Στις 18/11/2023 ο Ήλιος και ο Άρης θα συναντηθούν στο ζώδιο του Σκορπιού και θα δημιουργήσουν ένα πολύ εκρηκτικό κλίμα μέσα στο Σαββατοκύριακο. Η δυναμική αυτή σύνοδος θα επηρεάσει κυρίως τα σταθερά ζώδια του 3ου δεκαημέρου (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους), αλλά και όσους έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες από την 23η έως την 27η μοίρα αυτών των ζωδίων.

Αν θέλετε να μάθετε σε ποιες μοίρες έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες πατήστε εδώ.

Εγωισμός, βιασύνη και εντάσεις

Όταν ο Άρης (ο πλανήτης της δράσης και της διεκδίκησης) συναντάει τον Ήλιο στο ίδιο ζώδιο, το κλίμα στην καθημερινότητα μας είναι έντονο και εκρηκτικό. Μας κυριεύει η ανυπομονησία και η ανησυχία και θέλουμε οι επιθυμίες μας να ικανοποιηθούν άμεσα, αφού οι καθυστερήσεις και οι αναβολές μας δημιουργούν εκνευρισμό. Θα δυσκολευτούμε λοιπόν αυτές τις ημέρες να δείξουμε κατανόηση απέναντι στους άλλους ή να κάνουμε υποχωρήσεις και να βάλουμε σε δεύτερη μοίρα τα θέλω μας. Θα πούμε τα πράγματα με το όνομα τους και δεν θα διστάσουμε να εμπλακούμε σε λεκτικές αντιπαραθέσεις τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Θα είναι δύσκολο να διαχειριστούμε τον θυμό μας και να φερθούμε με ψυχραιμία και λογική. Μπορεί να πούμε και να κάνουμε πράγματα πάνω στην έξαψη και την παρόρμηση της στιγμής, αδιαφορώντας για τις συνέπειες. Εάν λοιπόν δεν θέλετε να έρθετε σε ρήξη με τους γύρω σας, τότε θα πρέπει να κάνετε ένα βήμα πίσω, να βάλετε στην άκρη τον εγωισμό σας και να προσπαθήσετε να δείτε τις καταστάσεις πιο αντικειμενικά. Αν αισθανθείτε ότι κάποιος σας κάνει επίθεση, προσπαθήστε να μην το πάρετε προσωπικά και δείτε τι μπορεί να κρύβεται πίσω από αυτό.

Δυναμισμός και αυτοπεποίθηση

Στα θετικά αυτής της όψης, είναι βέβαιο ότι ο Άρης θα σας χαρίσει θάρρος και αυτοπεποίθηση και θα σας βοηθήσει να δώσετε ώθηση στις καταστάσεις να πάνε ένα βήμα παρακάτω. Ας μην ξεχνάμε ότι ο Άρης στον Σκορπιό βρίσκεται σε θέση κυριαρχίας και αυτό σημαίνει ότι είμαστε προσηλωμένοι στον στόχο μας και μπορούμε να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες με στρατηγική και επιμονή. Εκμεταλλευτείτε αυτές τις δυναμικές ημέρες για να δράσετε, να πάρετε πρωτοβουλίες και να δείξετε στους άλλους τις προθέσεις σας, δίχως όμως να γίνετε εριστικοί χωρίς λόγο. Κάντε έναν ειλικρινή διάλογο με τους γύρω σας, πείτε όσα σας ενοχλούν και σας δυσαρεστούν με επιχειρήματα. Πάνω απ’ όλα όμως υπερασπιστείτε τον εαυτό σας, αλλά μη φερθείτε επιθετικά και μη βγάλετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Προσέξτε επίσης τις μετακινήσεις σας και αποφύγετε τις βιαστικές κινήσεις, γιατί μπορεί να υπάρξουν μικροατυχήματα.

Ας πάμε να δούμε ποια είναι τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από τη σύνοδο Ήλιου-Άρη και τι θα πρέπει να προσέξουν

Ταύρος

Η σύνοδος Ήλιου-Άρη θα δοκιμάσει τις αντοχές και την ψυχραιμία σας και είναι πολύ πιθανό να σας φέρει σε σύγκρουση με τον σύντροφο ή τους συνεργάτες σας. Οι σχέσεις σας τώρα θα θυμίζουν ένα πεδίο μάχης μέσα στο οποίο θα πρέπει ένας από τους δύο να υπερισχύσει. Θα δυσκολευτείτε να κάνετε υποχωρήσεις και να βάλετε νερό στο κρασί σας. Το θετικό αυτών των ημερών για εσάς είναι ότι θα βρείτε το θάρρος να εκφράσετε με ειλικρίνεια τα θέλω και τις επιθυμίες σας. Από την άλλη όμως, αυτά που θα πείτε μπορεί να πυροδοτήσουν εντάσεις και να υπάρξουν αντιδράσεις από την πλευρά του άλλου. Θα πρέπει να προσπαθήσετε λοιπόν να ρίξετε τους τόνους και να μην πείτε κουβέντες που μπορεί να μετανιώσετε ή να πληγώσουν. Είναι επίσης πιθανό να έρθετε εσείς αντιμέτωποι με επιθετική συμπεριφορά από το ταίρι σας ή από έναν συνεργάτη και να μην ξέρετε πώς να διαχειριστείτε την κατάσταση. Εάν αισθάνεστε ότι σας αδικούν ή ότι οι άλλοι δεν μπορούν να κατανοήσουν τη θέση σας, η όψη αυτή σας καλεί να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας και να μην μείνετε με σταυρωμένα τα χέρια. Από την άλλη πλευρά όμως, θα πρέπει να έχετε στο μυαλό σας ότι θα χάσετε το δίκιο σας εάν φερθείτε εγωιστικά και δεν κρατήσετε τις ισορροπίες. Ακόμα κι αν η σύγκρουση είναι αναπόφευκτη, αποφύγετε τις σπασμωδικές κινήσεις και προσπαθήστε να αποστασιοποιηθείτε και να δείτε τις καταστάσεις με ψυχραιμία και αντικειμενική ματιά.

Διάβασε τη συνέχεια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!