Θάρρος και γενναιότητα για την επίτευξη σημαντικών επιτυχιών μας εφοδιάζει το τρίγωνο του Ηλίου από τον Υδροχόο με τον Άρη στους Διδύμους. Σημαντικές πρωτοβουλίες θα ευνοήσουν την επίτευξη στόχων σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, γεγονός που θα μας ικανοποιήσει ιδιαίτερα. Παράλληλα, η δραστηριοποίηση σε εμπόριο και επικοινωνία δεν αποκλείεται να φέρει σπουδαίες συνεργασίες και επαγγελματικές ευκαιρίες. Το τρίγωνο του Ερμή από τον Αιγόκερω με τον Ουρανό από τον Ταύρο βοηθά να εμπλουτίσουμε τα επαγγελματικά μας σχέδια. Πιθανό είναι να υπάρξουν προτάσεις που θα μας αιφνιδιάσουν ευχάριστα και θα μας βγάλουν από επαγγελματικά αδιέξοδα.

ΚΡΙΟΣ

ΚΡΙΟΣ

Το τρίγωνο του Ηλίου με τον Άρη αποτελεί μία σημαντική ευκαιρία για να έρθετε πιο κοντά στους επαγγελματικούς και προσωπικούς σας στόχους. Αποφασιστικότητα και θάρροσ σας βοηθούν να ξεπεράσετε τις δυσκολίες και να περπατήσετε τον δρόμο της επιτυχίας. Προτάσεις και επιλογές θα σας κινητοποιήσουν σε ότι αφορά το εμπόριο και την επικοινωνία βοηθώντας σας να έρθετε σε επαφή με πρόσωπα κοινής ιδιοσυγκρασίας και αντίληψης. Το τρίγωνο του Ερμή με τον Ουρανό εκτοξεύει την ευστροφία και την ευρηματικότητά σας στη δουλειά. Αυξάνει τις πιθανότητες να αξιοποιήσετε ξαφνικές προτάσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να προχωρήσετε σε συμφωνίες που μπορούν να δρομολογήσουν σημαντικές εξελίξεις στο πεδίο της καριέρας. 

ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: **** ΚΑΡΙΕΡΑ: ****
ΧΡΗΜΑ: ****  

ΤΑΥΡΟΣ

ΤΑΥΡΟΣ

Επιταχύνονται οι ρυθμοί στον επαγγελματικό χώρο καθώς το τρίγωνο Ηλίου – Άρη σας δίνει την ευκαιρία να λειτουργήσετε αποτελεσματικά σε υποχρεώσεις και ευθύνες που έχετε αναλάβει. Προχωράτε ανεμπόδιστα προς την επαγγελματική επιτυχία, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις και σε οικονομικό επίπεδο. Μη διστάσετε να διεκδικήσετε το καλύτερο δυνατό για εσάς, ιδιαίτερα αυτό το χρονικό διάστημα καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα εξουσίας και ανώτεροι που θα σε στηρίξουν. Το τρίγωνο Ερμή – Ουρανού λειτουργεί ευνοϊκά σε σχέση με νομικές υποθέσεις, επαγγελματικές ευκαιρίες και πνευματικές αναζητήσεις. Ξαφνικά ταξίδια θα σας δώσουν την δυνατότητα να έρθετε σε επαφή με καινούργιες καταστάσεις που θα σας ενθουσιάσουν. 

ΕΡΩΤΑΣ: *** ΥΓΕΙΑ: **** ΚΑΡΙΕΡΑ: ****
ΧΡΗΜΑ: ***  

ΔΙΔΙΜΟΙ

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το τρίγωνο του Ηλίου με τον Άρη σας δίνει την ευκαιρία να λάμψετε και να περάσετε μοναδικά σε όποια παρέα κι αν βρεθείτε. Επαγγελματικές επιτυχίες διευρύνουν τους ορίζοντές σας καθώς διοχετεύετε την ενέργειά σας αποτελεσματικά. Παράλληλα, είναι πιθανό να υπάρξουν ερωτικές συγκινήσεις που θα απογειώσουν το πάθος για την επιθυμία να βιώσετε την απόλυτη περιπέτεια στα αισθηματικά σας. Το τρίγωνο του Ερμή με τον Ουρανό φέρνει στην επιφάνεια παλιότερες καταστάσεις που μπορεί να σας ταλαιπωρούν σε οικονομικό επίπεδο. Διαίσθηση και διορατικότητα σας δίνουν την ευκαιρία να κλείσετε οικονομικές συμφωνίες που εκκρεμούν και κληρονομικά ζητήματα με επιτυχημένο τρόπο.

ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: ****
ΧΡΗΜΑ: ****  

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Νιώθετε την ανάγκη να εμβαθύνετε σε ότι αφορά φόβους και ανασφάλειες καθώς συνειδητοποιείτε ότι έχετε το δυναμικό που σας επιτρέπει να ξεπεράσετε ό,τι επηρεάζει την ψυχολογία σας. Το τρίγωνο Ηλίου – Άρη σας δίνει την ευκαιρία να αντιμετωπίσετε απωθημένα και ενοχές καθώς επίσης και το παρασκήνιο που σας προβληματίζει το τελευταίο χρονικό διάστημα. Ψυχικό σθένος και διαίσθηση σας βοηθούν να ξεφύγετε από ατραπούς και συναισθηματικά βαρίδια που σας κρατούσαν καθηλωμένους. Το τρίγωνο Ερμή – Ουρανού μπορεί να φέρει αιφνιδιαστικά προτάσεις για συνεργασίες που θα σας ενθουσιάσουν. Η ευρηματικότητα και η ευστροφία σας θα εντυπωσιάσουν και είναι πιθανό να οδηγήσουν σε νέες επαγγελματικές διαδρομές που σας ταιριάζουν απόλυτα.

ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: *****
ΧΡΗΜΑ: ****  

ΛΕΩΝ

ΛΕΩΝ

Το τρίγωνο Ηλίου – Άρη λειτουργεί βοηθητικά για την ευόδωση των στόχων και των φιλοδοξιών σας καθώς σας χαρίζει δυναμισμό και αποφασιστικότητα. Παίρνετε πρωτοβουλίες τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, γεγονός που θα έχει άμεσα το θετικό του αντίκτυπο στις σχέσεις σας. Σημαντικές εξελίξεις μπορεί να υπάρχουν και στο πεδίο των συνεργασιών καθώς υπάρχουν προτάσεις και πρόσωπα που σας εμπνέουν να υλοποιήσετε τις δημιουργικές σας ιδέες. Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Ουρανό μπορεί να δώσει σημαντικές λύσεις σε υποθέσεις που σας απασχολούν έντονα. Διορατικότητα και ευστροφία δίνουν την ευκαιρία να βρείτε τις καλύτερες δυνατές διεξόδους και να απαλλαγείτε από κάποια άγχη σας.

ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: **** ΚΑΡΙΕΡΑ: **** ΧΡΗΜΑ: *** 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι αυξημένες υποχρεώσεις στον επαγγελματικό χώρο παραμένουν. Ωστόσο, με το τρίγωνο Ηλίου – Άρη έχετε την ευκαιρία να λειτουργήσετε αποτελεσματικά και να διοχετεύσετε την ενέργειά σας ορθολογικά. Ξεπερνάτε δυσκολίες και εμπόδια που μπορεί να σας προβληματίζουν. Παράλληλα, διακρίνεστε στον επαγγελματικό σας χώρο και εντυπωσιάζετε φιγούρες εξουσίας με τις δεξιότητες και τις εμπνευσμένες λύσεις που δίνετε σε κάθε θέμα που προκύπτει. Το τρίγωνο Ερμή – Ουρανού σας χαρίζει δημιουργικότητα και φαντασία και ευνοεί την αξιοποίηση των καλλιτεχνικών σας δεξιοτήτων. Πιθανό είναι να υπάρξουν συζητήσεις με το ταίρι σας που θα σας ενθουσιάσουν και θα σας βοηθήσουν να αλλάξετε την προσωπική σας ζωή, προς το καλύτερο φυσικά.

ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: ***** ΧΡΗΜΑ: ****  

ΖΥΓΟΣ

ΖΥΓΟΣ

: Η ερωτική σας ζωή βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και σας ανεβάζει ψυχολογικά καθώς τονώνει την αυτοπεποίθησή σας. Το τρίγωνο Ηλίου – Άρη σας ωθεί να πάρετε πρωτοβουλίες που θα διευκολύνουν τα πράγματα στην σχέση σας και θα οδηγήσουν σε στιγμές απόλυτου πάθους και αισθησιασμού. Πιθανό είναι να υπάρξουν σχέδια με το ταίρι σας για ταξίδια που θα σας ενθουσιάσουν και θα σας δώσουν την ευκαιρία να βιώσετε την απόλυτη περιπέτεια. Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Ουρανό μπορεί να φέρει σημαντικές συμφωνίες σε ότι αφορά την ακίνητη περιουσία. Πρωτότυπες και ευρηματικές λύσεις θα σας βγάλουν από οικογενειακά αδιέξοδα. 

ΕΡΩΤΑΣ: ***** ΥΓΕΙΑ: **** ΚΑΡΙΕΡΑ: ****
ΧΡΗΜΑ: ****  

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με το τρίγωνο Ηλίου – Άρη έχετε τη δυνατότητα να διεκπεραιώσετε με απόλυτη επιτυχία οικονομικές υποθέσεις που αγγίζουν την οικογένεια. Το ένστικτο σας σάς καθοδηγεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και ο δυναμισμός σας εντυπωσιάζει πρόσωπα με τα οποία συνομιλείτε. Σε προσωπικό επίπεδο μη διστάσετε να δημιουργήσετε ένα αισθησιακό και ερωτικό σκηνικό για δύο στον προσωπικό σας χώρο. Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Ουρανό δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές ευκαιρίες σε ότι αφορά το εμπόριο και την επικοινωνία. Πιθανό είναι να υπάρξουν προτάσεις που θα σας ενθουσιάσουν και θα σας αιφνιδιάσουν ευχάριστα. Νέες συνεργασίες και συμφωνίες είναι πιθανό να προκύψουν. 

ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: **** ΚΑΡΙΕΡΑ: **** ΧΡΗΜΑ: **** 

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Άρη σας βοηθά να εκτονώσετε την ένταση στις προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις. Διοχετεύετε την ενεργητικότητά σας σε επαγγελματικές επιλογές που σας βοηθούν να ομονοήσετε με τους συνεργάτες σας. Στην προσωπική σας ζωή ξαφνικές αποδράσεις και κοντινά ταξιδάκια εκτοξεύουν το πάθος και τον ερωτισμό στην σχέση σας. Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Ουρανό μπορεί να οδηγήσει σε θετικές εξελίξεις σε ότι αφορά τον οικονομικό τομέα. Πιθανό είναι να υπάρξουν προτάσεις που θα σας δώσουν την ευκαιρία να εξασφαλίσετε καλύτερες οικονομικές συνθήκες της ζωής σας. Παράλληλα, μη διστάσετε να προχωρήσετε σε διεκδικήσεις οικονομικής φύσεως στο χώρο της δουλειάς γιατί είναι πολύ πιθανόν να ικανοποιηθούν απόλυτα.

ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: **** ΚΑΡΙΕΡΑ: **** ΧΡΗΜΑ: ***** 

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι απαιτήσεις στον χώρο της δουλειάς είναι αυξημένες εδώ και καιρό, όμως τώρα μπορείτε να διεκδικήσετε καλύτερους όρους. Το τρίγωνο του Ηλίου με τον Άρη σας βοηθά να αντιληφθείτε την δυναμική σας και να επιδιώξετε βελτίωση σε οικονομικό επίπεδο. Ο Ερμής από το ζώδιο σας σε τρίγωνο με τον Ουρανό σας χαρίζει ιδέες, ευρηματικότητα και ευστροφία ιδιαίτερα σε ότι αφορά επαγγελματικές και προσωπικές συζητήσεις. Δημιουργικότητα και φαντασία μπορούν να σας φέρουν σε επαφή με πρόσωπα που θα σας εμπιστευτούν σε ότι αφορά καλλιτεχνικές αναζητήσεις και ταλέντα. Νέες γνωριμίες σας εντυπωσιάζουν σε προσωπικό επίπεδο και σας βοηθούν να εκφράσετε σκέψεις και επιθυμίες με αυθόρμητο και αυθεντικό τρόπο.

ΕΡΩΤΑΣ: ***** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: **** ΧΡΗΜΑ: ***** 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το τρίγωνο Ηλίου – Άρη εκτοξεύει τον αισθησιασμό, το πάθος και τον ερωτισμό. Σας καθιστά επίσης πρωταγωνιστές σε επαγγελματικές επιλογές καθώς δεν διστάζετε να πάρετε αποφάσεις με δυναμισμό και αποφασιστικότητα. Το θάρρος που σας διακρίνει σας βοηθά να ξεπεράσετε τυχόν δυσκολίες. Στην προσωπική σας ζωή εντυπωσιάζετε το αντικείμενο του πόθου σας και δημιουργείτε ένα ερωτικό σκηνικό που σας βοηθά να μεγαλουργήσετε. Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Ουρανό αποκαλύπτει καταστάσεις του παρελθόντος που ήρθε η ώρα να τις ξεπεράσετε. Επαγγελματικές και γραφειοκρατικές εκκρεμότητες μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους όμως με ευρηματικότητα και πρωτοποριακή σκέψη θα βρείτε τις καλύτερες δυνατές λύσεις.

ΕΡΩΤΑΣ: ***** ΥΓΕΙΑ: **** ΚΑΡΙΕΡΑ: ****
ΧΡΗΜΑ: ****  

ΙΧΘΕΙΣ

ΙΧΘΕΙΣ

Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Άρη φωτίζει καταστάσεις που κυρίως αγγίζουν τον χώρο της οικογένειας. Αρχικά είναι πιθανό να υπάρξει συναισθηματική φόρτιση. Όμως στην πορεία θα αντιληφθείτε πως έχετε το σθένος και τον δυναμισμό να αντιμετωπίσετε κάθε τι που σας απασχολεί με απόλυτη επιτυχία. Πιθανό είναι ακόμα να ανακαλυφθεί παρασκήνιο και υπονομευτικές στάσεις στον χώρο της δουλειάς. Φροντίστε να κινηθείτε αθόρυβα για να επιτύχετε τους στόχους σας. Το τρίγωνο Ερμή – Ουρανού φέρνει ευκαιρίες και επιτυχίες στο εμπόριο και την επικοινωνία. Πρωτότυπες λύσεις και πρωτοποριακές προτάσεις θα εντυπωσιάσουν και θα δημιουργήσουν ένα πλαίσιο εμπιστοσύνης προς το πρόσωπό σας. 

ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: **** ΚΑΡΙΕΡΑ: ****
ΧΡΗΜΑ: ****

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet