Σίγουρα, υπάρχουν πολλοί τρόποι για να προσδιορίσετε εάν εσείς και ο αγαπημένος σας είστε συμβατοί όταν σκέφτεστε να ξεκινήσετε μια σχέση. Θέλετε και οι δύο παιδιά; Ταιριάζει ο τρόπος ζωής σας; Και η λίστα συνεχίζεται. Και αν είστε και πιστός ακόλουθος της αστρολογίας, το πιθανότερο είναι ότι κοιτάτε και το ταίριασμα βασισμένη ζώδιο του αγαπημένου σας

Αν θέλετε όμως να εστιάσετε στον ρομαντισμό ή το σεξ, πρέπει να αναζητήσετε ποιο ζώδιό έχετε στην Αφροδίτη σας και όχι το κλασσικό σας ζώδιο που αναφέρεται στον Ήλιο. Η Αφροδίτη σχετίζεται με την απόλαυση όπως τα ραντεβού και ο ρομαντισμός. Εάν δεν γνωρίζετε το ζώδιο της Αφροδίτης σας μην ανησυχείτε. Η Αφροδίτη σας δεν μπορεί ποτέ να απέχει περισσότερο από 48 μοίρες από το ηλιακό σας ζώδιο.

Αφροδίτη στα ζώδια

Αυτό σημαίνει ότι η Αφροδίτη των περισσότερων ανθρώπων βρίσκεται είτε στο ζώδιο του ήλιου τους, είτε ένα ζώδιο πίσω, είτε ένα ζώδιο μπροστά. Για παράδειγμα, εάν το ζώδιο του ήλιου σας είναι Δίδυμοι, η Αφροδίτη σας θα είναι πιθανότατα στους Διδύμους, στον Ταύρο ή στον Καρκίνο. Για να καταλάβετε τα ζώδια της Αφροδίτης, βάλτε την ημερομηνία γέννησής σας σε μια εφαρμογή αστρολογίας και θα μπορέσετε εύκολα να βρείτε την Αφροδίτη σας στον συνολικό γενέθλιο χάρτη σας.

Οι άνθρωποι τείνουν να έχουν τη μεγαλύτερη συμβατότητα με εκείνους που μοιράζονται το ίδιο στοιχείο στα ζώδια της Αφροδίτης τους, αλλά υπάρχουν δύο εξαιρέσεις σε αυτόν τον κανόνα: ζώδια της φωτιάς με ζώδια του αέρα, καθώς και ζώδια της γης με ζώδια του νερού.

Σε αυτούς τους συνδυασμούς, οι αξίες και τα χαρακτηριστικά των ζωδίων συνδυάζονται εξαιρετικά καλά, δημιουργώντας μια συνολικά δυνατή σχέση. Θέλετε να μάθετε περισσότερα για το ζώδιο της Αφροδίτης; Ήρθε η ώρα να μάθετε αν το σύμπαν εγκρίνει την πιο πρόσφατη ανακάλυψη της εφαρμογής γνωριμιών σας ή αν πρέπει να συνεχίσετε να σαρώνετε…

Ζώδια: Η συμβατότητα σας στις ρομαντικές σχέσεις επιτέλους εξηγείται! (Μέρος 1)

Αφροδίτη στον Κριό

Εάν η Αφροδίτη σας είναι στο ζώδιο του Κριού, πρέπει να αισθάνεστε ότι σας αγαπούν και σας εμπνέουν για να είστε ευτυχισμένοι. Και, όταν πρόκειται για ρομαντισμό, είστε διχασμένοι ανάμεσα στο να θέλετε να παραμείνετε ασφαλείς και στο να θέλετε κάτι λίγο πιο περιπετειώδες. Είστε πιο συμβατοί με κάποιον που έχει την Αφροδίτη του στον Λέοντα και στον Τοξότη. Επειδή είναι ζώδια της φωτιάς – όπως ο Κριός – θα είναι διασκεδαστικό να είστε μαζί τους και θα τροφοδοτούν τη φλόγα μέσα σας. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα έχετε (σχεδόν) ποτέ μια βαρετή στιγμή μαζί…ακόμα και μετά από δεκαετίες γάμου. Αλλά, φυσικά, τα αντίθετα έλκονται επίσης. Αν ψάχνετε για μία σχέση με έντονο πάθος, επιλέξτε κάποιον με Αφροδίτη στον Ζυγό.

Αφροδίτη στον Λέοντα

Θέλετε αναγνώριση για το ότι είστε ξεχωριστοί και δεν υπάρχει τίποτα κακό σε αυτό. Πιστεύετε ότι η ζωή πρέπει να είναι συναρπαστική, και αυτό περιλαμβάνει την ερωτική σας ζωή. Έτσι, το καλύτερο ταίριασμά σας είναι με ένα άλλο ζώδιο της φωτιάς, με την Αφροδίτη στον Τοξότη και στον Κριό. Το αντίθετό σας δεν είναι ζώδιο του νερού αλλά ζώδιο του αέρα: Η Αφροδίτη στον Υδροχόο. Δεδομένου ότι τα ζώδια του αέρα έχουν να κάνουν με την πνευματική σύνδεση, ένας Υδροχόος μπορεί να φέρει έλλειψη ανταγωνισμού στη σχέση και να σας βοηθήσει να εξερευνήσετε νέες ιδέες.

Αφροδίτη στον Τοξότη

Θέλετε πάντα να δοκιμάσετε κάτι συναρπαστικό και διαφορετικό με κάποιον εξίσου συναρπαστικό στο πλευρό σας. Αυτό ακριβώς θα το βρείτε σε άλλα ζώδια της φωτιάς, τα οποία έχουν την Αφροδίτη στον Κριό και στον Λέοντα. Όταν πρόκειται για την έλξη των αντιθέτων, προσέξτε εκείνους που έχουν Αφροδίτη στους Διδύμους. Είναι ζώδιο του αέρα, οπότε μπορεί να συναντήσετε σύγκρουση όταν δεν είναι μέσα στο να δοκιμάσουν κάθε τι τρελό και συναρπαστικό που θα σκεφτείτε.

Ζώδια

Αφροδίτη στους Δίδυμους

Δεν είστε πάντα σίγουροι για το τι χρειάζεστε, έτσι συχνά αναζητάτε εμπειρία και καθοδήγηση σε έναν ηγετικό χαρακτήρα. Λαχταράτε μια διανοητική σύνδεση που βασίζεται στην επικοινωνία, επομένως θα είστε πιο συμβατοί με άτομα που έχουν την Αφροδίτη στον Ζυγό και τον Υδροχόο. Αν ψάχνετε για μία παραπάνω έντονη σχέση, το ζώδιο έλξης σας είναι αυτό που έχει την Αφροδίτη στον Τοξότη. Απλώς να είστε έτοιμοι να ανάψουν σίγουρα πολλές φωτιές καθώς είστε εκ διαμέτρου αντίθετοι σε πάρα πολλά θέματα.

Αφροδίτη στο Ζυγό

Θέλετε πνευματική τόνωση και επικοινωνία όλη μέρα, κάθε μέρα. Χρειάζεστε λοιπόν κάποιον που να σκέφτεται όπως εσείς και που θα συμφωνεί πάντα με τις θεωρήσεις σας. Τα συντροφικά σου ζώδια είναι εκείνα που έχουν την Αφροδίτη στον Υδροχόο και στους Διδύμους. Από την άλλη πλευρά, το αντίθετο ζώδιο έλξης σας είναι αυτό με την Αφροδίτη στον Κριό. Έχουν έναν ισχυρό εγωισμό και θα φέρουν ενθουσιασμό στη σχέση σας, τα οφέλη του οποίου θα ανακαλύψετε στην κρεβατοκάμαρα. Απλώς ξέρετε ότι μια μικρή ριπή ανέμου, θα μπορούσε να σβήσει τη φλόγα.

Αφροδίτη στον Υδροχόο

Θέλετε να εκφράσετε τη μοναδικότητά σας και να γίνετε αποδεκτοί γι’ αυτό που πραγματικά είστε, κάτι που μπορεί να εξηγεί γιατί σας αρέσει να μιλάτε τόσο πολύ. Χρειάζεστε ένα ζώδιο που να μπορεί να συμβαδίζει με τη διάνοιά σας, γι’ αυτό είστε πιο συμβατοί με τους συντρόφους που έχουν την Αφροδίτη στους Διδύμους και τον Ζυγό. Όταν πρόκειται για αντίθετα ζώδια, πιθανότατα δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε σε κάποιον με την Αφροδίτη στον Λέοντα. Είστε και οι δύο ανεξάρτητοι και έχετε την επιθυμία να βοηθήσετε τους άλλους. Αλλά αυτό, σε συνδυασμό με την ανάγκη ενός ζωδίου της φωτιάς για σχεδόν συνεχή ενθουσιασμό και προσοχή, μπορεί να σας κάνει να νιώθετε μοναξιά αν δεν αφιερώνετε αρκετό χρόνο εστιάζοντας ο ένας στον άλλον.

Διαβάστε επίσης

5+1 ιδέες για ένα επιτυχημένο indoor date

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet