ΚΡΙΟΣ

ΚΡΙΟΣ

Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Κρόνο σε ωθεί να αναλάβεις ευθύνες σε επίπεδο στόχων και φιλοδοξιών και σε ότι αφορά φιλικές και προσωπικές σχέσεις. Με καλή θέληση και ρεαλισμό έχεις την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά στην επίτευξη των ονείρων σου, έχοντας στο πλάι σου πρόσωπα που αγαπάς και εμπιστεύεσαι. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου την πρώτη μέρα του μήνα σηματοδοτεί ένα νέο κεφάλαιο σε όλα τα επίπεδα. Καλείσαι να αντιμετωπίσεις κατάματα τραύματα του παρελθόντος που επηρεάζουν τον χαρακτήρα και την ψυχοσύνθεσή σου. Μέσα από αυτή τη διαδικασία μπορείς να προχωρήσεις σε ένα νέο ξεκίνημα που θα σε ικανοποιεί στον απόλυτο βαθμό. Μείνε μακριά από τον υποκειμενισμό και τον εγωκεντρισμό που δεν θα σε βοηθήσουν να κατανοήσεις τους σημαντικούς άλλους στη ζωή σου. 

ΤΑΥΡΟΣ

ΤΑΥΡΟΣ

Εμπόδια και καθυστερήσεις σε επαγγελματικό επίπεδο μπορεί να προκύψουν με την σύνοδο Αφροδίτης – Κρόνου. Πιθανό είναι να υπάρξουν πρόσωπα που θα πάρουν αποστάσεις είτε για δικούς τους λόγους είτε -κι εδώ προσοχή- επειδή θα θεωρήσουν ότι προσπαθείς να τους κυριαρχήσεις. Στον έρωτα δυσκολεύεσαι να εκφράσεις συναισθήματα και σκέψεις, κάτι που θα απογοητεύσει το ταίρι σου. Πάρε χρόνο για να σκεφτείς διεξόδους που θα βοηθήσουν σε επαγγελματικές σχέσεις και αφουγκράσου τις ανάγκες του συντρόφου σου για να αποφύγεις το ψυχρό κλίμα στη σχέση. Η Νέα Σελήνη στον Κριό αναδεικνύει εκκρεμότητες και παρασκηνιακές διεργασίες που επηρεάζουν την ψυχολογία σου. Υπερβολικές ευαισθησίες και συναισθηματισμός δεν θα επιτρέψουν να  έχεις ξεκάθαρη κρίση απέναντι σε πρόσωπα και καταστάσεις που πρέπει να αντιμετωπίσεις. Κινήσου διαισθητικά και με απόλυτη ψυχραιμία αποφεύγοντας παγίδες και λάθη που θα σου κοστίσουν.

ΔΙΔΙΜΟΙ

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η σύνοδος Αφροδίτης – Κρόνου δεν επιτρέπει επιπολαιότητες στην προσωπική σου ζωή. Η αισιοδοξία εναρμονισμένη με την ωριμότητα βοηθούν να θέσεις γερά θεμέλια στη σχέση σου ή σε νέα γνωριμία που μπορεί να προκύψει. Επειδή θα έχεις επιτυχίες, καλό είναι να μην ρισκάρεις τη σχέση σου με επιπόλαιες συμπεριφορές που θα έχουν κόστος. Η Νέα Σελήνη στον Κριό δημιουργεί τις καλύτερες προϋποθέσεις σε ότι αφορά στόχους και φιλοδοξίες που σε ενδιαφέρουν. Φιλικά πρόσωπα μπορούν να παίξουν καταλυτικό ρόλο με τις ιδέες και τη στήριξή τους. Πιθανό είναι να εμπλακείς σε συλλογικές προσπάθειες που σε εκφράζουν. Οι ευφάνταστες ιδέες σου μπορούν να εντυπωσιάσουν. Απόφυγε όμως αλαζονικές συμπεριφορές και απολυτότητα για να λειτουργήσεις αρμονικά με τους γύρω σου. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα εμπόδια στα οικονομικά και αισθηματικά σου θέματα μπορεί να φέρουν απογοήτευση με την σύνοδο Αφροδίτης – Κρόνου να επηρεάζει άμεσα την ψυχολογία σου. Οι επιβεβλημένες συμφωνίες σε αναγκάζουν να αναθεωρήσεις τα οικονομικά σου και να επαναπροσδιορίσεις τις προτεραιότητές σου. Η καχυποψία και η ανασφάλεια στη σχέση σου καταλύουν τον ερωτισμό και το πάθος. Προσπάθησε να κατευνάσεις αμφιβολίες που οδηγούν σε ψυχρότητα για να προστατεύσεις την προσωπική σου ζωή. Η Νέα Σελήνη στον Κριό δημιουργεί προϋποθέσεις εξέλιξης στον επαγγελματικό χώρο. Νέες προτάσεις σου δίνουν την ευκαιρία να αναδείξεις τις ικανότητές σου και να έρθεις πιο κοντά στην πολυπόθητη αναγνώριση. Συντηρητισμός, υποκειμενική διάθεση και πληγές του παρελθόντος που αναδεικνύονται, μπορεί να μπουν εμπόδιο στα σχέδιά σου. Το μέτρο και η ευθυκρισία θα σε βοηθήσουν να κάνεις τις καλύτερες δυνατές επιλογές. 

ΛΕΩΝ

ΛΕΩΝ

Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Κρόνο δεν αφήνει ανεπηρέαστη την προσωπική σου ζωή. Πιθανό είναι να νιώσεις πως το ταίρι σου παίρνει αποστάσεις καθώς δεν εκφράζει συναισθήματα και ανάγκες. Δείξε κατανόηση και διάθεση να κρατήσεις τις ισορροπίες στη σχέση σου. Καλό είναι να προσέχεις και στο επαγγελματικό σου περιβάλλον καθώς οι συνεργάτες σου θα είναι ανταγωνιστικοί. Η Νέα Σελήνη στον Κριό ενισχύει την αισιοδοξία και τη διάθεση να εμπλακείς σε αντικείμενα και ενασχολήσεις που σε εξελίσσουν σαν προσωπικότητα. Μείνε μακριά από κόλακες που μπορεί να σε παρασύρουν σε λάθη. Καλό είναι να εστιάζεις στο σκοπό σου για να μπορείς να αξιολογήσεις ορθολογικά ευκαιρίες και προτάσεις που αναμένεται να δεχθείς. Μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα μπουν στη ζωή σου νέοι έρωτες που θα απαλύνουν τραύματα του παρελθόντος δίνοντας άλλο νόημα στη ζωή σου. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η δυσαρέσκεια εντείνεται στη σχέση σου με τη σύνοδο Αφροδίτης – Κρόνου καθώς εγκλωβίζεσαι σε εμμονές που ενοχλούν το ταίρι σου. Προσπάθησε να ξεφύγεις από λεπτομέρειες που κλονίζουν την εμπιστοσύνη και δημιουργούν υπερένταση στην προσωπική σου ζωή. Φρόντισε να λύσεις με πρακτικό και ώριμο τρόπο κάθε διαφωνία αποφεύγοντας τις επικρίσεις και τις δυστροπίες. Η Νέα Σελήνη στον Κριό αναδεικνύει βαθύτερα τραύματα που επηρεάζουν την ψυχοσύνθεσή σου. Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να εκφράσεις αυτά που σε προβληματίζουν έντονα και επηρεάζουν τις σχέσεις σου. Καχυποψία και αμφιβολίες δεν επιτρέπουν να είσαι ειλικρινής πρώτα με τον εαυτό σου και μετέπειτα με τους γύρω σου. Παράλληλα, μη διστάσεις να προχωρήσεις σε οικονομικές επιλογές που μπορεί αρχικά να σε αγχώνουν. Εμπιστεύσου το ένστικτό σου και δεν θα χάσεις. 

ΖΥΓΟΣ

ΖΥΓΟΣ

Η σύνοδος Αφροδίτης – Κρόνου μπορεί να λειτουργήσει ευεργετικά στον έρωτα. Αναλαμβάνεις την ευθύνη απέναντι στο ταίρι σου και τον εαυτό σου, θεμελιώνοντας μία σχέση μέσα στην οποία μπορείς να απολαύσεις μακροβιότητα, σταθερότητα και ασφάλεια. Μη διστάσεις να εκφράσεις συναισθήματα και σκέψεις επιδιώκοντας με αυτό τον τρόπο να έρθεις πιο κοντά με τον άνθρωπο που έχεις επιλέξει να βρίσκεται στο πλευρό σου. Η Νέα Σελήνη στον Κριό δημιουργεί τις προϋποθέσεις για νέες συνεργασίες και νέους έρωτες που θα σε βοηθήσουν να εξελιχθείς σαν προσωπικότητα. Οι συμφωνίες που μπορεί να υπάρξουν, θα λειτουργήσουν ευεργετικά σε σχέση με παλαιότερες καταστάσεις που πιθανά σε έχουν τραυματίσει. Αξιοποίησε το έμφυτο ταλέντο της διπλωματίας αποφεύγοντας υποκειμενικές συμπεριφορές και συμπεράσματα που θα προκαλέσουν νευρικότητα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τη σύνοδο Αφροδίτης – Κρόνου μπορεί να νιώσεις το παράπονο ότι το οικογενειακό σου περιβάλλον δεν αντιλαμβάνεται την ανάγκη για ασφάλεια και θαλπωρή που έχεις έντονα αυτή την περίοδο. Αισθάνεσαι ότι αναγκάζεσαι να αναλάβεις περαιτέρω ευθύνες που σε αγχώνουν, κάτι που δεν γίνεται αντιληπτό από τα πρόσωπα που αγαπάς. Με υπομονή και καλή θέληση μπορεί να αποφευχθούν ρήξεις και ψυχρότητα στην οικογένεια. Η Νέα Σελήνη στον Κριό δημιουργεί ευκαιρίες στον χώρο της δουλειάς που μπορείς να αξιοποιήσεις υπέρ σου. Πιθανό είναι να υπάρξουν προτάσεις που θα κεντρίζουν την προσοχή σου και θα σε βάλουν στην διαδικασία μιας νέας διαδρομής που μπορείς να απολαύσεις. Επικριτικότητα και εμμονή στη λεπτομέρεια θα λειτουργήσουν ανασταλτικά σε επαγγελματικά σχέδια και επιδιώξεις γι’ αυτό φρόντισε να τις μετριάσεις. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΤΟΞΟΤΗΣ

Απολαμβάνεις τις στιγμές με το ταίρι σου χωρίς να χάνεις το μέτρο καθώς η ωριμότητα και η λογική επικρατούν με τη σύνοδο Αφροδίτης – Κρόνου. Μπορείς να εκφράσεις συναισθήματα και σκέψεις εντυπωσιάζοντας με την ορθολογική και ξεκάθαρη στάση σου. Σημαντικές εμπορικές και επικοινωνιακές συμφωνίες προμηνύουν μακροχρόνιες συνεργασίες. Απαραίτητη είναι η προσπάθεια και η εργατικότητα για να αποδώσουν τα μέγιστα. Η Νέα Σελήνη στον Κριό σε βοηθά να λάμψεις και να δείξεις εμπιστοσύνη στις δυνατότητές σου, αφήνοντας στο παρελθόν καταστάσεις που έχουν τραυματίσει την αυτοπεποίθησή σου. Νέες γνωριμίες σε ενθουσιάζουν και σε ωθούν να απολαύσεις έντονα ερωτικές στιγμές με πρόσωπα που ήρθαν για να μείνουν. Νιώθεις ότι είσαι σε ετοιμότητα να δείξεις με γενναιοδωρία συναισθήματα και ευαισθησίες. Φρόντισε μόνο να μην υπερβάλλεις κουράζοντας το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. 

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Επαναπροσδιορίζεις τις προτεραιότητές σου σε οικονομικό επίπεδο με την σύνοδο Αφροδίτης – Κρόνου καθώς πιθανό είναι να προκύψουν αλλαγές που θα σε αναγκάσουν να περιορίσεις τα έξοδά σου. Μη διστάσεις να δώσεις τη μάχη, προσπαθώντας να διατηρήσεις τα κεκτημένα σου. Είναι απαραίτητο να λειτουργήσεις με απόλυτο ρεαλισμό, μετρώντας σε πρακτικό επίπεδο τις οικονομικές σου δυνάμεις. Μετρίασε ανασφάλειες που μπορεί να εκδηλωθούν στην προσωπική σου ζωή, λόγω ελλείμματος αυτοπεποίθησης που θα επηρεάσει τη σχέση σου. Η Νέα Σελήνη στον Κριό δρομολογεί εξελίξεις σε οικογενειακό επίπεδο. Σημαντικές αποφάσεις για την έναρξη της δικής σου οικογένειας ή της μετακίνησής σου μακριά από την πατρική εστία ανοίγουν ένα νέο κεφάλαιο στην ζωή σου. Τραύματα του παρελθόντος που οφείλεις να αντιμετωπίσεις, βγαίνουν στην επιφάνεια. Απόφυγε υποκειμενικές και κυκλοθυμικές συμπεριφορές που δεν σου επιτρέπουν να λειτουργήσεις με ωριμότητα και ψυχραιμία. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η σύνοδος Αφροδίτης – Κρόνου στο ζώδιό σου σε καλεί να “μετρήσεις” ευθύνες και ανάγκες καθώς οφείλεις να δείξεις ωριμότητα απέναντι στον εαυτό σου και τον άνθρωπο που έχεις στο πλευρό σου. Προσπάθησε να μην απομακρυνθείς από το ταίρι σου, προκαλώντας ανησυχία και ψυχρότητα στη σχέση. Μη διστάσεις να εκφράσεις με ωριμότητα σκέψεις και ανασφάλειες καθώς πιθανό είναι, μέσα από αυτή τη διεργασία, να καταλήξεις σε πολύτιμα συμπεράσματα. Η Νέα Σελήνη στον Κριό δημιουργεί τις προϋποθέσεις για νέες σημαντικές εμπορικές και επικοινωνιακές συνεργασίες που θα σε βοηθήσουν να εξελιχθείς σε επαγγελματικό επίπεδο. Αξιοποίησε τη γρήγορη αντίληψη, τα επιχειρήματα και το επικοινωνιακό σου ταπεραμέντο για να εντυπωσιάσεις τα πρόσωπα με τα οποία συνομιλείς. Η επικοινωνία με πρόσωπα του κοντινού περιβάλλοντος σε βοηθά να απαλλαγείς από τραύματα του παρελθόντος που σε έχουν στιγματίσει. 

ΙΧΘΕΙΣ

ΙΧΘΕΙΣ


Ο συναισθηματισμός δεν εκδηλώνεται με ευκολία στην προσωπική σου ζωή, με τη σύνοδο Αφροδίτης – Κρόνου να βαραίνει την ψυχολογία και τη σχέση σου. Καταστάσεις του παρελθόντος ξεκαθαρίζουν και δεν σου επιτρέπουν πια να συντηρείς την ψευδαίσθηση, γεγονός που θα σε απογοητεύσει. Σημαντικό είναι να αφουγκραστείς τις βαθύτερες ανάγκες σου, αναγνωρίζοντας ότι οι ανασφάλειες και οι φόβοι παίζουν περίεργα παιχνίδια που επηρεάζουν την κρίση σου. Αντιμετώπισε με σύνεση και ηρεμία κάθε κατάσταση, αποφεύγοντας συναισθηματικές εξάρσεις που δεν σε βοηθούν να λειτουργήσεις με ωριμότητα. Η Νέα Σελήνη στον Κριό σε βοηθά να δρομολογήσεις οικονομικά σχέδια και καταστάσεις που σε ενδιαφέρουν άμεσα. Με υπομονή και επιμονή μπορείς να προχωρήσεις σε συζητήσεις και συμφωνίες που θα εξασφαλίσουν νέους οικονομικούς πόρους και θα σε βοηθήσουν να απαλλαγείς από τις ανασφάλειες και το έλλειμμα αυτοπεποίθησης που σε ταλαιπωρούν.

Διάβασε ακόμη: Ερμής στους Ιχθύς: τα παιχνιδίσματα και οι παρενέργειες του

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!