ΚΡΙΟΣ

ΚΡΙΟΣ

Η Έκλειψη Σελήνης στις 19/11 ανασύρει βαθύτερα ζητήματα καθώς τον λόγο παίρνουν οι καταπιεσμένες ανάγκες και επιθυμίες σου. Ήρθε η στιγμή να συνειδητοποιήσεις ότι οφείλεις να ικανοποιήσεις τον εαυτό σου, προσφέροντας σου το καλύτερο δυνατό χωρίς εκπτώσεις αλλά και χωρίς υπερβολές. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε συναισθηματικά ξεσπάσματα που μπορεί να σαρώσουν την προσωπική σου ζωή καθώς ανασφάλειες και απωθημένα εμφανίζονται με ορμή στο προσκήνιο. Προσπάθησε να αντιμετωπίσεις χωρίς φόβο και πάθος ότι δεν τολμούσες να αγγίξεις καθώς οι συνθήκες ευνοούν τις ρηξικέλευθες αλλαγές νοοτροπίας. Οικονομικά ζητήματα μπορεί να προκύψουν. Καλό είναι να κάνεις πιο προσεκτική διαχείριση καθώς τα έκτακτα έξοδα είναι παρά πάνω από πιθανά. Ενέσεις αυτοπεποίθησης και αναγνώρισης σου χαρίζει ο επαγγελματικός τομέας καθώς απολαμβάνεις την εκτίμηση των συνεργατών σου.   

ΤΑΥΡΟΣ

ΤΑΥΡΟΣ

Η Έκλειψη Σελήνης που πραγματοποιείται στις 19 Νοεμβρίου στο ζώδιο σου, επικεντρώνει το ενδιαφέρον σου στις σημαντικές σχέσεις της ζωής σου. Τώρα δεν θα  μπορέσεις να παραβλέψεις τις δυσκολίες που αντιμετωπίζεις. Οφείλεις να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου καθώς αντιλαμβάνεσαι ότι οι τοξικές σχέσεις δεν σε πάνε μπροστά. Συνήθως σου είναι πολύ δύσκολο να πάρεις αποφάσεις που σε ξεβολεύουν, όμως είναι απαραίτητες καθώς, κλείνοντας κύκλους σχέσεων, αφήνεις χώρο για καινούργια και όμορφα πράγματα που θα έρθουν στη ζωή σου. Προσπάθησε να αποφύγεις χειριστικές συμπεριφορές και ανταγωνισμούς. Κράτησε χαμηλούς τόνους και αιφνιδίασε τους «αντιπάλους» σου με την ωριμότητα και την ψυχραιμία που αντιμετωπίζεις τα πράγματα. Ανάσες φρεσκάδας και κοινωνικότητας σου χαρίζει το ευρύτερο περιβάλλον, νέα πρόσωπα μπορεί να εισβάλουν στη ζωή σου ανατρέποντας τα μέχρι τώρα δεδομένα.

ΔΙΔΙΜΟΙ

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την Έκλειψη Σελήνης στις 19/11 πιέζεσαι από τις εκκρεμότητες και τα απωθημένα του παρελθόντος. Αγχώνεσαι καθώς συνειδητοποιείς ότι πρέπει να μπεις στη δράση για να κλείσεις οριστικά υποθέσεις, προσωπικές ή επαγγελματικές. Οι φόβοι και οι ανασφάλειες σε παραζαλίζουν, ενισχύοντας τη νευρικότητά σου. Είναι απαραίτητο να δημιουργήσεις ένα πρόγραμμα μέσα στο οποίο μπορείς να λειτουργήσεις αρμονικά. Αυτό θα σου δώσει την ευκαιρία να διευθετήσεις κάθε υποχρέωση χωρίς να χάσεις τον εαυτό σου. Παρ’ όλες τις δυσκολίες και τους φόβους που έρχονται στο φως έχεις την δυνατότητα να προχωρήσεις προς την επίτευξη των στόχων σου, αρκεί να μην επιτρέψεις σε ευαισθησίες και αυταπάτες να θολώσουν τη σκέψη σου. Πιθανό είναι να κλείσει ένας σημαντικός επαγγελματικός κύκλος για εσένα. Μία δεύτερη επιλογή ή σχέδιο δράσης θα σε βοηθήσει να πάρεις τα πανω σου! . 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Έκλειψη Σελήνης (19/11) ανοίγει ένα νέο κύκλο επαφών που αφορά το φιλικό σου περιβάλλον καθώς είναι πολύ πιθανό να εισβάλουν στη ζωή σου πρόσωπα που θα διευρύνουν τις δραστηριότητες και τα ενδιαφέροντά σου. Απαραίτητο είναι να ξεφύγεις από την καχυποψία και τις ανασφάλειες που αναδύονται και να δώσεις την ευκαιρία στα πρόσωπα που σε προσεγγίζουν να γεμίσουν τη ζωή σου με εναλλακτικούς τρόπους δράσης και νέους στόχους. Οι κεραυνοβόλοι έρωτες είναι στη σφαίρα του πιθανού. Η γοητεία και ο συναισθηματισμός σου θα φέρουν στο μονοπάτι σου νέες κατακτήσεις που θα αλλάξουν τα δεδομένα στον έρωτα. Σημαντικές εξελίξεις μπορεί να υπάρξουν και σε οικονομικές συμφωνίες καθώς προτάσεις που έρχονται αιφνιδιαστικά ανοίγουν ένα νέο κύκλο συνεργασιών που θα αποδώσουν τα μέγιστα.

ΛΕΩΝ

ΛΕΩΝ

Επαγγελματικές υποθέσεις και οικογενειακά ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο με την Έκλειψη Σελήνης στις 19 Νοεμβρίου. Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να πάρεις σημαντικές αποφάσεις, ξεκαθαρίζοντας τη στάση σου στον επαγγελματικό χώρο. Πιθανό να κλείσει ένας μεγάλος κύκλος στην καριέρα σου που θα σου δώσει την ευκαιρία να αφιερωθείς σε κάτι καινούργιο που σου ταιριάζει περισσότερο. Εντάσεις με πρόσωπα που συνεργάζεσαι θα σε βοηθήσουν να κατασταλάξεις με ποιους μπορείς να συμπορευτείς και με ποιους όχι. Προσπάθησε, παράλληλα, να δίνεις χρόνο στον εαυτό σου καθώς οι πολλές υποχρεώσεις σε εξασθενούν ψυχικά και σωματικά. Μην διστάσεις να ζητήσεις τη βοήθεια των δικών σου ανθρώπων που είναι πρόθυμοι να σε στηρίξουν σε αυτή την έντονη περίοδο. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ζητήματα που αφορούν μελλοντικά σου σχέδια έρχονται στο προσκήνιο με την Έκλειψη Σελήνης στις 19/11. Δεν αποκλείεται αρχικά να θεωρείς ότι όλα μπορούν να προχωρήσουν με ευκολία, όμως δεν πρέπει να παρασυρθείς από πρόσωπα που θέλουν να σε κατευθύνουν κατά το δοκούν προσπαθώντας να επωφεληθούν εις βάρος σου. Παράλληλα καλά θα κάνεις να περιορίσεις μεγάλα λόγια και υποσχέσεις στα οποία δεν θα είναι εύκολο να ανταποκριθείς. Σημαντικό είναι να αντιμετωπίσεις με απόλυτη ωριμότητα και σύνεση κάθε ευκαιρία που έρχεται ώστε να την αξιοποιήσεις υπέρ σου. Απόλυτη προσοχή χρειάζεται σε μετακινήσεις και ταξίδια. Δώσε όλο σου το ενδιαφέρον στον έρωτα και τον άνθρωπο που σε εξιτάρει καθώς μέσα από το συναίσθημα και το πάθος βρίσκεις τη δύναμη να αντιμετωπίσεις κάθε κακοτοπιά και δυσκολία. 

ΖΥΓΟΣ

ΖΥΓΟΣ

Καταπιεσμένα συναισθήματα έρχονται στην επιφάνεια καθώς η Έκλειψη Σελήνης στις 19 Νοεμβρίου σου υπενθυμίζει ότι έχεις βάλει σε δεύτερη μοίρα τον εαυτό σου αρκετές φορές. Ίσως διεκδικήσεις την κάλυψη των επιθυμιών σου με εμφατικό και επιθετικό τρόπο δυναμιτίζοντας την ατμόσφαιρα στην προσωπική σου ζωή. Προσπάθησε να προφυλάξεις τον εαυτό σου και το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει από καταστάσεις που θα πυροδοτήσουν ανομολόγητα συναισθήματα και απωθημένα. Οι χειρισμοί σου απαιτούν απόλυτη ψυχραιμία και διπλωματικότητα, μόνο με αυτό τον τρόπο θα επιτυχείς τον σκοπό σου. Εγκράτεια πρέπει να δείξεις σε οικονομικές επιλογές καθώς έκτακτα έξοδα μπορεί να ανατρέψουν τον προϋπολογισμό σου. Να θυμάσαι ότι το οικογενειακό σου περιβάλλον θα αποτελέσει στήριγμα που θα σου δώσει ψυχολογικές ανάσες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Έκλειψη Σελήνης στον Ταύρο στις 19 Νοεμβρίου σε καλεί να αντιμετωπίσεις με απόλυτη ειλικρίνεια θέματα που αγγίζουν τις σχέσεις σου. Τριγμοί και εντάσεις σε βοηθούν να διακρίνεις ποια πρόσωπα μπορούν να σου προσφέρουν αυτά που επιθυμείς σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο και ποια όχι. Μη διστάσεις να πάρεις αποφάσεις κλείνοντας κύκλους σχέσεων που δεν σε ικανοποιούν πια. Οι επιλογές σου θα σε απελευθερώσουν από ότι σε καταπίεζε και σε κρατούσε συμβατικά σε πεζές καταστάσεις. Δεν χρειάζεται να απογοητευτείς αφού οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για νέες γνωριμίες που μπορεί να έρθουν κεραυνοβόλα στη ζωή σου. Τα πρόσωπα που θα σε προσεγγίσουν μπορούν να ανατρέψουν τις παγιωμένες αντιλήψεις σου στον έρωτα και να σε βοηθήσουν να ανθίσεις.  

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΤΟΞΟΤΗΣ

Εκκρεμότητες και συναισθηματική φόρτιση επηρεάζουν την ψυχολογία σου και αυτή την εβδομάδα καθώς η Έκλειψη Σελήνης (19/11) φωτίζει σημεία και καταστάσεις που είχες θάψει μέσα σου. Παράλληλα, υπερένταση και άγχος οδηγούν σε κόντρες στον χώρο της δουλειάς. Μην αφήσεις την ανάγκη να αποδείξεις το δίκιο σου να σε οδηγήσει σε σπασμωδικές κινήσεις, επιβεβαιώνοντας πρόσωπα που λειτουργούν παρασκηνιακά εις βάρος σου. Εμπιστεύσου τη διαίσθησή σου που θα σε προφυλάξει από αυτούς που καιροφυλακτούν για να σου βάλουν τρικλοποδιά. Καλά θα κάνεις να αντιδράσεις χωρίς φανφάρες και με απόλυτη ηρεμία για να ξεπεράσεις δυσκολίες ή παγίδες που σου έχουν στήσει. Η προσωπική σου ζωή θα αποτελέσει βράχο στη δύσκολη καθημερινότητα καθώς θα σου χαρίζει στιγμές ρομαντισμού και πάθους που θα τονώνουν την αυτοπεποίθησή σου. 

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η προσωπική σου ζωή βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.Η Έκλειψη της Σελήνης στις 19 Νοεμβρίου δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για μοιραίες συναντήσεις. Πρόσωπα που εισβάλλουν στη ζωή σου έρχονται για να σε βοηθήσουν να ισορροπήσεις μεταξύ της ανάγκης για δέσμευση και της διάθεσης για απόλυτη ελευθερία. Μπορούν να σου δώσουν τον προσωπικό χώρο που ζητάς για να νιώθεις ότι έχεις την ελευθερία να κινηθείς χωρίς περιορισμούς. Παράλληλα, πιθανό είναι να επαναξιολογήσεις τους στόχους σου καθώς φαίνεται ότι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να ξεκαθαρίσεις ποιους μπορείς να πετύχεις και ποιους οφείλεις να αναθεωρήσεις. Επίσης, ίσως χρειαστεί να επαναπροσδιορίσεις τη στάση σου και απέναντι σε κάποιες φιλίες. Η αυτοπεποίθηση και σιγουριά που σε χαρακτηρίζουν θα βοηθήσουν να κάνεις τις καλύτερες δυνατές επιλογές σε όλα τα επίπεδα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Έκλειψη Σελήνης στις 19 Νοεμβρίου προκαλεί γεγονότα που σε αναγκάζουν να δώσεις λύσεις σε θέματα επαγγελματικά και οικονομικά. Συνειδητοποιείς πως ήρθε η στιγμή να πατήσεις γερά στα πόδια σου, να εμπιστευτείς τις δυνάμεις σου και να πετάξεις από πάνω σου νοοτροπίες και νόρμες που περιόριζαν την προσωπικότητά σου. Δεν θα είναι εύκολο να προχωρήσεις σε ξεκαθαρίσματα. Ωστόσο, δε μπορείς πια να κλείνεις τα μάτια σου απέναντι σε συμπεριφορές που σε απογοητεύουν. Προσπάθησε να αποφύγεις επαγγελματικά ανοίγματα γιατί οι συνθήκες δεν είναι οι κατάλληλες. Επιπλέον, πρόσεχε τις κινήσεις σου σε θέματα ακίνητης περιουσίας. Αν μπορείς, ανέβαλε τη διεκπεραίωσή τους καθώς τώρα μπορεί να μην εξελιχθούν τα πράγματα όπως θα περίμενες. Να θυμάσαι ότι το ταίρι σου θα βρίσκεται στο πλευρό σου. 

ΙΧΘΕΙΣ

ΙΧΘΕΙΣ

Η Έκλειψη Σελήνης (19/11) σου δίνει την ευκαιρία να αναγνωρίσεις ποια πρόσωπα στο κοντινό περιβάλλον νοιάζονται ειλικρινά για εσένα και ποια εξυπηρετούν προσωπικές βλέψεις κολακεύοντας σε. Καλά θα κάνεις λοιπόν να μην δώσεις βάση σε μεγάλα λόγια και υποσχέσεις που μπορεί αρχικά να σε ενθουσιάσουν, γιατί το πιθανότερο είναι να οδηγήσουν σε λάθος επιλογές. Να προσέχεις σε εμπορικές και επικοινωνιακές συναλλαγές αν και προτιμότερο είναι να τις αποφύγεις αυτή την περίοδο. Η κοινωνικότητα δεν λείπει και σε βοηθά να έρθεις σε επαφή με ενδιαφέρουσες προσωπικότητες. Ξαφνικοί έρωτες σε αναστατώνουν, εκτοξεύοντας το καρδιοχτύπι και την ένταση. Να θυμάσαι πως έχεις την τάση να ωραιοποιείς τις καταστάσεις γι’ αυτό απόφυγε να επενδύσεις συναισθηματικά αμέσως και περίμενε μέχρι να δεις πράξεις και όχι μόνο λόγια.

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!