση του Κρόνου σε αυτή τη θέση θα σας βοηθήσει να προετοιμαστείτε κατάλληλα για τα επόμενα βήματα σας και να διώξετε οριστικά από τη ζωή σας ό,τι σας βαραίνει. Μην αφήσετε τις φοβίες, τις ανασφάλειες και τα απωθημένα να σας κατακλύσουν και να σας γεμίσουν με ενοχές για όσα δεν έγιναν όπως τα θέλατε. Οραματιστείτε το μέλλον και κρατήστε κοντά σας τις σχέσεις και τους ανθρώπους που σας εμπνέουν να γίνετε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας και σας προσφέρουν την ασφάλεια και την αποδοχή που χρειάζεστε.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Κρόνος στο ζώδιο των Ιχθύων θα στρέψει την προσοχή σας στις φιλικές σας σχέσεις και τις κοινωνικές σας επαφές. Φιλίες που δεν έχουν κάτι παραπάνω να σας προσφέρουν θα λήξουν οριστικά και θα διαπιστώσετε ποια άτομα είναι αξιόπιστα και μπορείτε να βασιστείτε σε αυτά. Είναι πολύ πιθανό να νιώσετε ότι δεν μπορείτε να συνεργαστείτε αρμονικά με τους άλλους ή ότι κάποια άτομα στέκονται εμπόδιο στην εξέλιξη σας και στα όνειρα σας. Ίσως να σας αναθέσουν περισσότερες υποχρεώσεις από όσες μπορείτε να φέρετε εις πέρας ή θα αισθανθείτε ότι οι άλλοι έχουν πολύ υψηλές απαιτήσεις από εσάς. Σε κάθε περίπτωση, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα νιώσετε πιεσμένοι ή ακόμα και απογοητευμένοι από φιλικά πρόσωπα ή συνεργάτες. Το ζώδιο των Ιχθύων συμβολίζει επίσης για εσάς τα όνειρα, τις προσδοκίες, τα ιδανικά και τους μελλοντικούς σας στόχους. Με τον Κρόνο λοιπόν σε αυτό το ζώδιο θα διαπιστώσετε τι έχετε καταφέρει από όλα αυτά μέχρι τώρα, αλλά και ποιους στόχους θα πρέπει να εγκαταλείψετε οριστικά. Τώρα θα έρθετε αντιμέτωποι με τα αποτελέσματα των προσπαθειών σας, επομένως αν έχετε προετοιμαστεί και εργαστεί σκληρά θα ανταμειφθείτε και θα έχετε στο πλάι σας πολύτιμους συμμάχους ή μια ομάδα ανθρώπων πρόθυμη να σας στηρίξει στα επόμενα βήματα σας. O Κρόνος στους Ιχθύς θα σας διδάξει πόσο σημαντική είναι η συλλογική προσπάθεια και η αφοσίωση στους στόχους. Καλείστε λοιπόν να αφήσετε στην άκρη τις ηγετικές σας τάσεις και να προσπαθήσετε να συνεργαστείτε πιο αρμονικά με τους άλλους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Κρόνος εισέρχεται στο ζώδιο των Ιχθύων, δηλαδή σε ένα κρίσιμο κομμάτι του ωροσκοπίου σας που συμβολίζει την καριέρα, την κοινωνική καταξίωση και τους στόχους σας. Αυτό σημαίνει ότι ξεκινά μια κρίσιμη περίοδος για την επαγγελματική σας πορεία. Αν τα προηγούμενα χρόνια κάνατε θυσίες και εργαστήκατε σκληρά, τώρα οι προσπάθειες σας επιτέλους θα αναγνωριστούν. Κάποιοι από εσάς θα πάρετε προαγωγή ή θα αναλάβετε μια καινούρια θέση η οποία όμως συνοδεύεται από παραπάνω υποχρεώσεις και καθήκοντα. Είναι λοιπόν η ευκαιρία να αποδείξετε τι αξίζετε και να κερδίσετε τον σεβασμό και την εκτίμηση των ανωτέρων σας. Από την άλλη πλευρά, αν μέχρι τώρα αποφεύγατε τις ευθύνες και δεν προσπαθούσατε αρκετά για να εκπληρώσετε τους στόχους σας, τώρα θα βρεθείτε αντιμέτωποι με τις συνέπειες. Μπορεί λοιπόν μια συνεργασία να λήξει οριστικά για εσάς ή να λάβετε αυστηρή κριτική και σχόλια που δεν θα σας χαροποιήσουν. Με λίγα λόγια, η άνοδος προς την κορυφή δεν θα είναι εύκολη υπόθεση, γιατί θα συναντήσετε εμπόδια και προκλήσεις που μπορεί να σας αποθαρρύνουν. Με τον Κρόνο στους Ιχθύς, η βοήθεια ατόμων εξουσίας ή ανθρώπων μεγαλύτερης ηλικίας θα είναι πολύτιμη για εσάς. Μη διστάσετε λοιπόν να ζητήσετε τη συμβουλή όσων έχουν περισσότερη εμπειρία από εσάς και μπορούν να σας κατευθύνουν σωστά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Κρόνος εισέρχεται στους Ιχθύς, σε ένα φιλικό ζώδιο για εσάς, και αυτό σημαίνει ότι μέσα στα επόμενα χρόνια θα αποκτήσετε πολύτιμες εμπειρίες και θα χτίσετε μια καινούρια φιλοσοφία ζωής. Τώρα θα αντιμετωπίσετε με ωριμότητα και σοβαρότητα νομικά ζητήματα και οτιδήποτε αφορά σπουδές, ταξίδια και επαφές με το εξωτερικό. Μπορεί λοιπόν μέσα στα επόμενα χρόνια να αποφασίσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σας, να ξεκινήσετε ένα μεταπτυχιακό ή να παρακολουθήσετε ένα επιμορφωτικό πρόγραμμα που θα σας βοηθήσει μετέπειτα στην επαγγελματική σας αποκατάσταση. Είναι επίσης πιθανό κάποιοι από εσάς να έρθετε σε επαφή με άτομα διαφορετικής κουλτούρας ή εθνικότητας, τα οποία θα σας δώσουν πολύ σημαντικά μαθήματα, ενώ κάποιοι άλλοι μπορεί να έχετε μια πρόταση δουλειάς από το εξωτερικό. Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για σκληρή δουλειά και προκλήσεις που θα δοκιμάσουν τις αντοχές σας. Μπορεί λοιπόν να αντιμετωπίσετε εμπόδια στην προσπάθεια σας να διευρύνετε τις δραστηριότητες σας, όμως δεν θα πρέπει να το βάλετε κάτω γιατί τώρα χτίζετε το μέλλον σας.

Διάβασε τις προβλέψεις για τα υπόλοιπα ζώδια και δες βίντεο στο Hello.gr

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet