Ενδιαφέρουσες οι όψεις και οι πλανητικές μετακινήσεις της νέας εβδομάδας του Μαρτίου καθώς είναι ποικίλες και μάλιστα κάποιες από αυτές είναι ιδιαίτερα θετικές. Τόσο ο Ερμής όσο και η Αφροδίτη είναι ιδιαίτερα ενεργοί μες την εβδομάδα. Ας πάρουμε τα πράγματα όμως από την αρχή.

Τη Δευτέρα ο Ερμής συναντά σε εξάγωνο τον Πλούτωνα, μια όψη πολύ βοηθητική για να είμαστε πιο παρατηρητικοί, να συγκεντρωνόμαστε πιο εύκολα στους στόχους μας, να έχουμε πιο διερευνητική σκέψη και να λύνουμε πιο εύκολα γρίφους και παζλ. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη παίρνει θέση στους Ιχθύς, αφήνοντας το εγκεφαλικό κι αέρινο περιβάλλον του Υδροχόου που βρισκόταν το προηγούμενο διάστημα.

Με κάποιο τρόπο η νέα της θέση στους Ιχθύς θα είναι πιο βοηθητική και στη διάθεση μας. Είναι μια πιο ρομαντική, ονειροπόλα θέση για την Αφροδίτη κι έστω και καθυστερημένα προσφέρει αυτό το στοιχείο της «μαγείας» που μπορεί να έλειπε από τις σχέσεις μας. Το μόνο αρνητικό της είναι οι εξιδανικεύσεις και τα «ροζ γυαλιά». Βέβαια φέτος, καθώς στο ζώδιο των Ιχθύων βρίσκεται και ο Κρόνος, θα είναι πιο προσγειωμένη και πιο πειθαρχημένη. Στο περιβάλλον των Ιχθύων η Αφροδίτη είναι εξαιρετική για να δώσει καλλιτεχνική έμπνευση, αλλά θέλει προσοχή στον τομέα των σχέσεων γιατί τα παραμύθια που υπόσχεται πολλές φορές κρύβουν «δράκους».

Η σύνοδος του Ήλιου και του Ερμή με τον Ποσειδώνα στις 17/03 ενισχύει τη διαίσθηση, την ευαισθησία, αλλά μπορεί να δημιουργεί σύγχυση, φοβίες ή παραλογισμούς, ψευδείς ειδήσεις και παρασκηνιακές ενέργειες. Μια μέρα που η αλήθεια δύσκολα ανιχνεύεται. Ο Ποσειδώνας στην αστρολογία δείχνει μεγαλύτερη σύγχυση και ένα ομιχλώδες τοπίο στο οποίο είναι δύσκολο να διακρίνεις τι γίνεται μακριά από τη μύτη σου. Αυτή η αίσθηση σύγχυσης αλλά ταυτόχρονα και ανησυχίας για το μέλλον θα είναι διάχυτη. Αντί όμως να αγχωνόμαστε τι θα γίνει μετά από ένα μήνα ή γενικότερα στη ζωή μας, καλύτερα να εστιαστούμε στο τώρα και τι μπορούμε να κάνουμε στην καθημερινότητα μας που θα μας δώσει έστω κάποια αίσθηση δημιουργικότητας και χαράς.

Διαβάστε περισσότερα στο asibiliou.gr

Διαβάστε επίσης:
Ζώδια: Η Αφροδίτη σου αποκαλύπτει ποιος είναι ο ιδανικός σύντροφος για εσένα (Μέρος 2)

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet