Με τον Ήλιο να περνάει στους Διδύμους, μπαίνουμε σε μία περίοδο έντονης κοινωνικής ζωής και εξωστρέφειας. Νέες γνώσεις, αποδράσεις και διασκέδαση πρωταγωνιστούν στη ζωή μας και ανεβάζουν το κέφι μας. Ο Ερμής περνάει ανάδρομος στον Ταύρο και επαναφέρει στο προσκήνιο οικονομικές υποθέσεις που μπορεί να μας ταλαιπωρούν εδώ και καιρό. Καλό είναι να αποφύγουμε νέα σχέδια και συμφωνίες καθώς η εξέλιξή τους δεν θα μας ικανοποιήσει. Ο Άρης περνάει στον Κριό δίνοντας μας την ευκαιρία να δράσουμε με ορμητικότητα και δυναμισμό. Δεν θα διστάσουμε να πάρουμε πρωτοβουλίες στην προσωπική και επαγγελματική μας ζωή. Προσοχή σε παρορμητισμό και απερισκεψία που μπορεί να οδηγήσουν σε λάθη.

ΚΡΙΟΣ

ΚΡΙΟΣ

Με τον Ήλιο να περνάει στους Διδύμους έχετε τη δυνατότητα να κοινωνικοποιηθείτε στον μέγιστο βαθμό. Η ανάγκη για επαφές και συζητήσεις είναι έντονη καθώς επιθυμείτε διακαώς να ανταλλάξετε πληροφορίες με πρόσωπα του κοντινού σας περίγυρου. Μείνετε μακριά από κοινωνικό σχολιασμό και λανθασμένες πληροφορίες που μπορεί να σας εκθέσουν. Με τον Ερμή να περνάει ανάδρομος στον Ταύρο, καλείστε να διαχειριστείτε οικονομικές υποθέσεις του παρελθόντος που επανέρχονται στο προσκήνιο. Ο Άρης περνάει στο ζώδιό σας στο τέλος της εβδομάδας και σας δίνει την ευκαιρία να βγείτε από μία περίοδο εσωστρέφειας. Η αποφασιστικότητα και ο δυναμισμός σας χαρακτηρίζουν. Μετριάστε τη νευρικότητα πού μπορεί να οδηγήσει σε λάθη σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. 

ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: ****
ΧΡΗΜΑ: ***  

ΤΑΥΡΟΣ

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ήλιος περνάει στους Διδύμους, δίνοντάς σας την ευκαιρία να ασχοληθείτε επισταμένα με τις οικονομικές σας υποθέσεις. Επιδιώκετε να δημιουργήσετε ένα άκρως αισθησιακό περιβάλλον για εσάς και το ταίρι σας. Με τον Ερμή να περνάει ανάδρομος στο ζώδιό σας, εντείνεται η ανάγκη για επαναπροσδιορισμό ταυτότητας και στάση ζωής. Επαγγελματικά και προσωπικά σχέδια μπλοκάρουν. Ωστόσο, ανοίγει ο φάκελος επανασυνδέσεις. Με τον Άρη να περνάει στον Κριό, η κυκλοθυμία και η εσωστρέφεια κάνουν την εμφάνισή τους. Παρασκηνιακές διεργασίες στον χώρο της δουλειάς σας προβληματίζουν έντονα. Δείξτε ψυχραιμία και κινηθείτε διαισθητικά για να ξεπεράσετε παγίδες και ατραπούς.

ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: ***
ΧΡΗΜΑ: ****  

ΔΙΔΙΜΟΙ

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τον Ήλιο να περνάει στο ζώδιό σας, θα πρωταγωνιστήσετε και θα μαγνητίζετε το ενδιαφέρον σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Ήρθε η στιγμή να λάμψετε και να διεκδικήσετε αυτό που σας αξίζει. Καλό είναι να μετριάσετε τον υποκειμενισμό και τον εγωισμό που δεν θα σας βοηθήσουν. Ο Ερμής περνάει ανάδρομος στον Ταύρο και επαναφέρει στο προσκήνιο γραφειοκρατικές υποθέσεις του παρελθόντος που πρέπει να διεκπεραιωθούν άμεσα. Με τον Άρη να περνάει στον Κριό, διαπρέπετε σε ομάδες και συλλόγους. Οι επαγγελματικοί και προσωπικοί στόχοι σάς δραστηριοποιούν και σας βοηθούν να προχωρήσετε με αποφασιστικότητα και ορθολογισμό σε επιλογές που μπορούν να εξελιχθούν θετικά για εσάς.

ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: **** ΚΑΡΙΕΡΑ: **** ΧΡΗΜΑ: ****  

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τον Ήλιο να περνάει στους Διδύμους μπαίνετε σε μία περίοδο απολογιστικού χαρακτήρα, η οποία αποκαλύπτει φόβους και ανασφάλειες. Το παρασκήνιο στον χώρο εργασίας επιβάλλει να το διαχειριστείτε χωρίς συναισθηματισμούς, απομακρύνοντας τα πρόσωπα που σας υπονομεύουν. Ο Ερμής επιστρέφει ανάδρομος στον Ταύρο εντείνοντας την ασυνεννοησία και τις παρεξηγήσεις με άτομα του φιλικού σας περιβάλλοντος. Αυξημένες υποχρεώσεις σε επαγγελματικό επίπεδο σηματοδοτεί για εσάς το πέρασμα του Άρη στον Κριό. Οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις πολλαπλασιάζονται και απαιτείται εξαιρετικός προγραμματισμός και πολλή προσπάθεια για να επιτύχετε τους στόχους σας. Ξεροκεφαλιά και απολυτότητα θα οδηγήσουν σε κόντρες με φιγούρες εξουσίας και ανωτέρους. 

ΕΡΩΤΑΣ: *** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: ** ΧΡΗΜΑ: **  

ΛΕΩΝ

ΛΕΩΝ

Ο Ήλιος περνάει στους Διδύμους και σας εξωθεί στο να περάσετε όμορφα με τις παρέες σας. Στόχοι και φιλοδοξίες έρχονται στο προσκήνιο καθώς σας ενθουσιάζουν νέα σχέδια που θα δρομολογείτε με τη βοήθεια φίλων ή προσώπων που σας στηρίζουν. Ο Ερμής περνάει ανάδρομος στον Ταύρο και επαναφέρει στο προσκήνιο επαγγελματικές καταστάσεις που εκκρεμούν εδώ και καιρό. Ο Άρης μπαίνει στον Κριό και σας βοηθά να κινηθείτε με αποφασιστικότητα, έχοντας στραμμένο το βλέμμα σας στο μέλλον. Ταξίδια, διασκέδαση, έντονος ερωτισμός απογειώνουν την ψυχολογία σας και δημιουργούν τις προϋποθέσεις για νέες σημαντικές γνωριμίες στην προσωπική σας ζωή. Επαφές με το εξωτερικό δεν αποκλείεται να ανοίξουν νέες επαγγελματικές διαδρομές. 

ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: ****
ΧΡΗΜΑ: ***  

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τον Ήλιο να περνάει στους Διδύμους, έχετε τη δυνατότητα να λάμψετε και να επιτύχετε την πολυπόθητη αναγνώριση, αρκεί να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό ό,τι αναλάβετε. Ο Ερμής επιστρέφει ανάδρομος στον Ταύρο προκαλώντας καθυστερήσεις και αναβολές σε ταξίδια που έχετε προγραμματίσει. Πρόσωπα που έχετε να δείτε καιρό εμφανίζονται και πάλι. Με τον Άρη να περνάει στον Κριό, μπορείτε να κινηθείτε αθόρυβα σε οικονομικές υποθέσεις και επιχειρηματικές δράσεις. Είστε αποτελεσματικοί αρκεί να εμπιστευτείτε το ένστικτο σας που σας καθοδηγεί και σας προστατεύει. Η λίμπιντο εκτοξεύεται αλλά, παράλληλα, εκτοξεύονται και οι αμφιβολίες που πρέπει να μετριαστούν ώστε να αποφευχθούν οι εντάσεις. 

ΕΡΩΤΑΣ: *** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: ****
ΧΡΗΜΑ: ****  

ΖΥΓΟΣ

ΖΥΓΟΣ

Ο Ήλιος περνάει στους Διδύμους και νιώθετε την αισιοδοξία να αντικαθιστά την μεμψιμοιρία των τελευταίων ημερών. Ταξίδια, έντονο φλερτ και διασκέδαση ομορφαίνουν τη ζωή σας και ανεβάζουν το κέφι σας. Με τον Ερμή να περνάει ανάδρομος στον Ταύρο, καλείστε να επαναπροσδιορίσετε την στάση σας απέναντι σε οικονομικές συμφωνίες και επιχειρηματικές κινήσεις που σας ενδιαφέρουν. Αποφύγετε νέες συμφωνίες καθώς η εξέλιξή τους πιθανά να σας απογοητεύσει. Ο Άρης περνάει στον Κριό και δημιουργεί έριδες στις επαγγελματικές και προσωπικές σχέσεις. Ένταση και ανταγωνισμός δεν αποκλείεται να οδηγήσουν σε κόντρες με συνεργάτες και σύντροφο. Κρατήστε χαμηλούς τόνους για να διατηρηθούν οι εύθραυστες ισορροπίες.

ΕΡΩΤΑΣ: *** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: *** ΧΡΗΜΑ: ** 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ήλιος να περνάει στους Διδύμους και έρχεστε αντιμέτωποι με βαθύτερες ανασφάλειες και φόβους. Οικονομικά ζητήματα και κληρονομικές υποθέσεις έρχονται στο προσκήνιο και απαιτούν λύσεις. Ο Ερμής περνάει ανάδρομος στον Ταύρο και σας φέρνει σε επαφή με πρόσωπα από το παρελθόν. Μία επανασύνδεση που θα σας ενθουσιάσει είναι στο πρόγραμμα, αρκεί να είστε βέβαιοι ότι το πρόσωπο που επανέρχεται στη ζωή σας μπορεί να καλύψει τις ανάγκες σας. Ο Άρης μετακινείται στον Κριό αυξάνοντας τις απαιτήσεις και τις αγγαρείες στον χώρο της δουλειάς. Καλός προγραμματισμός, καλή διατροφή και άσκηση θα σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε τις πολλαπλές υποχρεώσεις που θα προκύψουν το επόμενο χρονικό διάστημα. 

ΕΡΩΤΑΣ: *** ΥΓΕΙΑ: ** ΚΑΡΙΕΡΑ: ** ΧΡΗΜΑ: ***  

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον Ήλιο να περνάει στους Διδύμους, θα διασκεδάσετε και θα κοινωνικοποιηθείτε. Ερωτικές σχέσεις και συνεργασίες ομορφαίνουν τη ζωή σας και ανεβάζουν την αυτοπεποίθηση σας. Ο Ερμής επιστρέφει ανάδρομος στον Ταύρο προκαλώντας καθυστερήσεις σε επαγγελματικές και γραφειοκρατικές υποθέσεις. Παρεξηγήσεις στον χώρο της δουλειάς δυσκολεύουν την ατμόσφαιρα και προκαλούν εντάσεις. Με τον Άρη να περνάει στον Κριό, παίρνετε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στον αισθηματικό τομέα ενώ θα είστε πολύ δημιουργικοί. Η προσωπική σας ζωή απογειώνεται καθώς το ερωτικό παιχνίδι παίρνει φωτιά και δημιουργεί συνθήκες για κάτι καινούργιο και εντυπωσιακό στη ζωή σας.

ΕΡΩΤΑΣ: ***** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: ***** ΧΡΗΜΑ: ****  

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τον Ήλιο να μετακινείται στους Διδύμους, οι υποχρεώσεις και οι αγγαρείες στον χώρο της δουλειάς θα δημιουργήσουν άγχος. Προσοχή σε εμμονές και επικριτική διάθεση που θα ενοχλήσουν έντονα. Με τον Ερμή να μετακινείται ανάδρομα στον Ταύρο, έρχεστε σε επαφή με ερωτικές σχέσεις του παρελθόντος. Η επανασύνδεση δεν αποκλείεται αλλά καλό είναι να θυμάστε όχι μόνο τι σας ενώνει με το πρώην ταίρι σας αλλά και τι σας είχε χωρίσει. Ο Άρης μετακινείται στον Κριό και επικεντρώνει το ενδιαφέρον σας σε υποθέσεις που αφορούν στην ακίνητη περιουσία σου. Κυκλοθυμία και καταπιεσμένος θυμός έρχονται στην επιφάνεια και μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στις οικογενειακές σχέσεις. 

ΕΡΩΤΑΣ: *** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: ***
ΧΡΗΜΑ: *** 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τον Ήλιο να περνάει στους Διδύμους έχετε τη δυνατότητα να φλερτάρετε και να διασκεδάσετε, απολαμβάνοντας κάθε στιγμή της ζωής. Νέες γνωριμίες έρχονται για να ανεβάσουν την αυτοπεποίθησή σας. Ο Ερμής περνάει ανάδρομος στον Ταύρο επαναφέροντας στο προσκήνιο οικογενειακές υποθέσεις που απαιτούν άμεση λύση. Ο Άρης περνάει στον Κριό, δίνοντάς σας την ευκαιρία να κινηθείτε σε πολλά επίπεδα ταυτόχρονα καθώς αυξάνει την ορμητικότητα και την ενέργειά σας. Εμπόριο και επικοινωνία θα αποτελέσουν ένα πρόσφορο πεδίο για τα επαγγελματικά σας σχέδια. Αποφύγετε ξεσπάσματα λόγω εκνευρισμού και κυκλοθυμίας στον κοντινό σας περίγυρο.

ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: **** ΚΑΡΙΕΡΑ: ***
ΧΡΗΜΑ: ***  

ΙΧΘΕΙΣ

ΙΧΘΕΙΣ

ΙΜε τον Ήλιο να περνάει στους Διδύμους, θα έχετε την ανάγκη να απολαύσετε τη θαλπωρή του οικογενειακού σας περιβάλλοντος. Με τον Ερμή να κινείται ανάδρομα στον Ταύρο, οι καθυστερήσεις και οι αναβολές σε κοντινές αποδράσεις μπορεί να σας απογοητεύσουν αρχικά. Τα εμπόδια μπορούν να ξεπεραστούν, αρκεί να δείξετε ψυχραιμία αποφεύγοντας κόντρες και αντιδικίες με τα εμπλεκόμενα πρόσωπα. Με τον Άρη να περνάει στον Κριό επικεντρώνεστε στα οικονομικά σας. Ξαφνικά έξοδα που θα προκαλέσουν ανασφάλεια δεν αποκλείεται να υπάρξουν. Μέτρον άριστον είναι το σύνθημα που θα σας βγάλει από πιθανά αδιέξοδα και θα σας βοηθήσει να ανταποκριθείτε στο ακέραιο. 

ΕΡΩΤΑΣ: *** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: *** ΧΡΗΜΑ: **

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!